Scammer New Level

adamtrg00

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
40
22
DragonCoin
2,085.00
Hye ٱلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ
So harini adam nak tanya sikit tentang scammer @ hacker ni ….
Macam mana dia boleh dapat account instagram kita dengan hanya klick notification from somewhere…
just hairan and rasa geram … 🥰

Thanks🥰if ada pendapat or something bole explain bagi semua tahu🥰
heheeh

Salam Kemerdekaan geng!
 

Attachments

  • 3DA0A6E4-1FC2-4D63-B8BE-BA989EF1A15F.jpeg
    3DA0A6E4-1FC2-4D63-B8BE-BA989EF1A15F.jpeg
    210.7 KB · Views: 83

Latz

Hackers Leader
DFM Hackers Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
577
9,512
Rust
DragonCoin
241,870,846.00
Tart Nenas
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Smart Stereo Headset SM0087
Fire Red Dragon
Raspberry Pi 4
Black Dragon
Hye ٱلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ
So harini adam nak tanya sikit tentang scammer @ hacker ni ….
Macam mana dia boleh dapat account instagram kita dengan hanya klick notification from somewhere…
just hairan and rasa geram … 🥰

Thanks🥰if ada pendapat or something bole explain bagi semua tahu🥰
heheeh

Salam Kemerdekaan geng!
Mungkin sistem Instagram ada lubang yang dijumpai hacker hacker untuk boleh masuk dan Instagram belum kesan lubang tersebut. Sentiasa update sistem terkini aplikasi.
 
Last edited:
  • Love
Reactions: adamtrg00

adamtrg00

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
40
22
DragonCoin
2,085.00
Mungkin sistem Instagram ada lubang yang dijumpai hacker hacker untuk boleh masuk, mungkin Instagram belum kesan lubang tersebut. Sentiasa update sistem terkini aplikasi.
ouh kira padu jugak la si scammer ni😂takpe polis report dh buat hehehehe . TQ RESPOND !
 
  • Like
Reactions: Latz

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,694
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Hye ٱلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ
So harini adam nak tanya sikit tentang scammer @ hacker ni ….
Macam mana dia boleh dapat account instagram kita dengan hanya klick notification from somewhere…
just hairan and rasa geram … 🥰

Thanks🥰if ada pendapat or something bole explain bagi semua tahu🥰
heheeh

Salam Kemerdekaan geng!
Waalaikumusalam lain mcm seram nii
 
  • Like
Reactions: adamtrg00

Jaring

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Jun 2021
0
12
DragonCoin
2,000.00
Ulat Gonggok Gergasi
Angry Lion
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Hye ٱلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ
So harini adam nak tanya sikit tentang scammer @ hacker ni ….
Macam mana dia boleh dapat account instagram kita dengan hanya klick notification from somewhere…
just hairan and rasa geram … 🥰

Thanks🥰if ada pendapat or something bole explain bagi semua tahu🥰
heheeh

Salam Kemerdekaan geng!
Waalaikumussalam ..
Ini kerana anda tidak mengaktifkan 2FA authentication dan selanjutnya terkena serangan siber seperti phishing / malware / maklumat login anda tersebar / password yang lemah atau pelbagai jenis serangan siber yang lain.
 
  • Like
Reactions: adamtrg00 and Latz

adamtrg00

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
40
22
DragonCoin
2,085.00
Waalaikumussalam ..
Ini kerana anda tidak mengaktifkan 2FA authentication dan selanjutnya terkena serangan siber seperti phishing / malware / maklumat login anda tersebar / password yang lemah atau pelbagai jenis serangan siber yang lain.
wah ... tq tuan🥰👍👍
 
  • Like
Reactions: Jaring

PokokKurma

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
570
4,642
Akademik Angkatan Buaya Semalaysia
DragonCoin
1,978,860.00
Hye ٱلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ
So harini adam nak tanya sikit tentang scammer @ hacker ni ….
Macam mana dia boleh dapat account instagram kita dengan hanya klick notification from somewhere…
just hairan and rasa geram … 🥰

Thanks🥰if ada pendapat or something bole explain bagi semua tahu🥰
heheeh

Salam Kemerdekaan geng!
Mcmmne dia boleh dapat acc kita... Okeh sbnarnye bagi saya, scammer ni dia cuma menipu je, kita yang bagi acces.. Mungkin kamu pernh tertekan link phishing.. Contohnya link tu kamu x biasa nmpk dan pelik.. Tapi kamu tekn.. Ok mula ii dia mungkin dapat IP address, dan kalau kamu daftar dari link yang dia bgi, sebenarnya login tu dia record bukan login real.. Jgn tertipu kalau dapat link yang xmasuk akal... Kalau boleh download anti virus sbb skrng ada scanner untuk web yang danger atau suspicious.. Itu pendapat saya la😊