Sif Mencari maklumat tanpa hacking?

Status
Not open for further replies.

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,694
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Assalamualaikum....Korang nk tau x sebernanya sif dh dpt banyak information Org tanpa hacking...Ok saje nk cite la Tentang Sif mencari maklumat tentang Orang....Ok mcm ni Bede ni semua orang ade kalau x mcm mana hidup...Yaitu OTAK sbb knp? Sif dpt maklumat Dengan otak...Ok korang pon tau Otak berfungsi untuk pikir and generate Idea...So korang dh tau kan apa Sif sampai...Ok mcm ni Otak kan berfungsi Generate Idea yg korang tau ttg tips yg Sif penah wat tu haaa Sif pakai Otak dan pikir logic jew....Ok mcm ni korang perlu pikir jalan kerja korang...Senang cite math ok math mesti kena kira dengan btul kan haa mcm tu la korang kalau korang nk cari maklumat tu korang kena ade Sabar,Berusaha dan Berpikir...Sbb knp Sif mencari maklumat org ni dengan pakai otak jew soo kalau korang nk dptkan Maklumat korang pakai la otak tu dengan betul2 auuu...Kalau nk lg bagus kan gabungkan Otak tu dengan ilmu IT yg telah belajar Disini..Paling penting Otak yg berpikir....Korang kena pikir betul baru dpt hasil...Oklah ini jew nk citew...Kalau nk tanya ah tp jgn nk merepek yer...Assalamualaikum...Semoga bermaafaat Wahai Warga DFM....

#Janganpandangrendahpadabocah
#bocahhacker
 

Wicther

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jun 2021
1,484
5,202
21
DragonCoin
5,640.00
Assalamualaikum....Korang nk tau x sebernanya sif dh dpt banyak information Org tanpa hacking...Ok saje nk cite la Tentang Sif mencari maklumat tentang Orang....Ok mcm ni Bede ni semua orang ade kalau x mcm mana hidup...Yaitu OTAK sbb knp? Sif dpt maklumat Dengan otak...Ok korang pon tau Otak berfungsi untuk pikir and generate Idea...So korang dh tau kan apa Sif sampai...Ok mcm ni Otak kan berfungsi Generate Idea yg korang tau ttg tips yg Sif penah wat tu haaa Sif pakai Otak dan pikir logic jew....Ok mcm ni korang perlu pikir jalan kerja korang...Senang cite math ok math mesti kena kira dengan btul kan haa mcm tu la korang kalau korang nk cari maklumat tu korang kena ade Sabar,Berusaha dan Berpikir...Sbb knp Sif mencari maklumat org ni dengan pakai otak jew soo kalau korang nk dptkan Maklumat korang pakai la otak tu dengan betul2 auuu...Kalau nk lg bagus kan gabungkan Otak tu dengan ilmu IT yg telah belajar Disini..Paling penting Otak yg berpikir....Korang kena pikir betul baru dpt hasil...Oklah ini jew nk citew...Kalau nk tanya ah tp jgn nk merepek yer...Assalamualaikum...Semoga bermaafaat Wahai Warga DFM....

#Janganpandangrendahpadabocah
#bocahhacker
Waalaikumussalam.... Ciri-ciri orang berfikiran genius 🤩
 
  • Haha
Reactions: tengkuganas

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,694
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Last edited:
  • Like
Reactions: Amir_raff

GadisWhiteHat

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
980
2,799
DragonCoin
4,040.00
Hehehehehe tp ennnnnn Ade org marah dia sbb curi maklumat dengar cite nk report polis tetapi harap2 mengelak dr jd mcm ni dia ingat Sif hack dia punya maklumat cuma pakai otak je hahah x tau la apa jd pas ni hahahaha :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
heheheh.. kuncinya adalah otak.. so klu nak bijak, makan la yg boleh menyihatkan otak.. mcm tanaman la. klu baja, air & cahaya matahari nya cukup, buahnya juga akan lebat & sihat
 

