Projek test Fokus Korang(versi Hasief)

Status
Not open for further replies.

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,695
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Assalamualaikum.....Sif nk cabar korang untuk test korang samaa ada korang Betul2 fokus atau x....Nnt senaraikan Apa perkataan yg sif letak....dan Kira ade berapa betul...So Sif akan buat huruf secara random main bedai je letak haa ni nk test korang ade berapa fokus nya korang...Nnt tulis Perkataan dan bilangan perkataan..

Contoh:​

akshfgiafgiwegfpuefhpsrjgiasdgwiufbqiuewfhiwhefiqjehfirhioigreiolqrhg hensem augwqigfuigaehfbisduayfduawdgu

Jawapan untuk Contoh di atas:​

So kalau korang betul2 fokus korang akan jumpa satu perkataan yaitu hensem...Nnt tulis ikut urutan berapa perkataan dan apakah perkataan yg sif letak dlm random tu...​

JOM MULA​

dvwevfijgweifguwegfwefiuwefhwiqeugfiwgfiwejgf3uihf2uhwklrwngoijwrgjhregierogjhreihvgirehvbgbuyfyif8yf8yviutdydygfjygfbgvugfuoyfuichvguhugur76rru8jkhfuytihbgkhgjkhbocahhackerishdiuvwsiufgwiufegwiusgfiuwgefiuwegfuwlusgsds uayfdyugfuqgfhgoufcdt7dugfigbiubgpiubiuhefoiwhokjbsjgirgiwegfiwugefiywegufywgfyuweyufweyfwyfuwifwifywfweufwu iohejdrytfiygvuyfigfciuguygiobuygiugiuygiuvyguhbguyfcycfgfyufhfuygubiyuibygbkuyfbiyugkuygiuyrufiucyuyfuyyuiuukbguybgihouihovg87tv8vtuygvuvygvygiuggyguviuytyugvy8oguyvgtfyfuyifbuybyufuyyfbudytdytvgvdragonforceisbestfyufuy dgifugsufiguiiaugfiugefdyuawudygiouwgdiuqwgd8ugqwd8ugqwduqdhfeifhoshjfshefgiegfsikgfkfbskbkshoiufhaejhfjkwefljkefilesguifwgfugytditfcifufjgfjgvffviuuyfiufvuyfvuyfiyfuyfiuyvfviuyfyufyfsdhfdxgshgcjmnljhiouguytyeytcjvknblugiyrydhgcjhvjkhuofuy4tysiufiuadjhahdjakahdfiusdfisdhfkjswhvljhsdvuihweioufhiwuefhiouwehfiouwehfoiuwefhiwueuytviugiygivgiygbyugbybgkuykkyfuyfyufugajgfkuefkipapajgyufuyfufuydiutdutdudvudctetdugfuyfuygbigiugiugbugogiuboibffudytsyukdugi uhgsiudfgiywegfiygweioufgiuwegfiuwgfigdckjsdbvihsdbvisdhgviosvhiwefhiwoeufhiowuehfwiefhiguygygiuciyiygvluybutftyytdytdytdjtdjydvytdydvigliu goiugbugukguygbkuyguyfuybffbudytdyyvisraelhelluyfb7rf87vr796fyfyufitdv7itdivtd7tvditdi ufyctr7dytduytdydvydyrdytdyidtvidiytditdvjyttytdcdttdfyufuyfuyfuyfhdvgshdvjsvhsgdvsgdivugsudivgshdgvjsgvjhsdjcgsjhdgjhsdcshdgcjshopsbedilsigfiwevfiouwgoufgwiouegfouwegfuwegfefywuewfufwueywgfuewgduwgediugwfeoigwfufew fsgkwgeiufweiufgwiuegfiwejgfwjegfiowegfiuwgefiouwgfuigweiufgwiouegfiouwegfiwugfiuowgfoiuwgefiuwdsjbkjahdvigeagddgagdiugawdouygwduydadguagsdawudgawiyfcblkvbilvgaksbdiagfugqwaugfugwqugufigiscgiausgvouagsciuac

soo apakah jawapan anda?​

Ini Sif first time buat challage ni soo korang test ah fokus korang ujian Fokus...Mesti korang x fokus satu perkataan ni hehe mesti korang ketawa kalau tau tu bagusss....​

