Resipi Resepi DJ x tukar maggi jadi ramen?

Prefix untuk segala resipi dan juadah makanan atau minuman

XhOf

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
15 Jun 2022
157
2,572
DragonCoin
10,271,538.00
kali ni ah dj nak bagi korang rahsia macam mana dj tahan kerja kerja macam ni lama jom kita explore rahsia rahsia makanan streamer yang boleh tahan sehari tengah malam baru lapar.


Resepi mana mana maggi boleh cuba
step masak maggi yang sempurna

- jangan terlalu cairkan maggi, overcooked maggi dia akan rasa lekit
- api jangan bagi besar kalau dia dah setengah cair tu bagi mati jap
- masukan bahan bahan yang aku tulis kat bawah, make sure korang boil dulu jangan main sedap letak je kang lain jadi
- telur jangan letak dulu bagi kurang dia punya air dalam setengah la macam tu
- on balik api then kalau maggi kedua tu dah cair dengan air stengah kan rahsia maggi ni kalau korang cairkan terus dia rasa x sedap
- then baru la letak telur

ingredients yang sihat
x3 maggi pilihan korang
x2 telur
x2 ayam ketulan potong kecik2
x4 cendawan
x1 sayuran pilihan korang
x2 bawang merah
x1 big onion

resepi ni pecaya cakap aku memang sehari akan maintain kurang mengatuk kalau korang campuq lagi ngan kopi pergh nikmat illahi beb slamat mencuba