Round Table to All User

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum and Hi korang.

Jom round table.

Apa yang korang rasa best dalam forum ni selepas korang masuk and join forum DragonForce Malaysia ni?

Selain daripada tu, apa yang korang rasa macam, korang tak suka la dekat dalam forum ni?

Jom la have fun je. Aku buat thread ni just for fun. Taknak la stress stress.

Even thread ni just for fun, YANG TAK UPLOAD GAMBAR PROFILE, AND TAK BUAT INTRODUCTION DEKAT SECTION INTRODUCTION TAKLEH KOMEN DALAM THREAD AKU😤 AND KENA BUAT MULTI-QUOTE KALAU NK BALAS KOMEN USER LAIN.. So........

LET'S GO!
 

nanovim

newbie
DFM Member
LV
0
 
12 Jul 2021
689
9,596
DragonCoin
1,026,126.00
Eagle
Ancient Piranha
Ulat Gonggok Gergasi
Best sebab rasa hidup and gempak dengan ada Radio dan Artis Jemputan rasa macam betul-betul proper. Lepas tu ada seksyen public complaint untuk user luahkan perasaan dan dapatkan bantuan, and also resipi makanan untuk orang pishang petang-petang boleh try resipi baru ke sambil layan radio + chat bawang. Lepas tu ada seksyen hacking boleh belajar benda baru and try harder. and byk lagi

Tak best sebab user baru datang tanya soalan pastu hilang centu je hm, i mean faham je busy tapi.. kadang tu thank you pun takde or tak manfaatkan "search" button. Tak start dengan baca FAQ or Rules tapi terus terjah buat post. Soalan yang mirip dah banyak dah.. aih

++ cip matnul kena tambah "dilarang sembang merapu dalam thread ni gak. nak reply 1 ayat takde kene mengene dengan thread xyah reply"
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Semua best..
Betul tu paklong semuanya bestt apabila join Forum DragonForce Malaysia 🇲🇾
Cool...an an tp nabil tak best sbb dia ...bnyk benda dia menang -_- nak satu hdiah .
Best sebab rasa hidup and gempak dengan ada Radio dan Artis Jemputan rasa macam betul-betul proper. Lepas tu ada seksyen public complaint untuk user luahkan perasaan dan dapatkan bantuan, and also resipi makanan untuk orang pishang petang-petang boleh try resipi baru ke sambil layan radio + chat bawang. Lepas tu ada seksyen hacking boleh belajar benda baru and try harder. and byk lagi

Tak best sebab user baru datang tanya soalan pastu hilang centu je hm, i mean faham je busy tapi.. kadang tu thank you pun takde or tak manfaatkan "search" button. Tak start dengan baca FAQ or Rules tapi terus terjah buat post. Soalan yang mirip dah banyak dah.. aih

++ cip matnul kena tambah "dilarang sembang merapu dalam thread ni gak. nak reply 1 ayat takde kene mengene dengan thread xyah reply"
taknakk...
 

sifar

DFM GFX Team
DFM GFX Team
LV
0
 
17 Jun 2021
119
1,555
DragonCoin
4,145.00
Istana Bunian
DJI Mavic Pro
Ancient Piranha
Smart Stereo Headset SM0087
Frost Dragon
Ulat Gonggok Gergasi
Aku dapat dgr radio.
Section yang menggeletek hatiku:
1.Yang paling gempak:Hacking section
2.Yang paling banyak kerenah: Introduction Section
3.Yang paling santai: Bawang section
4.Yang paling mendebarkan: Announcement
5.Yang paling pelik: Arts and creative section(sbb aku cam pelik kenapa art boleh masuk dalam hacking 😁 )

Sekian, itu hanyalah pendapat saya👁️👁️.tata.Jemput minum milo:coffee:
 

TuahxDerhaka

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
18 Sep 2021
19
55
DragonCoin
7,086.00
Assalamualaikum and Hi korang.

Jom round table.

Apa yang korang rasa best dalam forum ni selepas korang masuk and join forum DragonForce Malaysia ni?

Selain daripada tu, apa yang korang rasa macam, korang tak suka la dekat dalam forum ni?

Jom la have fun je. Aku buat thread ni just for fun. Taknak la stress stress.

Even thread ni just for fun, YANG TAK UPLOAD GAMBAR PROFILE, AND TAK BUAT INTRODUCTION DEKAT SECTION INTRODUCTION TAKLEH KOMEN DALAM THREAD AKU😤 AND KENA BUAT MULTI-QUOTE KALAU NK BALAS KOMEN USER LAIN.. So........

LET'S GO!
best sebab banyak ilmu bole dapat tentang dunia IT
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Mantap cip.. ❤️❤️
yeah
best sebab banyak ilmu bole dapat tentang dunia IT
Aku dapat dgr radio.
Section yang menggeletek hatiku:
1.Yang paling gempak:Hacking section
2.Yang paling banyak kerenah: Introduction Section
3.Yang paling santai: Bawang section
4.Yang paling mendebarkan: Announcement
5.Yang paling pelik: Arts and creative section(sbb aku cam pelik kenapa art boleh masuk dalam hacking 😁 )

Sekian, itu hanyalah pendapat saya👁️👁️.tata.Jemput minum milo:coffee:
kann? jrng tau smua bnda ada dlm satu forum
Paling best sekali lagu2 dkt radio dfm.. Sentiasa menemani setiap hri aku sbb lagu2 dia random tapi mengasyikkan. Boleh2 ada lagu uleq mayang lepas lagu korea. Apa2 pun mantul sangat menghiburkan tahniah
yang ulek mayang tu, sila slhkn org lain.pffttt spe entah req awal2 dlu.. sbb ada buat story2 kisah seram.. tu ad tu (mybe)
 

Anniehwehwe

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
349
5,714
reptile addicts
twitter.com
DragonCoin
2,009.00
Black Dragon
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Ancient Dragon
Rawr The Fat Tiger
Small PO The Panda
Assalamualaikum and Hi korang.

