Information ROOTK1T ISC CYBER TEAM

Show informational about something

brilliant

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
15 Apr 2023
4
5
DragonCoin
2,515.00
Pada pukul 2:55 Pagi tadi (waktu malaysia) kumpulan ROOTK1T telah memberi amaran kepada kerajaan Malaysia, jika kerajaan Malaysia tidak menuruti 'demand' mereka, mereka akan serang charger EV di seluruh Malaysia.
Persoalannya adalah, adakah kerajaan Malaysia dapat amaran tersebut dan tahu apa yang mereka mahukan? Ataupun kerajaan Malaysia tak tau pun Cyber Team ini wujud.
 

Attachments

  • Screenshot_2024-02-17-03-47-44-27.jpg
    Screenshot_2024-02-17-03-47-44-27.jpg
    400.5 KB · Views: 44
  • Screenshot_2024-02-17-03-47-37-46.jpg
    Screenshot_2024-02-17-03-47-37-46.jpg
    431.4 KB · Views: 40
  • Screenshot_2024-02-17-03-47-26-68.jpg
    Screenshot_2024-02-17-03-47-26-68.jpg
    371.7 KB · Views: 46

petirrrrrrr

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
15 Apr 2023
8
21
DragonCoin
501,995.00
Pada pukul 2:55 Pagi tadi (waktu malaysia) kumpulan ROOTK1T telah memberi amaran kepada kerajaan Malaysia, jika kerajaan Malaysia tidak menuruti 'demand' mereka, mereka akan serang charger EV di seluruh Malaysia.
Persoalannya adalah, adakah kerajaan Malaysia dapat amaran tersebut dan tahu apa yang mereka mahukan? Ataupun kerajaan Malaysia tak tau pun Cyber Team ini wujud.
RootK1t ni senanyew dia dah koyak😂, laju je berita Rtm fix web hari tu, tu yg sambung attack😂, dorg hack pun baru 1,2 je kita ni dh beratus web kita tebas, bukan menyalak bukit mcm dia😂😑
 
Last edited:
  • Like
Reactions: brilliant

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,456
36,608
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,444.00
Pada pukul 2:55 Pagi tadi (waktu malaysia) kumpulan ROOTK1T telah memberi amaran kepada kerajaan Malaysia, jika kerajaan Malaysia tidak menuruti 'demand' mereka, mereka akan serang charger EV di seluruh Malaysia.
Persoalannya adalah, adakah kerajaan Malaysia dapat amaran tersebut dan tahu apa yang mereka mahukan? Ataupun kerajaan Malaysia tak tau pun Cyber Team ini wujud.
Jgn la risau tau la webmaster syarikat2 adjust.
 

01BaseT

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jul 2022
293
934
Tanah Tandus
DragonCoin
76,920,629.00
MINI Cooper
Oyen The Arrogant Cat
Ancient Dragon
Frost Dragon
Black Dragon
Fire Red Dragon
Some Malaysia website that just get hacked (not just by the r00tkid) :
Hannadmediaspa my
Majlis agama wilayah persekutuan
Malaysian Trades Union Congress (MTUC)
wdgwarehouse my
GNS Commercial Equipment
Sunbaker
 
  • Like
Reactions: brilliant