Share Gambar Makanan Raya dan OOTD Korang

Status
Not open for further replies.

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum WBT..
Kepada semua warga DragonForce Malaysia semua yang saya sayangi dan hormati sekalian.. First of all, aku nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA . Once again, kita kena sambut kat umah masing² kan? Takleh pegi ziarah menziarahi kan? Takpela. nak buat macam mana? Ni untuk keselamatan kita gak.

Guys,
@mattajb ada bagi cadangan kat Chatroom Bawang tadi. Dia kata, (ok lebih kpd tanya) takde ke orang nak share gambar makanan raya kat sini? So aku pon volunteer nak buat thread ni supaya korang semua boleh share gambar makanan raya korang kat sini.

Edit:
Ada penambahan.
OOTD pon boleh. Kalau nak share OOTD, kalau nak tunjuk muka silakan. Kalau taknak, sila letak sticker kat muka korang.. ekekeke ( boleh kan? klu tak boleh bgtau auu)

Jadi apa lagi korang? JOM LA SHAREE!!!

Sincerely,
Falcon98

Link gambar makanan aku
(takde la sesedap kak @Jen wkwkwkwk)


IMG-20210719-WA0037.jpg
 
Last edited:

Jen

Respected Member
DFM Respected Member
LV
0
 
7 Jun 2021
111
8,262
DragonCoin
38.00
Tart Nenas
Ducati Panigale V4 R
Ulat Gonggok Gergasi
Simpe Menu This Year.. Salam Aidiladha everyone .. #suptulang #rendangdaging #udangsaltedegg #sambaldaunkayu #cookwithlove #doneshare
 

Attachments

  • 220286833_10158448471082634_7311609007053251799_n.jpg
    220286833_10158448471082634_7311609007053251799_n.jpg
    195.3 KB · Views: 19

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,849
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
4,736.00
Assalamualaikum WBT..
Kepada semua warga DragonForce Malaysia semua yang saya sayangi dan hormati sekalian.. First of all, aku nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA . Once again, kita kena sambut kat umah masing² kan? Takleh pegi ziarah menziarahi kan? Takpela. nak buat macam mana? Ni untuk keselamatan kita gak.

Guys,
@mattajb ada bagi cadangan kat Chatroom Bawang tadi. Dia kata, (ok lebih kpd tanya) takde ke orang nak share gambar makanan raya kat sini? So aku pon volunteer nak buat thread ni supaya korang semua boleh share gambar makanan raya korang kat sini.

Jadi apa lagi korang? JOM LA SHAREE!!!

Sincerely,
Falcon98

View attachment 6671
hahahaha ni ke pic juada raya ye 😂🚬
 

Wicther

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jun 2021
1,484
5,202
21
DragonCoin
5,640.00
Assalamualaikum WBT..
Kepada semua warga DragonForce Malaysia semua yang saya sayangi dan hormati sekalian.. First of all, aku nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA . Once again, kita kena sambut kat umah masing² kan? Takleh pegi ziarah menziarahi kan? Takpela. nak buat macam mana? Ni untuk keselamatan kita gak.

Guys,
@mattajb ada bagi cadangan kat Chatroom Bawang tadi. Dia kata, (ok lebih kpd tanya) takde ke orang nak share gambar makanan raya kat sini? So aku pon volunteer nak buat thread ni supaya korang semua boleh share gambar makanan raya korang kat sini.

Jadi apa lagi korang? JOM LA SHAREE!!!

Sincerely,
Falcon98

View attachment 6671
Kuih raya tk ada durian ada
 

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,469
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark
Simpe Menu This Year.. Salam Aidiladha everyone .. #suptulang #rendangdaging #udangsaltedegg #sambaldaunkayu #cookwithlove #doneshare
Allahu terliurnya tengok sup tu hmmm
Assalamualaikum WBT..
Kepada semua warga DragonForce Malaysia semua yang saya sayangi dan hormati sekalian.. First of all, aku nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA . Once again, kita kena sambut kat umah masing² kan? Takleh pegi ziarah menziarahi kan? Takpela. nak buat macam mana? Ni untuk keselamatan kita gak.

Guys,
@mattajb ada bagi cadangan kat Chatroom Bawang tadi. Dia kata, (ok lebih kpd tanya) takde ke orang nak share gambar makanan raya kat sini? So aku pon volunteer nak buat thread ni supaya korang semua boleh share gambar makanan raya korang kat sini.

Jadi apa lagi korang? JOM LA SHAREE!!!

Sincerely,
Falcon98

View attachment 6671
laju buat thread ehh
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Dadih mana!!! 😂
ehh hahahaha atas²
Ingat terus ada gambar juadah,, mana gambar juadah nyaaa cippp
link di atas
Simpe Menu This Year.. Salam Aidiladha everyone .. #suptulang #rendangdaging #udangsaltedegg #sambaldaunkayu #cookwithlove #doneshare
@Jen 🤤🤤🤤
hahahaha ni ke pic juada raya ye 😂🚬
sat² aku edit
Kuih raya tk ada durian ada
klu ada sila post sini wkwkwkwkwk
Allahu terliurnya tengok sup tu hmmm

laju buat thread ehh
ini semua salah @mattajb ...pfftttt
 

Kartoon

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
361
1,731
Dalam rumah atas katil
DragonCoin
6,440.00
Assalamualaikum WBT..
Kepada semua warga DragonForce Malaysia semua yang saya sayangi dan hormati sekalian.. First of all, aku nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA . Once again, kita kena sambut kat umah masing² kan? Takleh pegi ziarah menziarahi kan? Takpela. nak buat macam mana? Ni untuk keselamatan kita gak.

Guys,
@mattajb ada bagi cadangan kat Chatroom Bawang tadi. Dia kata, (ok lebih kpd tanya) takde ke orang nak share gambar makanan raya kat sini? So aku pon volunteer nak buat thread ni supaya korang semua boleh share gambar makanan raya korang kat sini.

Edit:
Ada penambahan.
OOTD pon boleh. Kalau nak share OOTD, kalau nak tunjuk muka silakan. Kalau taknak, sila letak sticker kat muka korang.. ekekeke ( boleh kan? klu tak boleh bgtau auu)

Jadi apa lagi korang? JOM LA SHAREE!!!

Sincerely,
Falcon98

Link gambar makanan aku
(takde la sesedap kak @Jen wkwkwkwk)


View attachment 6671
Selamat Hari Raya Aidil Adha semua. @Falcon98 tak dapat cuti raya ni, huhu sedih. apa2 pun semoga semua frontliners tabah dengan semua ujian.
#LamaTakBalikKampung
 
Status
Not open for further replies.