#Jomjoinujianfokus​

 
Last edited:

AkiraCalix

Psychokinetic
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
835
15,139
./utopia
DragonCoin
2,851,022,250.36
Tart Nenas
Bugatti Centodieci
Mercedes-Benz Maybach Exelero
Angry Lion
Eagle
Ancient Piranha
Assalamualaikum.....Sif nk cabar korang untuk test korang samaa ada korang Betul2 fokus atau x....Nnt senaraikan Apa perkataan yg sif letak....dan Kira ade berapa betul...So Sif akan buat huruf secara random main bedai je letak haa ni nk test korang ade berapa fokus nya korang...Nnt tulis Perkataan dan bilangan perkataan..

Contoh:​

akshfgiafgiwegfpuefhpsrjgiasdgwiufbqiuewfhiwhefiqjehfirhioigreiolqrhg hensem augwqigfuigaehfbisduayfduawdgu

Jawapan untuk Contoh di atas:​

So kalau korang betul2 fokus korang akan jumpa satu perkataan yaitu hensem...Nnt tulis ikut urutan berapa perkataan dan apakah perkataan yg sif letak dlm random tu...​

JOM MULA​

dvwevfijgweifguwegfwefiuwefhwiqeugfiwgfiwejgf3uihf2uhwklrwngoijwrgjhregierogjhreihvgirehvbgbuyfyif8yf8yviutdydygfjygfbgvugfuoyfuichvguhugur76rru8jkhfuytihbgkhgjkh bocahhacker ishdiuvwsiufgwiufegwiusgfiuwgefiuwegfuwlusgsds uayfdyugfuqgfhgoufcdt7dugfigbiubgpiubiuhefoiwhokjbsjgirgiwegfiwugefiywegufywgfyuweyufweyfwyfuwifwifywfweufwu iohejdrytfiygvuyfigfciuguygiobuygiugiuygiuvyguhbguyfcycfgfyufhfuygubiyuibygbkuyfbiyugkuygiuyrufiucyuyfuyyuiuukbguybgihouihovg87tv8vtuygvuvygvygiuggyguviuytyugvy8oguyvgtfyfuyifbuybyufuyyfbudytdytvgv dragonforceisbest fyufuy dgifugsufiguiiaugfiugefdyuawudygiouwgdiuqwgd8ugqwd8ugqwduqdhfeifhoshjfshefgiegfsikgfkfbskbkshoiufhaejhfjkwefljkefilesguifwgfugytditfcifufjgfjgvffviuuyfiufvuyfvuyfiyfuyfiuyvfviuyfyufyfsdhfdxgshgcjmnljhiouguytyeytcjvknblugiyrydhgcjhvjkhuofuy4tysiufiuadjhahdjakahdfiusdfisdhfkjswhvljhsdvuihweioufhiwuefhiouwehfiouwehfoiuwefhiwueuytviugiygivgiygbyugbybgkuykkyfuyfyufugajgfkuefki papa jgyufuyfufuydiutdutdudvudctetdugfuyfuygbigiugiugbugogiuboibffudytsyukdugi uhgsiudfgiywegfiygweioufgiuwegfiuwgfigdckjsdbvihsdbvisdhgviosvhiwefhiwoeufhiowuehfwiefhiguygygiuciyiygvluybutftyytdytdytdjtdjydvytdydvigliu goiugbugukguygbkuyguyfuybffbudytdyyv israelhell uyfb7rf87vr796fyfyufitdv7itdivtd7tvditdi ufyctr7dytduytdydvydyrdytdyidtvidiytditdvjyttytdcdttdfyufuyfuyfuyfhdvgshdvjsvhsgdvsgdivugsudivgshdgvjsgvjhsdjcgsjhdgjhsdcshdgcjsh opsbedil sigfiwevfiouwgoufgwiouegfouwegfuwegfefywuewfufwueywgfuewgduwgediugwfeoigwfufew fsgkwgeiufweiufgwiuegfiwejgfwjegfiowegfiuwgefiouwgfuigweiufgwiouegfiouwegfiwugfiuowgfoiuwgefiuwdsjbkjahdvigeagddgagdiugawdouygwduydadguagsdawudgawiyfcblkvbilvgaksbdiagfugqwaugfugwqugufigiscgiausgvouagsciuac