Jom round table.

Apa yang korang rasa best dalam forum ni selepas korang masuk and join forum DragonForce Malaysia ni?

Selain daripada tu, apa yang korang rasa macam, korang tak suka la dekat dalam forum ni?

Jom la have fun je. Aku buat thread ni just for fun. Taknak la stress stress.

Even thread ni just for fun, YANG TAK UPLOAD GAMBAR PROFILE, AND TAK BUAT INTRODUCTION DEKAT SECTION INTRODUCTION TAKLEH KOMEN DALAM THREAD AKU😤 AND KENA BUAT MULTI-QUOTE KALAU NK BALAS KOMEN USER LAIN.. So........

LET'S GO!
paling best: chat dgn radio

reason: org dlm chat gempak ii belaka, suka bukak random topik, radio sebab dj ii suka buat segmen lain ii

paling meriah: hacking show-off

reason: kalo boleh satu forum ni semua buat pasal hack

paling sendu: public complaint

reason: semuanya pasal acc sendiri kena hack huh

paling hawt: local discussion

reason: berita ii terkini diterbangkan ke sana

paling annoying: intro 🤣

reason: "Lepas settle saya out"
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Sebuah komuniti yang buat pkp saya bererti. Dari perkongsian ilmu, hingga ke kupasan bawang. Semuanya memang terbaik.

Terima kasih semua warga DFM.
saya mewakili pihak DFM, wanna say "SAMA²"
paling best: chat dgn radio

reason: org dlm chat gempak ii belaka, suka bukak random topik, radio sebab dj ii suka buat segmen lain ii

paling meriah: hacking show-off

reason: kalo boleh satu forum ni semua buat pasal hack

paling sendu: public complaint

reason: semuanya pasal acc sendiri kena hack huh

paling hawt: local discussion

reason: berita ii terkini diterbangkan ke sana

paling annoying: intro 🤣

reason: "Lepas settle saya out"

Bab intro tu haaa ermmmm ..ermmm no comment .. bab public complaint tu haaa ermmm..no comment
Semua benda dalam forum ni mmg best dan bagi banyak manfaat sampaikan yg nk menjadi hejes ada step by step sampai lah dapat jadi zero to hejes..

Terima kasih warga DFM
Saya mewakili pihak DFM, wanna say "Sama²"

Weyy jom ah mlm ni, join chatroom.. Best ....
 

Wicther

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jun 2021
1,485
5,203
21
DragonCoin
5,650.00
Bagus dalam forum ni dapat mempelajari ilmu baru dari sifu sifu hackers, admin admin, Guru dan semua dalam ni. Apa yang terbaik dalam ni.. Admin DFM mementingkan disiplin dan peraturan dalam ni ketika hendak buat sesuatu dalam update thread ke dan sebagainya .. walaupun tak kenal sangat antara kita semua✨
 

Nxq

DFM Guru
DFM Guru
LV
0
 
5 Jun 2021
128
576
Slugterra
DragonCoin
165,395.00
Kancil Turbo
Shiba Inu The Silly
Oyen The Arrogant Cat
pada pendapat saya, benda paling best dalam forum ni boleh tambah kenalan. Banyak ilmu-ilmu yang di kongsi di sini dari resepi makanan sampai cara menghejes. sejujurnya banyak perkara berkenaan internet yang saya belajar dalam forum ni. and tak lupa awareness untuk masyarakat untuk tidak terjebak dalam isu scam dan pengodaman sosial media. saya harap community DFM akan terus berkembang. 💖
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Lupa buat untuk diri sendiri...

Untuk aku, benda yang paling aku suka dekat dalam forum ni, aku suka jumpa kawan-kawan baru. Aku boleh kenal and tahu banyak perangai pelik daripada semua user dalam ni. (Aku tau aku lagi pelik dari korang.) And aku boleh banyak menipu and kenakan orang lain. wkwkwkwkwkwk Just kidding!

Yang aku tak suka dalam forum ni, yang jenis private message aku untuk mintak tolong ajar hacking. Punya la belambak dalam ni, dia amik keputusan untuk tanya dlu sebelum cari and round forum. Selain daripada tu, Public Complaint tu.. Aku suka section tu, yang tak suka nye, knapa bnyak sangat psal pubg, ml and seangkatan dengannya? Klu main game, jangan percaya sesape, bru xkena scam . -_- (mesti korang ckp, "senang nye kau ckp sbb kau xpenah kena"... aku penah kena laa.. kena scam kena hack, tp aq putarkan balik kenyataan ...pndai2 la..klu org kita bleh tipu, xkn scammer takleh tipu.. ) Deep ayat aku.

Aku suka jugak section hacking tau? Just aku ni jenis yang lebihkan untuk belajar programming and coding (xtau mne satu yg btol) and aku kurang sikit nak belajar bab² hacking. Aku belajar gak hacking, just bila ada orang share or sruh aku bljr tools and benda2 tu, bru aku buat. ekekekeke..

That's all from me.
Sila kecam.