SCAMMER

Hayha

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
17 Sep 2021
5
7
DragonCoin
6,160.00
User tele ni jamin dngn saya blh pulangkan keuntungan dlama masa 6 jam. Dan saya bagi dia Rm500 lepas saya bagi dia Rm500 dalam sejam tu dia Dm saya dia ckp pakej 500 dh abis. So saya kena bankin lagi kat dia 500 utnk join pakej rm1000 kat situ dh nmpk yg dia ni penipu. So saya dh buat report bank. Saya mntk dia pulangkn Rm500 dia tak layan. Nmpk sngt kat situ dia dah tipu saya. Saya jujur saya dalam bank tinggal Rm700 pastu saya bankin kat dia Rm500 tinggal 200. Saya dh ckp kt dia saya tkde duit utk Rm500 tu. Tapi jaminan dia mcm dia betul ii blh bagi saya keuntungan. Skrng saya nak balik kampung beraya pon tk blh. Duit tinggal 200 saya masih student.. Bukti ii semua saya ada. Num acc bank dia.
 
  • Like
Reactions: A1one

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
User tele ni jamin dngn saya blh pulangkan keuntungan dlama masa 6 jam. Dan saya bagi dia Rm500 lepas saya bagi dia Rm500 dalam sejam tu dia Dm saya dia ckp pakej 500 dh abis. So saya kena bankin lagi kat dia 500 utnk join pakej rm1000 kat situ dh nmpk yg dia ni penipu. So saya dh buat report bank. Saya mntk dia pulangkn Rm500 dia tak layan. Nmpk sngt kat situ dia dah tipu saya. Saya jujur saya dalam bank tinggal Rm700 pastu saya bankin kat dia Rm500 tinggal 200. Saya dh ckp kt dia saya tkde duit utk Rm500 tu. Tapi jaminan dia mcm dia betul ii blh bagi saya keuntungan. Skrng saya nak balik kampung beraya pon tk blh. Duit tinggal 200 saya masih student.. Bukti ii semua saya ada. Num acc bank dia.
Haaa hantar sini gambar tu. Sebab nampak pakej2 apa semua ni. Apa awak main ni?
 
  • Like
Reactions: A1one

Hayha

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
17 Sep 2021
5
7
DragonCoin
6,160.00

Attachments

  • Screenshot_20220419_172104_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_20220419_172104_org.telegram.messenger.jpg
    656.4 KB · Views: 5
  • Screenshot_20220419_172055_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_20220419_172055_org.telegram.messenger.jpg
    901.8 KB · Views: 5
  • Screenshot_20220419_172047_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_20220419_172047_org.telegram.messenger.jpg
    671.3 KB · Views: 6
  • Screenshot_20220419_170038_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_20220419_170038_org.telegram.messenger.jpg
    655.3 KB · Views: 5
  • Like
Reactions: A1one

Hayha

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
17 Sep 2021
5
7
DragonCoin
6,160.00
Mohon bantuan sangat ii. Saya nak pulang raya. Tkde duit nak balik. Saya bukan orang senang. Mohon maaf semua jika ada menyusahkan ;(
 
  • Like
Reactions: A1one

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Lerrr
Dia add awak atau awak masuk sendiri dalam group tu? Kalau masuk sendiri, macam mana awak boleh yakin, i mean 100% yakin yg trader tu boleh dipercayai?
Kalau awak di add, kenapa awk still go on? sebabnya klu org buat servis trade mcm ni dlm Telegram, tu semua scammer..

⚠️Harap maaf, DragonForce Malaysia tidak menyediakan servis hacking, tapi kami menyediakan servis nasihat dan bagi awareness untuk org2 mcm awak ni supaya tidak terdedah dan kena tipu lg. Apa kata awak pegi buat laporan polis.
 
  • Like
Reactions: Nimrod and A1one

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Jika kita masih waras, dan masih sempat berfikir, cuba fikirkan berkenaan dengan gmbr yang saya share ni. Ni saya crop drpd gmbr di atas. Sesiapa yg tngk thread ni rasa Bank yang dia maksudkan tu ada dekat Malaysia ke? Kalau tak pasti, boleh je search dekat Google, semua maklumat dihujung jari. Kalau betul ada, kenapa dia guna bank ni? bukan bank yg biasa kita guna? fikirkan banyak2 sbb ni melibatkan duit yg kita guna dalam kehidupan seharian..
IMG_20220419_174213.jpg
 
  • Like
Reactions: Nimrod

und3rw0rld

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
8 Jun 2021
663
4,126
Alam bawah siber
DragonCoin
2,154,446.00
Lamborghini Sian
Eagle
Frost Dragon
Ducati Panigale V4 R
Wsalam. Saya simpati dgn nasib awak. Tetapi perkara begini dah banyak sangat kami berikan awareness. Janganlah mudah percaya dengan buat duit mudah ini. Takde satu pun yg berhasil. Semuanya scam belaka. Siapa je nk bg duit free? Mohon ambil pengajaran di sini.