soo apakah jawapan anda?​

Ini Sif first time buat challage ni soo korang test ah fokus korang ujian Fokus...Mesti korang x fokus satu perkataan ni hehe mesti korang ketawa kalau tau tu bagusss....​

#Jomjoinujianfokus​

1.buy
2.bocahhacker
3.guy
4.tv8
5.dragonforceisbest
6.she
7.files
8.papa
9.israelhell
10.opsbedil
11.dad
(itu je yg sy nmpk dlm ni)
 
  • Like
Reactions: Amir_raff

Tanjiro

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Jun 2021
242
416
Di bumi yang nyata
DragonCoin
6,448.00
Assalamualaikum.....Sif nk cabar korang untuk test korang samaa ada korang Betul2 fokus atau x....Nnt senaraikan Apa perkataan yg sif letak....dan Kira ade berapa betul...So Sif akan buat huruf secara random main bedai je letak haa ni nk test korang ade berapa fokus nya korang...Nnt tulis Perkataan dan bilangan perkataan..

Contoh:​

akshfgiafgiwegfpuefhpsrjgiasdgwiufbqiuewfhiwhefiqjehfirhioigreiolqrhg hensem augwqigfuigaehfbisduayfduawdgu

Jawapan untuk Contoh di atas:​

So kalau korang betul2 fokus korang akan jumpa satu perkataan yaitu hensem...Nnt tulis ikut urutan berapa perkataan dan apakah perkataan yg sif letak dlm random tu...​

JOM MULA​

dvwevfijgweifguwegfwefiuwefhwiqeugfiwgfiwejgf3uihf2uhwklrwngoijwrgjhregierogjhreihvgirehvbgbuyfyif8yf8yviutdydygfjygfbgvugfuoyfuichvguhugur76rru8jkhfuytihbgkhgjkh bocahhacker ishdiuvwsiufgwiufegwiusgfiuwgefiuwegfuwlusgsds uayfdyugfuqgfhgoufcdt7dugfigbiubgpiubiuhefoiwhokjbsjgirgiwegfiwugefiywegufywgfyuweyufweyfwyfuwifwifywfweufwu iohejdrytfiygvuyfigfciuguygiobuygiugiuygiuvyguhbguyfcycfgfyufhfuygubiyuibygbkuyfbiyugkuygiuyrufiucyuyfuyyuiuukbguybgihouihovg87tv8vtuygvuvygvygiuggyguviuytyugvy8oguyvgtfyfuyifbuybyufuyyfbudytdytvgv dragonforceisbest fyufuy dgifugsufiguiiaugfiugefdyuawudygiouwgdiuqwgd8ugqwd8ugqwduqdhfeifhoshjfshefgiegfsikgfkfbskbkshoiufhaejhfjkwefljkefilesguifwgfugytditfcifufjgfjgvffviuuyfiufvuyfvuyfiyfuyfiuyvfviuyfyufyfsdhfdxgshgcjmnljhiouguytyeytcjvknblugiyrydhgcjhvjkhuofuy4tysiufiuadjhahdjakahdfiusdfisdhfkjswhvljhsdvuihweioufhiwuefhiouwehfiouwehfoiuwefhiwueuytviugiygivgiygbyugbybgkuykkyfuyfyufugajgfkuefki papa jgyufuyfufuydiutdutdudvudctetdugfuyfuygbigiugiugbugogiuboibffudytsyukdugi uhgsiudfgiywegfiygweioufgiuwegfiuwgfigdckjsdbvihsdbvisdhgviosvhiwefhiwoeufhiowuehfwiefhiguygygiuciyiygvluybutftyytdytdytdjtdjydvytdydvigliu goiugbugukguygbkuyguyfuybffbudytdyyv israelhell uyfb7rf87vr796fyfyufitdv7itdivtd7tvditdi ufyctr7dytduytdydvydyrdytdyidtvidiytditdvjyttytdcdttdfyufuyfuyfuyfhdvgshdvjsvhsgdvsgdivugsudivgshdgvjsgvjhsdjcgsjhdgjhsdcshdgcjsh opsbedil sigfiwevfiouwgoufgwiouegfouwegfuwegfefywuewfufwueywgfuewgduwgediugwfeoigwfufew fsgkwgeiufweiufgwiuegfiwejgfwjegfiowegfiuwgefiouwgfuigweiufgwiouegfiouwegfiwugfiuowgfoiuwgefiuwdsjbkjahdvigeagddgagdiugawdouygwduydadguagsdawudgawiyfcblkvbilvgaksbdiagfugqwaugfugwqugufigiscgiausgvouagsciuac

