Open SHARING CITA-CITA/ UNIVERSITI DIMASA HADAPAN

BigBear

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
43
43
DragonCoin
5,015.00
minat IT/Sains Computer, udahnye pilih elektrik elektronik atas arahan family.. skg keje kilang je, tapi xpe masih belum terlambat blaja IT ni, sini ramai pakar...tempat belajar, xkisah tapi dah tua2 ni..blajar sendiri je..(otak tepu 😅)
 
  • Like
Reactions: nxncy and Drax

01BaseT

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jul 2022
293
934
Tanah Tandus
DragonCoin
76,920,629.00
MINI Cooper
Oyen The Arrogant Cat
Ancient Dragon
Frost Dragon
Black Dragon
Fire Red Dragon
hacking and cybersecurity is a hobby ...i would like to be frontend developer, ui/ux developer, games developer, hihihih....for university, every university have their own unique .so i think there is no specific university, in my mind
 
  • Like
Reactions: nxncy and Drax

pandexrev

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
13 Apr 2023
5
7
DragonCoin
2,290.00
Masa aku belajr diploma aku ambil course programming then coding yang aku belajr c++ dgn java je.. 3 thun belajar masih lagi nuub.. security system pun ade belajr disebabkan lama lupakan lepas habis belajar jade lupa terus.tpi aku tgok python semua basic sama java xpernah try pon python .. python ni sape pandai banyak jugsk permintaan industri.

Sambung degree pure IT habis dah thun lepas still nuub. Tgk depa2 hack masih blur..hahaha.. skrng kerja pun xade g xade rezeki lagi..

Aku more kepada hardware je sebenarnya..hahah

Ingat nak belajr lebih dalai g .. xade platform yang jumpa or orange yang boles ajar..
 
Last edited:
  • Like
Reactions: nxncy