Information Scammer Laptop (imancomputer)

Show informational about something
Status
Not open for further replies.

0xfazzz

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
18 Jun 2021
640
3,797
kepala bana
DragonCoin
133,613.00
Halo,,baru baru ni saya selalu perasan ada igshop iman komputer dari indo jual laptop tak masuk akal..nitro 5 rm899 gila hahah..siap buat ig ads kau nyah..utk kita memang la ayat ni kita tahu scam tapi untuk org tua yg nak belikan anak mungkin terpedaya..orang tua kan taktahu...sebarkan untuk awareness okay👌 ..banyak lg igshop scam laptop sy perasan..banyak pulak duit buat ig ads🤣👍🏻
16191800-BE29-4902-8E1B-8132C8A9DC18.jpeg 9A63444F-74B1-402B-AADF-B3ABE1DECCF8.jpeg 5FFBE03F-5108-42CF-A758-08C3976ECBDD.jpeg
 

Tanjiro

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Jun 2021
242
416
Di bumi yang nyata
DragonCoin
6,448.00
So pengajaran nya lebih baik beli dari center atau f2f even mahal sekali pun 100% dijamin trusted and bukan tak percaya but ramai orang sekarang ni terlalu tergopoh buat keputusan untuk keperluan atau kehendak tahu tahu kena scam atau kualiti kurang. Berhati hati la nak beli barang online tengok review orang ramai. Scammer ni pandai belit ayat supaya kita termakan dengan kata kata dia
 
  • Like
Reactions: 0xfazzz

0xfazzz

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
18 Jun 2021
640
3,797
kepala bana
DragonCoin
133,613.00
So pengajaran nya lebih baik beli dari center atau f2f even mahal sekali pun 100% dijamin trusted and bukan tak percaya but ramai orang sekarang ni terlalu tergopoh buat keputusan untuk keperluan atau kehendak tahu tahu kena scam atau kualiti kurang. Berhati hati la nak beli barang online tengok review orang ramai. Scammer ni pandai belit ayat supaya kita termakan dengan kata kata dia
Betul tuu..ramai yg gopoh...perlu hati hati
 

Enciksaupi

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
574
639
Mafia Security Cyber
mafiasecurity.com.my
DragonCoin
4,015.00
Halo,,baru baru ni saya selalu perasan ada igshop iman komputer dari indo jual laptop tak masuk akal..nitro 5 rm899 gila hahah..siap buat ig ads kau nyah..utk kita memang la ayat ni kita tahu scam tapi untuk org tua yg nak belikan anak mungkin terpedaya..orang tua kan taktahu...sebarkan untuk awareness okay👌 ..banyak lg igshop scam laptop sy perasan..banyak pulak duit buat ig ads🤣👍🏻
View attachment 7476View attachment 7477View attachment 7478
Benda ads ni dah biasa sekarang . Ni laptop . Yang ads pelaburan rm100 dapat rm300 dalam masa 1-2 jam lagi ler menjadi jadi
 
Status
Not open for further replies.