Solved telegram notification

Solved Issue

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
  • Like
Reactions: lqmntaro

Latz

Hackers Leader
DFM Hackers Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
577
9,512
Rust
DragonCoin
241,870,846.00
Tart Nenas
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Smart Stereo Headset SM0087
Fire Red Dragon
Raspberry Pi 4
Black Dragon
vivo..dh main setting kt notification tapi tak jumpe pon button nk off adoi
Okay awak punya bubble notifications keluar notifications Telegram je kan,
  • pergi bahagian setting klik Apps & notifications pergi dekat apps Telegram
photo_2021-08-18_20-49-07.jpg

photo_2021-08-18_18-49-50.jpg
  • Klik Notifications
photo_2021-08-18_19-40-37.jpg
  • Selepas klik dia akan keluar setting Notifications dan klik Bubbles
photo_2021-08-18_20-12-20.jpg
  • After click akan keluar macam gambar di bawah dan klik Nothing can bubble
photo_2021-08-18_19-40-37 (2).jpg

Setting dekat phone klik setting apps & notifications nanti keluar macam gambar di bawah dan klik Bubbles dan off kan

photo_2021-08-18_18-49-50 (3).jpg
 
Last edited:

DirbusterX

Geekers
DFM Administrator
LV
0
 
30 May 2021
821
7,773
Cebu, PH
dragonforce.io
DragonCoin
116,282.00
Okay awak punya bubble notifications keluar notifications Telegram je kan,
  • pergi bahagian setting klik Apps & notifications pergi dekat apps Telegram
View attachment 9497

View attachment 9489
  • Klik Notifications
View attachment 9490
  • Selepas klik dia akan keluar setting Notifications dan klik Bubbles
View attachment 9488
  • After click akan keluar macam gambar di bawah dan klik Nothing can bubble
View attachment 9493

Setting dekat phone klik setting apps & notifications nanti keluar macam gambar di bawah dan klik Bubbles dan off kan

View attachment 9498
Terbaik @Latz
 
  • Love
Reactions: Latz

lqmntaro

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
88
145
DragonCoin
9,922.00
Even dah ada orang tegur kat atas, tapi saya tegur sekali lagi sebab maybe awk tak perasan.


Sila buat multi-quote yang macam saya buat ni jika ingin reply banyak orang dalam satu masa.
oh baiklah...tak tau pulak boleh gitu