Requested art

MARINE

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jul 2021
345
1,356
DragonCoin
2,978.00
Ancient Dragon
White Cat The MadCat
Eagle

Assalamualaikum warga DFM semua!!

Harini, Fallen ada buat lah satu art ni requested by abg @xrrxiy , ini yang dia mintak:
3CEBDE8F-EAAB-45BC-9C5C-232734F66A54.jpeg

Dah alang-alang saya bosan tadi, saya pun buatla sebaik mungkin🦭 dan ini resultnya: D48397CF-1F64-4866-9450-F70CA032A70B.png

Saya punya art mmg lain daripada yang lain🦭 harap abg @xrrxiy suka lah yer😂😂

Btw kalau korg pun ada nak request art pape bole tulis je kat bawah ya! Fallen try la mana yg boleh🦭😂

Akhir sekali saya mohon Maaf sebab thread saya tidak berapa cantik. Jika ada salah silap mohon tegur ya! Assalamualaikum dan terima kasih!