porn blackmail scam

Status
Not open for further replies.

tama25

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
4
6
DragonCoin
6,362.00
ada siapa2 terkena email ni?email 15 nov lepas. baru perasan dlm spam folder harini. tolong bagi pendapat dan cara deal benda mcm ni. scammer ni convincing siap bagi password sy yg dh tukar 5 bln lps (bkn password current) Screenshot_20211123-121916_Gmail.jpg
 

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,696
DragonCoin
141,396,374.00
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
S
ada siapa2 terkena email ni?email 15 nov lepas. baru perasan dlm spam folder harini. tolong bagi pendapat dan cara deal benda mcm ni. scammer ni convincing siap bagi password sy yg dh tukar 5 bln lps (bkn password current)View attachment 15578
Sif rasa baik jujur kamu penah layari website porn ke? @Aiman perlu ke tukar ke public complain? Lupa nak ckp sila wat intro ikuti peraturan
 
  • Like
Reactions: aisy_alam

tama25

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
4
6
DragonCoin
6,362.00
jujurnya ya, tp xprnh buka kat laptop. tntg ugut nk send video ke close frens..dh tny, diorg x terima apa2 suspicious. yelh kan seminggu lebih baru perasan
S

Sif rasa baik jujur kamu penah layari website porn ke? @Aiman perlu ke tukar ke public complain?


sebijik sama
 

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,473
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark
dh lebih seminggu dari tarikh emel tu.. dh delete, tp saja je sy nk restore balik nk scan email tu guna bitdefender.. emel tu dh takda XD
Ni scam je...banyak dah kes macam ni. So, tak perlu risau. Semua dia cakap dalam emel tu cuma gertak kosong sahaja. Biasanya password dia dapat tu daripada database yang dah memang leak. Nak tau password kita dah compromised ke tak kena selalu check kat 'haveibeenpwned'...seeloknya next step cuma tukar password je. Kalau dah, kira oklah...

So saya anggap ni dah solve ya
 
Status
Not open for further replies.