soo apakah jawapan anda?​

Ini Sif first time buat challage ni soo korang test ah fokus korang ujian Fokus...Mesti korang x fokus satu perkataan ni hehe mesti korang ketawa kalau tau tu bagusss....​

#Jomjoinujianfokus​

Okay dari first ikut turutan
1.bocahhacker
2. Dragonforceisbest
3. Papa
4. Israelhell
5. Opsbedil
@Hasief guna bahasa f lepas ni sif baru orang terpinga🤣
 

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,695
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Terima kasih kerana sudi memberi fokus anda kepada thread ini 🤣
HAHAHAHAHAH Sama2
bocahhacker
dragonforceisbest
papa
israelhell
opsbedil
Mantap haha

1.bocahhacker
2.dragonforceisbest
3.papa
4.israhell
5.opsbedil
Mantap
1.buy
2.bocahhacker
3.guy
4.tv8
5.dragonforceisbest
6.she
7.files
8.papa
9.israelhell
10.opsbedil
11.dad
(itu je yg sy nmpk dlm ni)
HAHAHAHA LEBIH SANGAT FOKUS KE LEBIH BANYAK MAKAN PANADOL HAHAHAHA
Ragnar hensem
Ragnar comel
Ragnar cute
Ragnar oppa manja

Gurau kekekeke 🤣
AI Lain mcm kwkwkwkwkwkw
Ada satu lagi jawapan tpi tkthu betul ke tak😂
1.bocahhacker
2.sds
3.dragonforceisbest
4.papa
5.vigliu
6.israhell
7.opsbedil
AIk Ni Terlebih sikit je makan Panadol
Aik melukis ke tuuuu
Okay dari first ikut turutan
1.bocahhacker
2. Dragonforceisbest
3. Papa
4. Israelhell
5. Opsbedil
@Hasief guna bahasa f lepas ni sif baru orang terpinga🤣
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Grim melukis ke tu?🤣🤣
Itu la hahahha


Xpe kali ni senang je Sif kan first time wat kan lepas ni Sif wat bahasa Komputer Tunggu korang :devilish::devilish::devilish::devilish:

 

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,850
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
4,736.00
Assalamualaikum.....Sif nk cabar korang untuk test korang samaa ada korang Betul2 fokus atau x....Nnt senaraikan Apa perkataan yg sif letak....dan Kira ade berapa betul...So Sif akan buat huruf secara random main bedai je letak haa ni nk test korang ade berapa fokus nya korang...Nnt tulis Perkataan dan bilangan perkataan..

