Pointless Dlm Forum Ni

setuju atau tidak setuju?

  • Setuju

  • Tidak Setuju


Results are only viewable after voting.
Status
Not open for further replies.

Trojan

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jul 2021
19
132
Dream
DragonCoin
4,000.00
PicsArt_07-22-08.35.35.jpg
Ni kes paling basic baru join minta tlg lepas

bila ada org tlg x dtg balik ke Forum ni ada siap x ckp terima kasih pon

cuba kita tukar sikit mcm kalo nk minta bantuan kena la jdi member lama sikit ye sy pon member baru

tapi kalo rule mcm ni x di set mesti ada org left terus lepas dapat bantuan sbb dorg ni bkn nk belajar hacking pon

kepada admin seperti @PisauCukur dan @manualize

mcm pointless kalau dorg dtg hanya nk minta tlg dan bkn nk belajar hacking

terima kasih atas masa yg anda berikan utk baca thread ini harap anda setuju dgn apa yg sy ckp ni :)
 

Krusty krab

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
26
107
DragonCoin
4,000.00
Itu la mslhnya .. so kalo bole nextime bila ada org yg nk mintak mintak tlg hack fb ke nk dptkan blik acc diorg suh cri dlm utube .. bkn ape takut niat sebenarnya menyimpang ke lain .. diorg thu dlm ni sume hebat2 ahli nya so tu yg diorg tanya mcm2 .. sy hanya bg pendpt sje ..
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,445
36,567
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,334.00
Itu la mslhnya .. so kalo bole nextime bila ada org yg nk mintak mintak tlg hack fb ke nk dptkan blik acc diorg suh cri dlm utube .. bkn ape takut niat sebenarnya menyimpang ke lain .. diorg thu dlm ni sume hebat2 ahli nya so tu yg diorg tanya mcm2 .. sy hanya bg pendpt sje ..
setujuu ini
 

1lH4M

DFM Member
DFM Member
Setuju, ada yang sampai meminta dan merayu, rasa tak selesa sebenarnya. Boleh tolong tapi.. hmm itu lah
Ramai juga yang Pm saya kat whatsapp tapi tu lah nak buat macam mana kan sampai kata "bang tolonglah ambil balik akaun saya" siap merayu lagi, saya pulak tak reti nak buat macam mana 😞
 

mattajb

HQ Member
DFM Administrator
LV
0
 
4 Jun 2021
3,820
22,375
your lucid dream
DragonCoin
7,411,339.00
Tart Nenas
Sarang Naga
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Ancient Dragon
Black Dragon
Senang cerita, cakap je camni: baca peraturan forum, tiada tawaran perkhidmatan kat sini. Kalau ada, itu atas individu tu sendiri. Nampak yg baru join dan tak ikut rules tu boleh je tag atau report pada leader mod staff dan admin. Dekar chat pun dah ada rules. Mmg tak nafi sangat ramai terjah pm mintak tolong hack la apa semua. Bukan tak kesian, tapi ni platform untuk belajar. Kalau org tu ada masalah dan dia masuk belajar dan bertanya ada effort sendiri mcm tu takpe kita nk tolong. Sekurangnya dia gunakan ilmu yg dia belajar dalam ni.

Sekadar pendapat marhaen picisan
 

code

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jul 2021
67
817
House
DragonCoin
5,995.00
Senang cerita, cakap je camni: baca peraturan forum, tiada tawaran perkhidmatan kat sini. Kalau ada, itu atas individu tu sendiri. Nampak yg baru join dan tak ikut rules tu boleh je tag atau report pada leader mod staff dan admin. Dekar chat pun dah ada rules. Mmg tak nafi sangat ramai terjah pm mintak tolong hack la apa semua. Bukan tak kesian, tapi ni platform untuk belajar. Kalau org tu ada masalah dan dia masuk belajar dan bertanya ada effort sendiri mcm tu takpe kita nk tolong. Sekurangnya dia gunakan ilmu yg dia belajar dalam ni.

Sekadar pendapat marhaen picisan
kadang² dorg buat introduction dgn problem dorg sampai malas sy nk layan 😅
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Senang cerita, cakap je camni: baca peraturan forum, tiada tawaran perkhidmatan kat sini. Kalau ada, itu atas individu tu sendiri. Nampak yg baru join dan tak ikut rules tu boleh je tag atau report pada leader mod staff dan admin. Dekar chat pun dah ada rules. Mmg tak nafi sangat ramai terjah pm mintak tolong hack la apa semua. Bukan tak kesian, tapi ni platform untuk belajar. Kalau org tu ada masalah dan dia masuk belajar dan bertanya ada effort sendiri mcm tu takpe kita nk tolong. Sekurangnya dia gunakan ilmu yg dia belajar dalam ni.

Sekadar pendapat marhaen picisan
haah...mcm sis..ada mslh ngan org yg simpan gambo tak elok.. Alhamdulillah lpaz join sini and bljar and buat sendiri, Alhamdulillah hati sekarang tenang lepaz dapat hantar virus kat org tu.. (ini ilustrasi sahaja..takde kena mengena dgn aku, and jangan ikot dri segi negatif, ikot dri segi positif)
 
Status
Not open for further replies.