Information Sapa2 yg kena scam bg information saya cuba bantu

Show informational about something
Status
Not open for further replies.

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,694
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Assalamualaikum....Saya hasief....Umur 15 masih bocah lg...Sapa2 yg kena scam bole bg maklumat dekat sini...Saya tengah berjuang menghapus scammer demi rakyat dan negara pada masa yg sama Bole la test ilmu aku ni hehehe dan bole la kalau aku x cukup lg ilmu org lain bole bantu anda sekiranya ade masalah mcm kena fitnah atau apa2 bole share kat sini yg penting cerita apa dia wat....Kalau saya x bole wat sorry saya masih budak lg...Tp yg hack account yg kena hack tu aku xleh sorry sbb dia bole hack account tp aku xleh soo aku x nk lawan sbb aku noob lagi tengah belajar

Maklumat yg dihendaki​

  • Nom Telefon scammer
  • Maklumat Ttg Scammer
  • SS perbualan Scammer
  • Dr mana anda dpt nom telefon itu




BOLE TENGOK THREAT AKU CARA2 UNTUK MUSNAHKAN SCAMMER KALAU NK BENTERAS SCAMMER

#jgnpandangrendahpadabocah:cool::cool::cool:

 
Last edited:

1lH4M

DFM Member
DFM Member
Assalamualaikum....Saya hasief....Umur 15 masih bocah lg...Sapa2 yg kena scam bole bg maklumat dekat sini...Saya tengah berjuang menghapus scammer demi rakyat dan negara pada masa yg sama Bole la test ilmu aku ni hehehe dan bole la kalau aku x cukup lg ilmu org lain bole bantu anda sekiranya ade masalah mcm kena fitnah atau apa2 bole share kat sini yg penting cerita apa dia wat....Kalau saya x bole wat sorry saya masih budak lg

Maklumat yg dihendaki​

  • Nom Telefon scammer
  • Maklumat Ttg Scammer
  • SS perbualan Scammer
  • Dr mana anda dpt nom telefon itu

#jgnpandangrendahpadabocah:cool::cool::cool:

Mantap bang nanti dah dapat maklumat saya nak send malware kat scammer tu boleh kan😂 hehehe....
 

B4N4N4

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
20
18
DragonCoin
6,000.00
Assalamualaikum....Saya hasief....Umur 15 masih bocah lg...Sapa2 yg kena scam bole bg maklumat dekat sini...Saya tengah berjuang menghapus scammer demi rakyat dan negara pada masa yg sama Bole la test ilmu aku ni hehehe dan bole la kalau aku x cukup lg ilmu org lain bole bantu anda sekiranya ade masalah mcm kena fitnah atau apa2 bole share kat sini yg penting cerita apa dia wat....Kalau saya x bole wat sorry saya masih budak lg

Maklumat yg dihendaki​

  • Nom Telefon scammer
  • Maklumat Ttg Scammer
  • SS perbualan Scammer
  • Dr mana anda dpt nom telefon itu

#jgnpandangrendahpadabocah:cool::cool::cool:

mantap bangg
 
  • Like
Reactions: 1lH4M

afififi

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
29 Jun 2021
11
10
DragonCoin
4,285.00
Does not upload avatar and make an introduction. Follow the simple rules!
Assalamualaikum....Saya hasief....Umur 15 masih bocah lg...Sapa2 yg kena scam bole bg maklumat dekat sini...Saya tengah berjuang menghapus scammer demi rakyat dan negara pada masa yg sama Bole la test ilmu aku ni hehehe dan bole la kalau aku x cukup lg ilmu org lain bole bantu anda sekiranya ade masalah mcm kena fitnah atau apa2 bole share kat sini yg penting cerita apa dia wat....Kalau saya x bole wat sorry saya masih budak lg

Maklumat yg dihendaki​

  • Nom Telefon scammer
  • Maklumat Ttg Scammer
  • SS perbualan Scammer
  • Dr mana anda dpt nom telefon itu

#jgnpandangrendahpadabocah:cool::cool::cool:

dik boleh dpat kan ig saya tak?
 

khairulmazlan

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jul 2021
6
4
DragonCoin
6,000.00
Assalamualaikum....Saya hasief....Umur 15 masih bocah lg...Sapa2 yg kena scam bole bg maklumat dekat sini...Saya tengah berjuang menghapus scammer demi rakyat dan negara pada masa yg sama Bole la test ilmu aku ni hehehe dan bole la kalau aku x cukup lg ilmu org lain bole bantu anda sekiranya ade masalah mcm kena fitnah atau apa2 bole share kat sini yg penting cerita apa dia wat....Kalau saya x bole wat sorry saya masih budak lg

Maklumat yg dihendaki​

  • Nom Telefon scammer
  • Maklumat Ttg Scammer
  • SS perbualan Scammer
  • Dr mana anda dpt nom telefon itu

#jgnpandangrendahpadabocah:cool::cool::cool:

Assalamualaikum. Saya perlukan bantuan hackers yg ble hack acc ig dan fb. Sya mnta bantuan trsbut bkn lah bertujuan niat jahat atau sbgainya. Saya berbuat demikan kerana utk mncari bukti trhdp sebaran fitnah trhdp diri saya, sehingga hubungan sya dgn pasangan retak menanti belah.. sya meminta jasa baik kalian utk tahu atau pakar atau mmpunyai knln dlm binang nie bantu sya.. hnya tuhan sja dpt mmbls budi kalian...
 
  • Like
Reactions: 1lH4M

code

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jul 2021
67
817
House
DragonCoin
5,995.00
Assalamualaikum....Saya hasief....Umur 15 masih bocah lg...Sapa2 yg kena scam bole bg maklumat dekat sini...Saya tengah berjuang menghapus scammer demi rakyat dan negara pada masa yg sama Bole la test ilmu aku ni hehehe dan bole la kalau aku x cukup lg ilmu org lain bole bantu anda sekiranya ade masalah mcm kena fitnah atau apa2 bole share kat sini yg penting cerita apa dia wat....Kalau saya x bole wat sorry saya masih budak lg

Maklumat yg dihendaki​

  • Nom Telefon scammer
  • Maklumat Ttg Scammer
  • SS perbualan Scammer
  • Dr mana anda dpt nom telefon itu

#jgnpandangrendahpadabocah:cool::cool::cool:

tutup hp gi solat sekarang sy pun nk gi solat bye
 
  • Like
Reactions: Daniel777 and 1lH4M
Status
Not open for further replies.