Suntikan ke Bahu Sudah, Suntikan ke Hati Entah

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,470
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda yang membaca thread ini, πŸ₯°

Saya doakan anda semua dalam keadaan sihat wal afiat ketika pandemik yang masih tak kunjung selesai lagi ni... risau kadang2

Alhamdulillah tadi sudah menerima vaksin dos pertama Pfizer bersukatan 0.3 ml di bahu...suntikan di hati ini entahkan bila πŸ‘€

Setakat ni, suntikan dari pukul 11+ pagi tadi...alhamdulillah thumma alhamdulillah tiada apa-apa masalah lagi walaupun tidur pun tak cukup huhu... balik ni pun belum tidur lagi...sempat buat design untuk buat hati pengguna forum DFM berkobar untuk sertai GFX Team

Jadi, bagi yang belum mengambil vaksin atau anti-vaksin πŸ‘€, jaga diri masing-masing buat masa ini dengan kes yang meningkat hmmm. Jaga S.O.P, penjarakan sosial dan memakai pelitup muka.

Yang sudah menerima vaksin pun tidak terkecuali πŸ‘€

Sekian sahaja daripada saya.

Mohon berundur sekejap untuk berehat barang sebentar. Insya-Allah, malam masuk semula ;)

#bukanantivax #donevaksin #pfizer
 

BuBat

DragonForce Esport
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
1,305
2,545
HQ DragonForce Esport
DragonCoin
4,340.00
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda yang membaca thread ini, πŸ₯°

Saya doakan anda semua dalam keadaan sihat wal afiat ketika pandemik yang masih tak kunjung selesai lagi ni... risau kadang2

Alhamdulillah tadi sudah menerima vaksin dos pertama Pfizer bersukatan 0.3 ml di bahu...suntikan di hati ini entahkan bila πŸ‘€

Setakat ni, suntikan dari pukul 11+ pagi tadi...alhamdulillah thumma alhamdulillah tiada apa-apa masalah lagi walaupun tidur pun tak cukup huhu... balik ni pun belum tidur lagi...sempat buat design untuk buat hati pengguna forum DFM berkobar untuk sertai GFX Team

Jadi, bagi yang belum mengambil vaksin atau anti-vaksin πŸ‘€, jaga diri masing-masing buat masa ini dengan kes yang meningkat hmmm. Jaga S.O.P, penjarakan sosial dan memakai pelitup muka.

Yang sudah menerima vaksin pun tidak terkecuali πŸ‘€

Sekian sahaja daripada saya.

Mohon berundur sekejap untuk berehat barang sebentar. Insya-Allah, malam masuk semula ;)

#bukanantivax #donevaksin #pfizer
Alhamdullillah semoga sentiasa dilindungi ALLAH
 
  • Love
Reactions: ShahrulHalim

Lynn senyum

Kipoci
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
445
6,907
From the hearts of Palestinians
DragonCoin
9,504,602.00
Tart Nenas
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda yang membaca thread ini, πŸ₯°

Saya doakan anda semua dalam keadaan sihat wal afiat ketika pandemik yang masih tak kunjung selesai lagi ni... risau kadang2

Alhamdulillah tadi sudah menerima vaksin dos pertama Pfizer bersukatan 0.3 ml di bahu...suntikan di hati ini entahkan bila πŸ‘€

Setakat ni, suntikan dari pukul 11+ pagi tadi...alhamdulillah thumma alhamdulillah tiada apa-apa masalah lagi walaupun tidur pun tak cukup huhu... balik ni pun belum tidur lagi...sempat buat design untuk buat hati pengguna forum DFM berkobar untuk sertai GFX Team

Jadi, bagi yang belum mengambil vaksin atau anti-vaksin πŸ‘€, jaga diri masing-masing buat masa ini dengan kes yang meningkat hmmm. Jaga S.O.P, penjarakan sosial dan memakai pelitup muka.

Yang sudah menerima vaksin pun tidak terkecuali πŸ‘€

Sekian sahaja daripada saya.

