Terima Kasih DFM

Nabilah

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
1,591
15,460
Di dimensi yang nyata tatkala dunia ini hanya fana
DragonCoin
147,084,797.00
Lamborghini Sian
Eagle
Oyen The Arrogant Cat
White Cat The MadCat
Charlie Dame...
Ancient Dragon

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Assalamualaikum WBT​



Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi,, masih diberikan peluang untuk bernafas sehingga hari ini.

Usia semakin bertambah tanda jangka hayat semakin pendek.
Perasaan tika ini bercampur baur, suka, gembira, terharu, sebak, sedih, semua sekali ada. Berkecamuk di dalam hati.
Setiap apa yang dilalui sepanjang usia ini,, apa yang hadir sehingga kini.. Terlalu banyak sangat,, pahit dan manis,, suka dan duka.

Terima kasih kepada warga DFM, menerima insan yang tiada apa ini sebagai ahli. Sambut dengan tangan yang terbuka,, meraikan seperti ahli keluarga.. Terima kasih sangat-sangat,, saya amat menghargainya.
Izinkan saya cipta memori dan kenangan di dalam ini,, biarpun kenangan itu pahit atau manis.. Tetap saya ingin sematkan di dalam hati.

Maaf panjang pula rasanya menaip,, bila hati mahu meluah jari menaip laju tanpa kawalan. Sedar tak sedar sudah berbaris baris. Terima Kasih untuk segalanya.
Salam sayang daripada saya Nabilah ❤️
Semoga tiada rasa benci dihati dan yang hadir hanyalah rasa sayang yang semakin mekar ❤️

Salam Jumaat dan Salam Sayyidul Ayyam🌸

p/s: terfikir nak buat kat profile post tapi terlebih character,, huhu tak sedar menaip panjang.. semoga thread ni tidak menganggu untuk diselit disini ✌🏻


IMG_20210820_211406.jpg
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Dengan Nama Allah Yang Pemurah Lagi Maha Mengasihani

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Assalamualaikum WBT​



Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi,, masih diberikan peluang untuk bernafas sehingga hari ini.

Usia semakin bertambah tanda jangka hayat semakin pendek.
Perasaan tika ini bercampur baur, suka, gembira, terharu, sebak, sedih, semua sekali ada. Berkecamuk di dalam hati.
Setiap apa yang dilalui sepanjang usia ini,, apa yang hadir sehingga kini.. Terlalu banyak sangat,, pahit dan manis,, suka dan duka.

Terima kasih kepada warga DFM, menerima insan yang tiada apa ini sebagai ahli. Sambut dengan tangan yang terbuka,, meraikan seperti ahli keluarga.. Terima kasih sangat-sangat,, saya amat menghargainya.
Izinkan saya cipta memori dan kenangan di dalam ini,, biarpun kenangan itu pahit atau manis.. Tetap saya ingin sematkan di dalam hati.

Maaf panjang pula rasanya menaip,, bila hati mahu meluah jari menaip laju tanpa kawalan. Sedar tak sedar sudah berbaris baris. Terima Kasih untuk segalanya.
Salam sayang daripada saya Nabilah ❤️
Semoga tiada rasa benci dihati dan yang hadir hanyalah rasa sayang yang semakin mekar ❤️

Salam Jumaat dan Salam Sayyidul Ayyam🌸

p/s: terfikir nak buat kat profile post tapi terlebih charachter,, huhu tak sedar menaip panjang.. semoga thread ni tidak menganggu untuk diselit disini ✌🏻
Happy Birthday my Assistant Leader❤️❤️.

84c9a3e383a9d9c0c3e378b710926f81.jpg
 

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,694
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Assalamualaikum WBT​



Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi,, masih diberikan peluang untuk bernafas sehingga hari ini.

Usia semakin bertambah tanda jangka hayat semakin pendek.
Perasaan tika ini bercampur baur, suka, gembira, terharu, sebak, sedih, semua sekali ada. Berkecamuk di dalam hati.
Setiap apa yang dilalui sepanjang usia ini,, apa yang hadir sehingga kini.. Terlalu banyak sangat,, pahit dan manis,, suka dan duka.

Terima kasih kepada warga DFM, menerima insan yang tiada apa ini sebagai ahli. Sambut dengan tangan yang terbuka,, meraikan seperti ahli keluarga.. Terima kasih sangat-sangat,, saya amat menghargainya.
Izinkan saya cipta memori dan kenangan di dalam ini,, biarpun kenangan itu pahit atau manis.. Tetap saya ingin sematkan di dalam hati.