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,694
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
heheheh.. kuncinya adalah otak.. so klu nak bijak, makan la yg boleh menyihatkan otak.. mcm tanaman la. klu baja, air & cahaya matahari nya cukup, buahnya juga akan lebat & sihat
Betul2 kita belajar semua kena guna otak tetapi kalau org yg malas akan bergantung pada tools je soo maksud nya dia x guna langsung otak yg perlu pikir
 

Wicther

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jun 2021
1,484
5,202
21
DragonCoin
5,640.00
Hehehehehe TQQQ tp ennnnnn Ade org marah dia sbb curi maklumat dengar cite nk report polis tetapi harap2 mengelak dr jd mcm ni dia ingat Sif hack dia punya maklumat cuma pakai otak je hahah x tau la apa jd pas ni hahahaha :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
FB_IMG_1626182615298.jpg
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,442
36,557
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,304.00
Assalamualaikum....Korang nk tau x sebernanya sif dh dpt banyak information Org tanpa hacking...Ok saje nk cite la Tentang Sif mencari maklumat tentang Orang....Ok mcm ni Bede ni semua orang ade kalau x mcm mana hidup...Yaitu OTAK sbb knp? Sif dpt maklumat Dengan otak...Ok korang pon tau Otak berfungsi untuk pikir and generate Idea...So korang dh tau kan apa Sif sampai...Ok mcm ni Otak kan berfungsi Generate Idea yg korang tau ttg tips yg Sif penah wat tu haaa Sif pakai Otak dan pikir logic jew....Ok mcm ni korang perlu pikir jalan kerja korang...Senang cite math ok math mesti kena kira dengan btul kan haa mcm tu la korang kalau korang nk cari maklumat tu korang kena ade Sabar,Berusaha dan Berpikir...Sbb knp Sif mencari maklumat org ni dengan pakai otak jew soo kalau korang nk dptkan Maklumat korang pakai la otak tu dengan betul2 auuu...Kalau nk lg bagus kan gabungkan Otak tu dengan ilmu IT yg telah belajar Disini..Paling penting Otak yg berpikir....Korang kena pikir betul baru dpt hasil...Oklah ini jew nk citew...Kalau nk tanya ah tp jgn nk merepek yer...Assalamualaikum...Semoga bermaafaat Wahai Warga DFM....

#Janganpandangrendahpadabocah
#bocahhacker
walaikumussalam wbt sif
bagus siff bantu org memerlukan ye
 
  • Like
Reactions: nanovim

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,849
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
4,736.00
Assalamualaikum....Korang nk tau x sebernanya sif dh dpt banyak information Org tanpa hacking...Ok saje nk cite la Tentang Sif mencari maklumat tentang Orang....Ok mcm ni Bede ni semua orang ade kalau x mcm mana hidup...Yaitu OTAK sbb knp? Sif dpt maklumat Dengan otak...Ok korang pon tau Otak berfungsi untuk pikir and generate Idea...So korang dh tau kan apa Sif sampai...Ok mcm ni Otak kan berfungsi Generate Idea yg korang tau ttg tips yg Sif penah wat tu haaa Sif pakai Otak dan pikir logic jew....Ok mcm ni korang perlu pikir jalan kerja korang...Senang cite math ok math mesti kena kira dengan btul kan haa mcm tu la korang kalau korang nk cari maklumat tu korang kena ade Sabar,Berusaha dan Berpikir...Sbb knp Sif mencari maklumat org ni dengan pakai otak jew soo kalau korang nk dptkan Maklumat korang pakai la otak tu dengan betul2 auuu...Kalau nk lg bagus kan gabungkan Otak tu dengan ilmu IT yg telah belajar Disini..Paling penting Otak yg berpikir....Korang kena pikir betul baru dpt hasil...Oklah ini jew nk citew...Kalau nk tanya ah tp jgn nk merepek yer...Assalamualaikum...Semoga bermaafaat Wahai Warga DFM....

#Janganpandangrendahpadabocah
#bocahhacker
᭙ꪖꪖꪶꪖ𝓲𝘬ꪊꪑ𝘴ꪖꪶꪖꪑ ,ꪑꪖꪀ𝓽ꪖρ ꪶꪖꫝ 𝘴𝓲ᠻꪊ 👍👍🤝
 
Status
Not open for further replies.