Sebarkan #SaveAqsa

Status
Not open for further replies.

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera kepada semua warga DFM yang tengok thread aku.
Nak bagitau ni, tadi, masa aku tengah scroll scroll Twitter, ada orang ReTweet something and benda tu buat aku tertarik untuk buat thread kat dalam forum DFM. Jap aku copy paste tau.

Kesatuan Ulama Muslimin Sedunia menyeru umat Islam dan seluruh dunia untuk menghalang ekstremis Zionis dari menyerbu Masjid al-Aqsa pada 8 Zulhijjah.

Sumber: Quds News Network https://t.co/2merYQnOdy


Haaa benda ni la yang aku jumpa tadi. And one more thing aku jumpa....

Pastikan #SaveAqsa trending hari ini, jasad kita mungkin di sini, namun jiwa kita bersama di sana membela Masjid al-Aqsa.

Dengan jiwa dan darah kami membelamu wahai Aqsa!


Eheee maaf aku tak reti sangat nak reka balik ayat yang pengguna Twitter @numanmazlan ni bagi kat Tweet dia. Jadi aku copy paste jela. Maaf yer?

From now, jom kita trendingkan #SaveAqsa kat semua media sosial yang korang ada untuk kita war-warkan kepada orang ramai bahawa Palestin masih belum bebas. Bawang Rangers yang berada di dalam mahupun luar daripada forum DragonForce Malaysia, tugas kita semua sudah pun bermula.

#SaveAqsa

#israelkoyak

Sincerely,
Falcon98

Sumber:
 

Muhammad_Adam65

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
10 Jun 2021
312
343
DragonCoin
4,000.00
Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera kepada semua warga DFM yang tengok thread aku.
Nak bagitau ni, tadi, masa aku tengah scroll scroll Twitter, ada orang ReTweet something and benda tu buat aku tertarik untuk buat thread kat dalam forum DFM. Jap aku copy paste tau.
Kesatuan Ulama Muslimin Sedunia menyeru umat Islam dan seluruh dunia untuk menghalang ekstremis Zionis dari menyerbu Masjid al-Aqsa pada 8 Zulhijjah.

Sumber: Quds News Network https://t.co/2merYQnOdy


Haaa benda ni la yang aku jumpa tadi. And one more thing aku jumpa....

Pastikan #SaveAqsa trending hari ini, jasad kita mungkin di sini, namun jiwa kita bersama di sana membela Masjid al-Aqsa.

Dengan jiwa dan darah kami membelamu wahai Aqsa!


Eheee maaf aku tak reti sangat nak reka balik ayat yang pengguna Twitter @numanmazlan ni bagi kat Tweet dia. Jadi aku copy paste jela. Maaf yer?

From now, jom kita trendingkan #SaveAqsa kat semua media sosial yang korang ada untuk kita war-warkan kepada orang ramai bahawa Palestin masih belum bebas. Bawang Rangers yang berada di dalam mahupun luar daripada forum DragonForce Malaysia, tugas kita semua sudah pun bermula.

#SaveAqsa
#israelkoyak

Sincerely,
Falcon98

Sumber:
#SaveAqsa
#israelkoyak
 
  • Like
Reactions: Falcon98
Status
Not open for further replies.