Maaf panjang pula rasanya menaip,, bila hati mahu meluah jari menaip laju tanpa kawalan. Sedar tak sedar sudah berbaris baris. Terima Kasih untuk segalanya.
Salam sayang daripada saya Nabilah ❤️
Semoga tiada rasa benci dihati dan yang hadir hanyalah rasa sayang yang semakin mekar ❤️

Salam Jumaat dan Salam Sayyidul Ayyam🌸

p/s: terfikir nak buat kat profile post tapi terlebih character,, huhu tak sedar menaip panjang.. semoga thread ni tidak menganggu untuk diselit disini ✌🏻
Waalaikumusalam Happy Birthday kak Nabilah....Kalau hadiah tu hadiah nya pahala je hahahaha dan mendoakan akak kekal sihat
 
  • Love
Reactions: Nabilah

Wicther

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jun 2021
1,484
5,202
21
DragonCoin
5,640.00

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Assalamualaikum WBT​



Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi,, masih diberikan peluang untuk bernafas sehingga hari ini.

Usia semakin bertambah tanda jangka hayat semakin pendek.
Perasaan tika ini bercampur baur, suka, gembira, terharu, sebak, sedih, semua sekali ada. Berkecamuk di dalam hati.
Setiap apa yang dilalui sepanjang usia ini,, apa yang hadir sehingga kini.. Terlalu banyak sangat,, pahit dan manis,, suka dan duka.

Terima kasih kepada warga DFM, menerima insan yang tiada apa ini sebagai ahli. Sambut dengan tangan yang terbuka,, meraikan seperti ahli keluarga.. Terima kasih sangat-sangat,, saya amat menghargainya.
Izinkan saya cipta memori dan kenangan di dalam ini,, biarpun kenangan itu pahit atau manis.. Tetap saya ingin sematkan di dalam hati.

Maaf panjang pula rasanya menaip,, bila hati mahu meluah jari menaip laju tanpa kawalan. Sedar tak sedar sudah berbaris baris. Terima Kasih untuk segalanya.
Salam sayang daripada saya Nabilah ❤️
Semoga tiada rasa benci dihati dan yang hadir hanyalah rasa sayang yang semakin mekar ❤️

Salam Jumaat dan Salam Sayyidul Ayyam🌸

p/s: terfikir nak buat kat profile post tapi terlebih character,, huhu tak sedar menaip panjang.. semoga thread ni tidak menganggu untuk diselit disini ✌🏻
Hb akak * ੈ✩‧₊˚* ੈ✩‧₊˚* ੈ✩‧₊˚
 
  • Love
Reactions: Nabilah

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,849
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
4,736.00

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Assalamualaikum WBT​



Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi,, masih diberikan peluang untuk bernafas sehingga hari ini.

Usia semakin bertambah tanda jangka hayat semakin pendek.
Perasaan tika ini bercampur baur, suka, gembira, terharu, sebak, sedih, semua sekali ada. Berkecamuk di dalam hati.
Setiap apa yang dilalui sepanjang usia ini,, apa yang hadir sehingga kini.. Terlalu banyak sangat,, pahit dan manis,, suka dan duka.

Terima kasih kepada warga DFM, menerima insan yang tiada apa ini sebagai ahli. Sambut dengan tangan yang terbuka,, meraikan seperti ahli keluarga.. Terima kasih sangat-sangat,, saya amat menghargainya.
Izinkan saya cipta memori dan kenangan di dalam ini,, biarpun kenangan itu pahit atau manis.. Tetap saya ingin sematkan di dalam hati.

Maaf panjang pula rasanya menaip,, bila hati mahu meluah jari menaip laju tanpa kawalan. Sedar tak sedar sudah berbaris baris. Terima Kasih untuk segalanya.
Salam sayang daripada saya Nabilah ❤️
Semoga tiada rasa benci dihati dan yang hadir hanyalah rasa sayang yang semakin mekar ❤️

Salam Jumaat dan Salam Sayyidul Ayyam🌸

p/s: terfikir nak buat kat profile post tapi terlebih character,, huhu tak sedar menaip panjang.. semoga thread ni tidak menganggu untuk diselit disini ✌🏻
Waalaikumsalam ,allah selamat kan kamu allah selamat kn kamu allah selamat kan bella allah selamat kan kamu 👏👏🎂🍰✨🎉🎊
 
  • Love
Reactions: Nabilah

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,442
36,557
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,304.00

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Assalamualaikum WBT​



Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi,, masih diberikan peluang untuk bernafas sehingga hari ini.

Usia semakin bertambah tanda jangka hayat semakin pendek.
Perasaan tika ini bercampur baur, suka, gembira, terharu, sebak, sedih, semua sekali ada. Berkecamuk di dalam hati.
Setiap apa yang dilalui sepanjang usia ini,, apa yang hadir sehingga kini.. Terlalu banyak sangat,, pahit dan manis,, suka dan duka.

Terima kasih kepada warga DFM, menerima insan yang tiada apa ini sebagai ahli. Sambut dengan tangan yang terbuka,, meraikan seperti ahli keluarga.. Terima kasih sangat-sangat,, saya amat menghargainya.
Izinkan saya cipta memori dan kenangan di dalam ini,, biarpun kenangan itu pahit atau manis.. Tetap saya ingin sematkan di dalam hati.