Mohon berundur sekejap untuk berehat barang sebentar. Insya-Allah, malam masuk semula ;)

#bukanantivax #donevaksin #pfizer
Follow belakang apapun sy doakan semua dipermudahkan utk awak... 😊😊
 
  • Love
Reactions: ShahrulHalim

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,470
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark
Waalaikumusalam,, semoga baik sahaja hendaknya.. suntikan ke hati tu macam seram jeee
Seram ke...jangan suntik redbull dalam hati dah lah :ROFLMAO:
Tahniah,lepasni boleh connect wireless speaker dengan mudah hihi.
Dah try dah tadi...tengah troubleshoot lagi ni... πŸ‘€
Alhamdullillah semoga sentiasa dilindungi ALLAH
Alhamdulillah ☝️
Kalau dah ada yang menyuntik di hati tu bagitau. Jangan tunggu lama lama. Risau kadang. Uhuks

Nak wakil pantun, teman boleh adjustkan. Hahaha

Lantun bukan sebarang lantun

Lantun bola terkena kepala

Pantun bukan sebarang pantun

Pantun tuan hulurkan sila ✍️

Alhamdulillah... Sepatutnya minta nurse tu suntik hati sekali πŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸ’¨πŸ’¨
tengok ni @Aiman :sneaky:
alhamdulillah
Ω±Ω„Ψ­Ω…Ψ― Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω°Ω‡ πŸ•‹
Follow belakang apapun sy doakan semua dipermudahkan utk awak... 😊😊
Aamiiiin~ 🀲
 

Nabilah

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
1,591
15,460
Di dimensi yang nyata tatkala dunia ini hanya fana
DragonCoin
147,084,797.00
Lamborghini Sian
Eagle
Oyen The Arrogant Cat
White Cat The MadCat
Charlie Dame...
Ancient Dragon
Seram ke...jangan suntik redbull dalam hati dah lah :ROFLMAO:

Dah try dah tadi...tengah troubleshoot lagi ni... πŸ‘€

Alhamdulillah ☝️

Lantun bukan sebarang lantun

Lantun bola terkena kepala

Pantun bukan sebarang pantun

Pantun tuan hulurkan sila ✍️


tengok ni @Aiman :sneaky:

Ω±Ω„Ψ­Ω…Ψ― Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω°Ω‡ πŸ•‹

Aamiiiin~ 🀲
Ermmm seram,, ada tak suntikan cinta dengan kasih sayang?? Kalau ada ingat nak mohon laaa
 
  • Like
Reactions: ShahrulHalim

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda yang membaca thread ini, πŸ₯°

Saya doakan anda semua dalam keadaan sihat wal afiat ketika pandemik yang masih tak kunjung selesai lagi ni... risau kadang2

Alhamdulillah tadi sudah menerima vaksin dos pertama Pfizer bersukatan 0.3 ml di bahu...suntikan di hati ini entahkan bila πŸ‘€

Setakat ni, suntikan dari pukul 11+ pagi tadi...alhamdulillah thumma alhamdulillah tiada apa-apa masalah lagi walaupun tidur pun tak cukup huhu... balik ni pun belum tidur lagi...sempat buat design untuk buat hati pengguna forum DFM berkobar untuk sertai GFX Team

Jadi, bagi yang belum mengambil vaksin atau anti-vaksin πŸ‘€, jaga diri masing-masing buat masa ini dengan kes yang meningkat hmmm. Jaga S.O.P, penjarakan sosial dan memakai pelitup muka.

Yang sudah menerima vaksin pun tidak terkecuali πŸ‘€

Sekian sahaja daripada saya.

Mohon berundur sekejap untuk berehat barang sebentar. Insya-Allah, malam masuk semula ;)

#bukanantivax #donevaksin #pfizer
Kalau cari flowergirl, aku sedia jadi flowergirl sbb aku kan cute

#donemasukthreadshah
 

J1ng0

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
284
2,027
32
1t1k Br0quen
DragonCoin
4,495.00
Eagle
Ulat Gonggok Gergasi
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda yang membaca thread ini, πŸ₯°

Saya doakan anda semua dalam keadaan sihat wal afiat ketika pandemik yang masih tak kunjung selesai lagi ni... risau kadang2

Alhamdulillah tadi sudah menerima vaksin dos pertama Pfizer bersukatan 0.3 ml di bahu...suntikan di hati ini entahkan bila πŸ‘€

Setakat ni, suntikan dari pukul 11+ pagi tadi...alhamdulillah thumma alhamdulillah tiada apa-apa masalah lagi walaupun tidur pun tak cukup huhu... balik ni pun belum tidur lagi...sempat buat design untuk buat hati pengguna forum DFM berkobar untuk sertai GFX Team

Jadi, bagi yang belum mengambil vaksin atau anti-vaksin πŸ‘€, jaga diri masing-masing buat masa ini dengan kes yang meningkat hmmm. Jaga S.O.P, penjarakan sosial dan memakai pelitup muka.

Yang sudah menerima vaksin pun tidak terkecuali πŸ‘€

Sekian sahaja daripada saya.