Contoh:​

akshfgiafgiwegfpuefhpsrjgiasdgwiufbqiuewfhiwhefiqjehfirhioigreiolqrhg hensem augwqigfuigaehfbisduayfduawdgu

Jawapan untuk Contoh di atas:​

So kalau korang betul2 fokus korang akan jumpa satu perkataan yaitu hensem...Nnt tulis ikut urutan berapa perkataan dan apakah perkataan yg sif letak dlm random tu...​

JOM MULA​

dvwevfijgweifguwegfwefiuwefhwiqeugfiwgfiwejgf3uihf2uhwklrwngoijwrgjhregierogjhreihvgirehvbgbuyfyif8yf8yviutdydygfjygfbgvugfuoyfuichvguhugur76rru8jkhfuytihbgkhgjkh bocahhacker ishdiuvwsiufgwiufegwiusgfiuwgefiuwegfuwlusgsds uayfdyugfuqgfhgoufcdt7dugfigbiubgpiubiuhefoiwhokjbsjgirgiwegfiwugefiywegufywgfyuweyufweyfwyfuwifwifywfweufwu iohejdrytfiygvuyfigfciuguygiobuygiugiuygiuvyguhbguyfcycfgfyufhfuygubiyuibygbkuyfbiyugkuygiuyrufiucyuyfuyyuiuukbguybgihouihovg87tv8vtuygvuvygvygiuggyguviuytyugvy8oguyvgtfyfuyifbuybyufuyyfbudytdytvgv dragonforceisbest fyufuy dgifugsufiguiiaugfiugefdyuawudygiouwgdiuqwgd8ugqwd8ugqwduqdhfeifhoshjfshefgiegfsikgfkfbskbkshoiufhaejhfjkwefljkefilesguifwgfugytditfcifufjgfjgvffviuuyfiufvuyfvuyfiyfuyfiuyvfviuyfyufyfsdhfdxgshgcjmnljhiouguytyeytcjvknblugiyrydhgcjhvjkhuofuy4tysiufiuadjhahdjakahdfiusdfisdhfkjswhvljhsdvuihweioufhiwuefhiouwehfiouwehfoiuwefhiwueuytviugiygivgiygbyugbybgkuykkyfuyfyufugajgfkuefki papa jgyufuyfufuydiutdutdudvudctetdugfuyfuygbigiugiugbugogiuboibffudytsyukdugi uhgsiudfgiywegfiygweioufgiuwegfiuwgfigdckjsdbvihsdbvisdhgviosvhiwefhiwoeufhiowuehfwiefhiguygygiuciyiygvluybutftyytdytdytdjtdjydvytdydvigliu goiugbugukguygbkuyguyfuybffbudytdyyv israelhell uyfb7rf87vr796fyfyufitdv7itdivtd7tvditdi ufyctr7dytduytdydvydyrdytdyidtvidiytditdvjyttytdcdttdfyufuyfuyfuyfhdvgshdvjsvhsgdvsgdivugsudivgshdgvjsgvjhsdjcgsjhdgjhsdcshdgcjsh opsbedil sigfiwevfiouwgoufgwiouegfouwegfuwegfefywuewfufwueywgfuewgduwgediugwfeoigwfufew fsgkwgeiufweiufgwiuegfiwejgfwjegfiowegfiuwgefiouwgfuigweiufgwiouegfiouwegfiwugfiuowgfoiuwgefiuwdsjbkjahdvigeagddgagdiugawdouygwduydadguagsdawudgawiyfcblkvbilvgaksbdiagfugqwaugfugwqugufigiscgiausgvouagsciuac

soo apakah jawapan anda?​

Ini Sif first time buat challage ni soo korang test ah fokus korang ujian Fokus...Mesti korang x fokus satu perkataan ni hehe mesti korang ketawa kalau tau tu bagusss....​

#Jomjoinujianfokus​

🤙🤣 ǝɯɐƃ ʇxǝu ǝlɐ ʞɐʇ ɐɥɐɥɐɥ ddoʎ ɥɐl uɐdɐʍɐɾ ɐpɐ ɥɐp ʞɐɯɐlɐ
 
  • Like
Reactions: Amir_raff
Status
Not open for further replies.