Satu Tahun Mendaftar

XP3RT

Hacker
DFM Hackers
LV
0
 
5 Jun 2021
1,161
17,141
DragonCoin
25,768,869.00
Assalammualaikum

Alhamdulillah dalam tidak sedar,pantas masa berlalu.Sudah setahun saya mendaftar sebagai ahli forum di platform DFM ini.

Terlalu banyak kenangan serta ilmu yang dapat saya pelajari disini.Dalam masa yang sama,dapat berkenalan dengan ramai orang-orang hebat disini.

Selain itu,sepanjang tempoh saya disini,saya ingin memohon maaf secara umum kepada sesiapa sahaja yang terasa hati,yang tidak menyukai cara saya,percakapan serta perbuatan saya secara sedar atau tidak sedar.

Saya juga sekarang jarang aktif disini , kerana banyak komitmen dan tugasan lain juga harus saya laksanakan.Apapun saya doakan yang terbaik untuk semua,teruskan berkongsi ilmu yang bermanfaat dan berkualiti.

Terima Kasih



 

DinXW

DFM DJ
DFM DJ
LV
0
 
4 Jun 2021
851
29,259
฿ɆⱤ₴₳₥₳ ₴ɆⱠ₳₥₳₦Ɏ₳
DragonCoin
1,631.00
Bugatti La Voiture Noire
Call Of Duty: Modern Warfare
Tart Nenas
Angry Lion
Biskut Mazola
Batang Buruk
Assalammualaikum

Alhamdulillah dalam tidak sedar,pantas masa berlalu.Sudah setahun saya mendaftar sebagai ahli forum di platform DFM ini.

Terlalu banyak kenangan serta ilmu yang dapat saya pelajari disini.Dalam masa yang sama,dapat berkenalan dengan ramai orang-orang hebat disini.

Selain itu,sepanjang tempoh saya disini,saya ingin memohon maaf secara umum kepada sesiapa sahaja yang terasa hati,yang tidak menyukai cara saya,percakapan serta perbuatan saya secara sedar atau tidak sedar.

Saya juga sekarang jarang aktif disini , kerana banyak komitmen dan tugasan lain juga harus saya laksanakan.Apapun saya doakan yang terbaik untuk semua,teruskan berkongsi ilmu yang bermanfaat dan berkualiti.

Terima Kasih



Waalaikumussalam.. Sedar tak sedar dah setahun kita ye... Mantap abam hensem..
 

Genatjobs

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
7 Jun 2021
351
5,955
DragonCoin
734,261.00
Tart Nenas
Ducati Panigale V4 R
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Assalammualaikum

Alhamdulillah dalam tidak sedar,pantas masa berlalu.Sudah setahun saya mendaftar sebagai ahli forum di platform DFM ini.

Terlalu banyak kenangan serta ilmu yang dapat saya pelajari disini.Dalam masa yang sama,dapat berkenalan dengan ramai orang-orang hebat disini.

Selain itu,sepanjang tempoh saya disini,saya ingin memohon maaf secara umum kepada sesiapa sahaja yang terasa hati,yang tidak menyukai cara saya,percakapan serta perbuatan saya secara sedar atau tidak sedar.

Saya juga sekarang jarang aktif disini , kerana banyak komitmen dan tugasan lain juga harus saya laksanakan.Apapun saya doakan yang terbaik untuk semua,teruskan berkongsi ilmu yang bermanfaat dan berkualiti.

Terima Kasih



Wa'alaikumsalam wbt brader XP3RT

sedar tak sedar selama setahun juga brader XP3RT berkongsi ILMU dan menegur maner silap dan maner salah kita orang..

TERIMA KASIH ATAS PERKONGSIAN DAN TEGURAN MESRA BRADER XP3RT..
 

BuBat

DragonForce Esport
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
1,305
2,547
HQ DragonForce Esport
DragonCoin
4,340.00
Assalammualaikum

Alhamdulillah dalam tidak sedar,pantas masa berlalu.Sudah setahun saya mendaftar sebagai ahli forum di platform DFM ini.

Terlalu banyak kenangan serta ilmu yang dapat saya pelajari disini.Dalam masa yang sama,dapat berkenalan dengan ramai orang-orang hebat disini.

Selain itu,sepanjang tempoh saya disini,saya ingin memohon maaf secara umum kepada sesiapa sahaja yang terasa hati,yang tidak menyukai cara saya,percakapan serta perbuatan saya secara sedar atau tidak sedar.

Saya juga sekarang jarang aktif disini , kerana banyak komitmen dan tugasan lain juga harus saya laksanakan.Apapun saya doakan yang terbaik untuk semua,teruskan berkongsi ilmu yang bermanfaat dan berkualiti.

Terima Kasih



saya pon sama seperti ayat diatas . nak menaip terlalu panjang . tahniah kepada semua yg masih kekal bersama DFM
 

hotfloppy

Guru Leader
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
537
1
3,980
DragonCoin
9,780.00
Linux
Eagle
Ancient Piranha
Pejam celik dah setahun. Aku pun tahun lepas, tarikh harini, dapat tahu dari OMG! Hackers pasal forum ni, terus masuk daftar. Masa tu tengah PKP/PKPB lagi, so banyak spend masa kat rumah, rajin je pusing-pusing forum. Sekarang dah busy, susah sikit nak berfoya-foya kat sini. Huhuhu.

Moga semua terus mendapat manfaat, ilmu berguna dan ramai kawan-kawan baru kat sini.

Last but not least, Kali Linux bukanlah satu-satunya distro Linux yang ada. :ROFLMAO:
 

BuBat

DragonForce Esport
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
1,305
2,547
HQ DragonForce Esport
DragonCoin
4,340.00
Pejam celik dah setahun. Aku pun tahun lepas, tarikh harini, dapat tahu dari OMG! Hackers pasal forum ni, terus masuk daftar. Masa tu tengah PKP/PKPB lagi, so banyak spend masa kat rumah, rajin je pusing-pusing forum. Sekarang dah busy, susah sikit nak berfoya-foya kat sini. Huhuhu.

Moga semua terus mendapat manfaat, ilmu berguna dan ramai kawan-kawan baru kat sini.

Last but not least, Kali Linux bukanlah satu-satunya distro Linux yang ada. :ROFLMAO:
walaupon pkp sudah berlalu pergi , tapi abg masih free untuk hidangkan menu2 yang lazat berkrim kan ?
 
  • Like
Reactions: Pincahff

0xfazzz

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
18 Jun 2021
640
3,797
kepala bana
DragonCoin
133,613.00
sama, minggu depan cukup setahun saya daftar forum,ilmu yg saya dapat katsini,ada juga beberapa yang saya terapkan kat dunia sebenar,Alhamdulillah membantu pelajaran.
 
  • Like
Reactions: Latz