SAHIH ATAU PALSU?

Status
Not open for further replies.

nanovim

newbie
DFM Member
LV
0
 
12 Jul 2021
689
9,596
DragonCoin
1,026,126.00
Eagle
Ancient Piranha
Ulat Gonggok Gergasi
Tak betul, tak ada asas dan bukti tak kukuh.

Sediakan lilin kenapa? Ada orang hack litar elektrik rumah ke cane? Benda alah tu tak connect internet rasanya

1633435699419.png 1633435945946.png

Cara eja pun tak profesional, instagram dia pun nampak macam akaun beli apo 16k followers like gambar xsampai 100 rasa pelik la, tak ada organic reach, looks like otw jadi account satira je ni. InsyaAllah kalau ada isu besar macam ni; pasti akan ada 'ahli' nya yang akan maklumkan.

Kes semalam pasal Facebook, Instagram dan Whatsapp tu kan problem dari router misconfig
Rujukan: Guardian , BusinessInsider
 

Farishfaiq

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
9 Jun 2021
77
120
DragonCoin
8,232.00
Tak betul, tak ada asas dan bukti tak kukuh.

Sediakan lilin kenapa? Ada orang hack litar elektrik rumah ke cane? Benda alah tu tak connect internet rasanya

View attachment 13630 View attachment 13631

Cara eja pun tak profesional, instagram dia pun nampak macam akaun beli apo 16k followers like gambar xsampai 100 rasa pelik la, tak ada organic reach, looks like otw jadi account satira je ni. InsyaAllah kalau ada isu besar macam ni; pasti akan ada 'ahli' nya yang akan maklumkan.

Kes semalam pasal Facebook, Instagram dan Whatsapp tu kan problem dari router misconfig
Rujukan: Guardian , BusinessInsider
Ohh mantapp jelas thnks👍🏻
 
  • Like
Reactions: sifar

Ghazyuri

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
4 Jun 2021
606
1,840
DragonCoin
666,924.00
Ulat Gonggok Gergasi
Linux
DJI Mavic Pro
Frost Dragon
Eagle
Tak betul, tak ada asas dan bukti tak kukuh.

Sediakan lilin kenapa? Ada orang hack litar elektrik rumah ke cane? Benda alah tu tak connect internet rasanya

View attachment 13630 View attachment 13631

Cara eja pun tak profesional, instagram dia pun nampak macam akaun beli apo 16k followers like gambar xsampai 100 rasa pelik la, tak ada organic reach, looks like otw jadi account satira je ni. InsyaAllah kalau ada isu besar macam ni; pasti akan ada 'ahli' nya yang akan maklumkan.

Kes semalam pasal Facebook, Instagram dan Whatsapp tu kan problem dari router misconfig
Rujukan: Guardian , BusinessInsider
Betul, tgok daripada segi poster susunan logo pun bersepah
 
  • Like
Reactions: Farishfaiq
Status
Not open for further replies.