Closed Siapa sebenarnya TungkuHelper?

Status
Not open for further replies.

thearchitect

DFM Guru
DFM Guru
LV
0
 
5 Jun 2021
315
2,025
DragonCoin
13,238.00
Ulat Gonggok Gergasi
Apple Macbook Pro 13
Apple iPhone 13 Pro
Thinkpad x1
Ada satu peristiwa sebelum ni. Saya tak ingat. Kat web dia ngaku as Tan Sri

http://wiramaster.my/
ada kaitan ke dengan migration DF.my kepada DF.io? kenapa domain tu registered under nama dia sekarang?

8TOFUX4.png
 

DirbusterX

Geekers
DFM Administrator
LV
0
 
30 May 2021
821
7,773
Cebu, PH
dragonforce.io
DragonCoin
116,282.00
Dia beli domain ni sebelum kami decide nak wujudkan forum. Sebab dia whois kluar nama dia.
ada kaitan ke dengan migration DF.my kepada DF.io? kenapa domain tu registered under nama dia sekarang?

8TOFUX4.png

Aduhai, pening² lah jadinya. Ada masuk group lain, opsbedil dkt telegram dan dia pun ada. Tapi x ada keterangan pun untuk tunjuk yg dia tak brsalah. Kalau betul yg ditampil di group official DFM, baik sy keluar dri group tu 😅
Awak boleh menilai sendiri. Kami hanya nyatakan hal sebenar. Keputusan di tangan anda. Bukan juri.
 

Zetech

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
742
2,192
115.135.195.197
DragonCoin
8,292.00
Aduhai, pening² lah jadinya. Ada masuk group lain, opsbedil dkt telegram dan dia pun ada. Tapi x ada keterangan pun untuk tunjuk yg dia tak brsalah. Kalau betul yg ditampil di group official DFM, baik sy keluar dri group tu 😅
sy dh keluar soo sama2 la kita keluar.. hahahaha.. aq lebih rela masuk group dia kalau dia tk menyamar... dia jadi diri sendiri aq boleh support group dia.. tpi dh jadi macam to sorry to say lah😂
 
Status
Not open for further replies.