Requested art part 2

MARINE

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jul 2021
345
1,356
DragonCoin
2,978.00
Ancient Dragon
White Cat The MadCat
Eagle

Assalamualaikum warga DFM SEMUA!!

Untuk hari ini,Fallen ada buat lagi satu art requested by @Aiman

345008CC-DDF3-41D4-AD22-B510AAD4EEC9.jpeg

saya buat lah sebaik mungkin tapi gambar kampung tu tak berapa HD sangat taktau kenapa🦭

inilah resultnya: 4C9F7746-C8DA-4B21-A87B-FF26157809AE.png

Okay itu saja untuk hari ini! Terima kasih sudi jenguk🔥

saya mohon Maaf kerana thread saya tidak berapa cantik.

Btw kalau korg pun ada nak request art pape bole tulis je kat bawah ya! Fallen try la mana yg boleh🦭. Insya allah saya Cuba ya! Assalamualaikum dan terima kasih.

 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,456
36,608
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,444.00

Assalamualaikum warga DFM SEMUA!!

Untuk hari ini,Fallen ada buat lagi satu art requested by @Aiman

View attachment 12467

saya buat lah sebaik mungkin tapi gambar kampung tu tak berapa HD sangat taktau kenapa🦭

inilah resultnya:View attachment 12468

Okay itu saja untuk hari ini! Terima kasih sudi jenguk🔥

saya mohon Maaf kerana thread saya tidak berapa cantik.

Btw kalau korg pun ada nak request art pape bole tulis je kat bawah ya! Fallen try la mana yg boleh🦭. Insya allah saya Cuba ya! Assalamualaikum dan terima kasih.

Hi tq Fallen, susah2 buat utk saya.., saya amat menghargai usaha ini.. Bukan apa saya rindu masa zaman skola dlu.. Itu la yg saya lukis paling mudah.. Kunun nye..
Anyway, I'm very grateful to you for returning the old nostalgic..
 

MARINE

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jul 2021
345
1,356
DragonCoin
2,978.00
Ancient Dragon
White Cat The MadCat
Eagle
Hi tq Fallen, susah2 buat utk saya.., saya amat menghargai usaha ini.. Bukan apa saya rindu masa zaman skola dlu.. Itu la yg saya lukis paling mudah.. Kunun nye..
Anyway, I'm very grateful to you for returning the old nostalgia.
No prob bang! Alang alang tgh bosan niy, mengedit la skit 🔥👍
 
  • Like
Reactions: Aceofspade

TuahxDerhaka

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
18 Sep 2021
19
55
DragonCoin
7,086.00

Assalamualaikum warga DFM SEMUA!!

Untuk hari ini,Fallen ada buat lagi satu art requested by @Aiman

View attachment 12467

saya buat lah sebaik mungkin tapi gambar kampung tu tak berapa HD sangat taktau kenapa🦭

inilah resultnya:View attachment 12468

Okay itu saja untuk hari ini! Terima kasih sudi jenguk🔥

saya mohon Maaf kerana thread saya tidak berapa cantik.

Btw kalau korg pun ada nak request art pape bole tulis je kat bawah ya! Fallen try la mana yg boleh🦭. Insya allah saya Cuba ya! Assalamualaikum dan terima kasih.

mantap cokkkk!