Information SCP FOUNDATION NEW BRECH

Show informational about something

Rawazra

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
8 Jun 2021
17
39
DragonCoin
4,604.00
Assalmualikum saya dari pihak member ingin mencari member dragon force yang boleh ngoding web or jaga web or decorating web sebab saya ingin membuat scp foundation bahagian malaysia bagi yang tidak tahu scp boleh cari kat google search scp tekan link yang Wikipedia kalau untuk servey servey web nya cam ne ni link nye


Btw itu web orang punya for web baru ni nanti saya akan buat jadi saya perlu orang yang pandai decoring web ngan boleh buat somethings yang berhububgan dengan web
 

ursecret

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
22 Jun 2021
102
475
DragonCoin
5,294.00
Charlie Dame...
Smart Stereo Headset SM0087
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
Assalmualikum saya dari pihak member ingin mencari member dragon force yang boleh ngoding web or jaga web or decorating web sebab saya ingin membuat scp foundation bahagian malaysia bagi yang tidak tahu scp boleh cari kat google search scp tekan link yang Wikipedia kalau untuk servey servey web nya cam ne ni link nye


Btw itu web orang punya for web baru ni nanti saya akan buat jadi saya perlu orang yang pandai decoring web ngan boleh buat somethings yang berhububgan dengan web
inspect patu copy je diorang punya idea patu suaikan dengan malaysia punya content.basic coding je kalau tak reti boleh guna youtube berlambak tutorial. imma busy can't help
 

Rawazra

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
8 Jun 2021
17
39
DragonCoin
4,604.00
SCP ni real ke??aku usha kat wikipedia,katanya fiction. lmao.so..real ke nih>>??
jangan takut lepas tengok video scp , svp tu tak reah pun dia tu hanya sebuah cerita yang du reka oleh orang awam jadu jangan takut ye kalau titiba orang kata kalau scp tu boleh datang rumah hang and memang betul pun sco tu hanya fiction
 

Jaring

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Jun 2021
0
12
DragonCoin
2,000.00
Ulat Gonggok Gergasi
Angry Lion
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Assalmualikum saya dari pihak member ingin mencari member dragon force yang boleh ngoding web or jaga web or decorating web sebab saya ingin membuat scp foundation bahagian malaysia bagi yang tidak tahu scp boleh cari kat google search scp tekan link yang Wikipedia kalau untuk servey servey web nya cam ne ni link nye


Btw itu web orang punya for web baru ni nanti saya akan buat jadi saya perlu orang yang pandai decoring web ngan boleh buat somethings yang berhububgan dengan web
Waalaikumussalam ..in Shaa Allah ada yg membantu 🤠
 

yuno

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
31 May 2021
254
751
19
dari tanah ke tanah
DragonCoin
5.00
Thinkpad x1
Oyen The Arrogant Cat
Eagle
Assalmualikum saya dari pihak member ingin mencari member dragon force yang boleh ngoding web or jaga web or decorating web sebab saya ingin membuat scp foundation bahagian malaysia bagi yang tidak tahu scp boleh cari kat google search scp tekan link yang Wikipedia kalau untuk servey servey web nya cam ne ni link nye


Btw itu web orang punya for web baru ni nanti saya akan buat jadi saya perlu orang yang pandai decoring web ngan boleh buat somethings yang berhububgan dengan web
Copy paste source and html die..🤣🤣