SCAM SCAMMER!

lqmntaro

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
88
145
DragonCoin
9,922.00
Assalamualaikum geng,
Harini aku bosan la, jadi aku saja-saja la chat scammer ni不不

IMG_20211019_120930.jpg IMG_20211019_121037.jpg
Niat nak buat scammer tu koyak朮tapi scammer tu taknak layan aku la HAHAHAHAHAH...
Apa-apa pun guys, sila take noted nama ig tu dan korang boleh check juga selagi masih ada, sebab dia selalu tukar-tukar nama ig tu.
Haritu ada dia tiru nama ig shop menjual pc dan dah kene buat report, lepas kene report , dia terus tukar post menjual beg dan kasut
P/s: Korang nak serang pon boleh不kasi la dia insaf dan bertaubat

maaf jika thread kurang kemassaya akan cuba yang terbaik dari masa ke semasa
 

FazNotFound

劾 休拎 突拎
DFM GFX Team
LV
0
 
6 Jun 2021
367
5,050
planet morkas sebelah planet pluto
DragonCoin
23,848,264.00
Eagle
Ancient Dragon
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Black Dragon
Assalamualaikum geng,
Harini aku bosan la, jadi aku saja-saja la chat scammer ni不不

View attachment 14265View attachment 14266
Niat nak buat scammer tu koyak朮tapi scammer tu taknak layan aku la HAHAHAHAHAH...
Apa-apa pun guys, sila take noted nama ig tu dan korang boleh check juga selagi masih ada, sebab dia selalu tukar-tukar nama ig tu.
Haritu ada dia tiru nama ig shop menjual pc dan dah kene buat report, lepas kene report , dia terus tukar post menjual beg dan kasut
P/s: Korang nak serang pon boleh不kasi la dia insaf dan bertaubat

maaf jika thread kurang kemassaya akan cuba yang terbaik dari masa ke semasa
tu no fon kau ke no fon skemer? kalau no fon kau mohon hide tapi, kalau skemer haa biarkan
 

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,722
Bawah Tanah
DragonCoin
9,652,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
Assalamualaikum geng,
Harini aku bosan la, jadi aku saja-saja la chat scammer ni不不

View attachment 14265View attachment 14266
Niat nak buat scammer tu koyak朮tapi scammer tu taknak layan aku la HAHAHAHAHAH...
Apa-apa pun guys, sila take noted nama ig tu dan korang boleh check juga selagi masih ada, sebab dia selalu tukar-tukar nama ig tu.
Haritu ada dia tiru nama ig shop menjual pc dan dah kene buat report, lepas kene report , dia terus tukar post menjual beg dan kasut
P/s: Korang nak serang pon boleh不kasi la dia insaf dan bertaubat

maaf jika thread kurang kemassaya akan cuba yang terbaik dari masa ke semasa
aq social engineering HAHAHA baru otw nk sent link phising HAHAHAH nnti dpt id adress nk aacah ii knl dia HAHAH stay dkt area dia..hrp dia login ig dia HAHAHAHAHAHHAH
 
  • Like
Reactions: lqmntaro

ZUL

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
4 Jun 2021
447
4,683
BUKIT CABANG
www.google.com
DragonCoin
172,252,571.00
Tart Nenas
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Black Dragon
Eagle
Pulau Persendirian
Assalamualaikum geng,
Harini aku bosan la, jadi aku saja-saja la chat scammer ni不不

View attachment 14265View attachment 14266
Niat nak buat scammer tu koyak朮tapi scammer tu taknak layan aku la HAHAHAHAHAH...
Apa-apa pun guys, sila take noted nama ig tu dan korang boleh check juga selagi masih ada, sebab dia selalu tukar-tukar nama ig tu.
Haritu ada dia tiru nama ig shop menjual pc dan dah kene buat report, lepas kene report , dia terus tukar post menjual beg dan kasut
P/s: Korang nak serang pon boleh不kasi la dia insaf dan bertaubat

maaf jika thread kurang kemassaya akan cuba yang terbaik dari masa ke semasa
Terbaik threads KAU buat lah lagi aku minat jenis簡 Gini boleh dapat satu kepuasan
 

302

Angler
DFM Member
LV
0
 
23 Aug 2021
184
561
Kampung Sejiwa Simpang Sehati
DragonCoin
4,399.00
Ancient Dragon
Frost Dragon
Ancient Piranha
Fire Red Dragon
Black Dragon
Ulat Gonggok Gergasi
Assalamualaikum geng,
Harini aku bosan la, jadi aku saja-saja la chat scammer ni不不

View attachment 14265View attachment 14266
Niat nak buat scammer tu koyak朮tapi scammer tu taknak layan aku la HAHAHAHAHAH...
Apa-apa pun guys, sila take noted nama ig tu dan korang boleh check juga selagi masih ada, sebab dia selalu tukar-tukar nama ig tu.
Haritu ada dia tiru nama ig shop menjual pc dan dah kene buat report, lepas kene report , dia terus tukar post menjual beg dan kasut
P/s: Korang nak serang pon boleh不kasi la dia insaf dan bertaubat

maaf jika thread kurang kemassaya akan cuba yang terbaik dari masa ke semasa
weyh sronok bgini.. lagi ii srnok baca
 
  • Heart
Reactions: lqmntaro

lqmntaro

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
88
145
DragonCoin
9,922.00
aq social engineering HAHAHA baru otw nk sent link phising HAHAHAH nnti dpt id adress nk aacah ii knl dia HAHAH stay dkt area dia..hrp dia login ig dia HAHAHAHAHAHHAH
MANTAP HAHAHAHA, apa2 sila update sini不
Terbaik threads KAU buat lah lagi aku minat jenis簡 Gini boleh dapat satu kepuasan
Wahh..THANKYOU! HAHAHAHA, btw ni puji ke perli
weyh sronok bgini.. lagi ii srnok baca
Hehehe
nasib baik . thread camni aq suka..silakan mengumpat...aq bagi korang mngumpat..sila sila
Mantap