Mohon berundur sekejap untuk berehat barang sebentar. Insya-Allah, malam masuk semula ;)

#bukanantivax #donevaksin #pfizer
Waalaikummussalam Min terbaik semoga Min keadaan baik juga hendak-Nya....terima kasih atas peringatan dan nasihat
 
  • Wow
Reactions: ShahrulHalim

Akabniname

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
154
505
isekai
DragonCoin
15,830.00
White Cat The MadCat
Apple Watch Series 7
Small PO The Panda
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda yang membaca thread ini, πŸ₯°

Saya doakan anda semua dalam keadaan sihat wal afiat ketika pandemik yang masih tak kunjung selesai lagi ni... risau kadang2

Alhamdulillah tadi sudah menerima vaksin dos pertama Pfizer bersukatan 0.3 ml di bahu...suntikan di hati ini entahkan bila πŸ‘€

Setakat ni, suntikan dari pukul 11+ pagi tadi...alhamdulillah thumma alhamdulillah tiada apa-apa masalah lagi walaupun tidur pun tak cukup huhu... balik ni pun belum tidur lagi...sempat buat design untuk buat hati pengguna forum DFM berkobar untuk sertai GFX Team

Jadi, bagi yang belum mengambil vaksin atau anti-vaksin πŸ‘€, jaga diri masing-masing buat masa ini dengan kes yang meningkat hmmm. Jaga S.O.P, penjarakan sosial dan memakai pelitup muka.

Yang sudah menerima vaksin pun tidak terkecuali πŸ‘€

Sekian sahaja daripada saya.

Mohon berundur sekejap untuk berehat barang sebentar. Insya-Allah, malam masuk semula ;)

#bukanantivax #donevaksin #pfizer
alhamdulilah bang bak kata luqman podolski awak dah install microchip...blh la try menaip tnpa mnyentuh πŸ˜‚
 
  • Haha
Reactions: ShahrulHalim

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,445
36,565
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,334.00
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda yang membaca thread ini, πŸ₯°

Saya doakan anda semua dalam keadaan sihat wal afiat ketika pandemik yang masih tak kunjung selesai lagi ni... risau kadang2

Alhamdulillah tadi sudah menerima vaksin dos pertama Pfizer bersukatan 0.3 ml di bahu...suntikan di hati ini entahkan bila πŸ‘€

Setakat ni, suntikan dari pukul 11+ pagi tadi...alhamdulillah thumma alhamdulillah tiada apa-apa masalah lagi walaupun tidur pun tak cukup huhu... balik ni pun belum tidur lagi...sempat buat design untuk buat hati pengguna forum DFM berkobar untuk sertai GFX Team

Jadi, bagi yang belum mengambil vaksin atau anti-vaksin πŸ‘€, jaga diri masing-masing buat masa ini dengan kes yang meningkat hmmm. Jaga S.O.P, penjarakan sosial dan memakai pelitup muka.

Yang sudah menerima vaksin pun tidak terkecuali πŸ‘€

Sekian sahaja daripada saya.

Mohon berundur sekejap untuk berehat barang sebentar. Insya-Allah, malam masuk semula ;)

#bukanantivax #donevaksin #pfizer
tahniah ... same lah tu kite ... nnt cuba letak sudu kat tapak suntikan tu ..ada org cakap melekat
 
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda yang membaca thread ini, πŸ₯°

Saya doakan anda semua dalam keadaan sihat wal afiat ketika pandemik yang masih tak kunjung selesai lagi ni... risau kadang2

Alhamdulillah tadi sudah menerima vaksin dos pertama Pfizer bersukatan 0.3 ml di bahu...suntikan di hati ini entahkan bila πŸ‘€

Setakat ni, suntikan dari pukul 11+ pagi tadi...alhamdulillah thumma alhamdulillah tiada apa-apa masalah lagi walaupun tidur pun tak cukup huhu... balik ni pun belum tidur lagi...sempat buat design untuk buat hati pengguna forum DFM berkobar untuk sertai GFX Team

Jadi, bagi yang belum mengambil vaksin atau anti-vaksin πŸ‘€, jaga diri masing-masing buat masa ini dengan kes yang meningkat hmmm. Jaga S.O.P, penjarakan sosial dan memakai pelitup muka.

Yang sudah menerima vaksin pun tidak terkecuali πŸ‘€

Sekian sahaja daripada saya.

Mohon berundur sekejap untuk berehat barang sebentar. Insya-Allah, malam masuk semula ;)

#bukanantivax #donevaksin #pfizer
Waalaikumsalam hahaha mantap πŸ˜…πŸš¬