Maaf panjang pula rasanya menaip,, bila hati mahu meluah jari menaip laju tanpa kawalan. Sedar tak sedar sudah berbaris baris. Terima Kasih untuk segalanya.
Salam sayang daripada saya Nabilah ❤️
Semoga tiada rasa benci dihati dan yang hadir hanyalah rasa sayang yang semakin mekar ❤️

Salam Jumaat dan Salam Sayyidul Ayyam🌸

p/s: terfikir nak buat kat profile post tapi terlebih character,, huhu tak sedar menaip panjang.. semoga thread ni tidak menganggu untuk diselit disini ✌🏻
Assalamualaikum Wbt
Selamat Menyambut Ulang tahun @Nabilah , semoga diberikan kesihatan yang baik , keramatan dunia akhirat serta dijauhkan daripada wabak2 yang melanda sekarang , happy2 selalu disamping keluarga tersayang .. :)
 

Nabilah

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
1,591
15,460
Di dimensi yang nyata tatkala dunia ini hanya fana
DragonCoin
147,084,797.00
Lamborghini Sian
Eagle
Oyen The Arrogant Cat
White Cat The MadCat
Charlie Dame...
Ancient Dragon
Waalaikumusalam Happy Birthday kak Nabilah....Kalau hadiah tu hadiah nya pahala je hahahaha dan mendoakan akak kekal sihat
Aamiin,, hehe bagi ucapan ni pun akak dah hargai sangat.. terima kasih
Hb akak * ੈ✩‧₊˚* ੈ✩‧₊˚* ੈ✩‧₊˚
Terima kasih 🥰
Waalaikumsalam ,allah selamat kan kamu allah selamat kn kamu allah selamat kan bella allah selamat kan kamu 👏👏🎂🍰✨🎉🎊
Terima kasih banggg 🥰
Assalamualaikum Wbt
Selamat Menyambut Ulang tahun @Nabilah , semoga diberikan kesihatan yang baik , keramatan dunia akhirat serta dijauhkan daripada wabak2 yang melanda sekarang , happy2 selalu disamping keluarga tersayang .. :)
Aamiin,, semoga doa berbalik kepada abang.. stay safe too 🥰🥰
 

ZUL

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
4 Jun 2021
447
4,683
BUKIT CABANG
www.google.com
DragonCoin
172,252,571.00
Tart Nenas
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Black Dragon
Eagle
Pulau Persendirian

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Assalamualaikum WBT​



Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi,, masih diberikan peluang untuk bernafas sehingga hari ini.

Usia semakin bertambah tanda jangka hayat semakin pendek.
Perasaan tika ini bercampur baur, suka, gembira, terharu, sebak, sedih, semua sekali ada. Berkecamuk di dalam hati.
Setiap apa yang dilalui sepanjang usia ini,, apa yang hadir sehingga kini.. Terlalu banyak sangat,, pahit dan manis,, suka dan duka.

Terima kasih kepada warga DFM, menerima insan yang tiada apa ini sebagai ahli. Sambut dengan tangan yang terbuka,, meraikan seperti ahli keluarga.. Terima kasih sangat-sangat,, saya amat menghargainya.
Izinkan saya cipta memori dan kenangan di dalam ini,, biarpun kenangan itu pahit atau manis.. Tetap saya ingin sematkan di dalam hati.

Maaf panjang pula rasanya menaip,, bila hati mahu meluah jari menaip laju tanpa kawalan. Sedar tak sedar sudah berbaris baris. Terima Kasih untuk segalanya.
Salam sayang daripada saya Nabilah ❤️
Semoga tiada rasa benci dihati dan yang hadir hanyalah rasa sayang yang semakin mekar ❤️

Salam Jumaat dan Salam Sayyidul Ayyam🌸

p/s: terfikir nak buat kat profile post tapi terlebih character,, huhu tak sedar menaip panjang.. semoga thread ni tidak menganggu untuk diselit disini ✌🏻
Semoga Allah panjangkan UMUR,murah rezeki, keluarga sihat, Dan selamat Hari lahir yang ke...?
 
Last edited:
  • Haha
Reactions: Nabilah

Nabilah

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
1,591
15,460
Di dimensi yang nyata tatkala dunia ini hanya fana
DragonCoin
147,084,797.00
Lamborghini Sian
Eagle
Oyen The Arrogant Cat
White Cat The MadCat
Charlie Dame...
Ancient Dragon
  • Love
Reactions: DinXW

faeyyxyi

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
20 Jul 2021
189
2,238
private party
DragonCoin
5,767,724.00
Rumah Panjang
happy birthday nabilah😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Assalamualaikum WBT​



Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi,, masih diberikan peluang untuk bernafas sehingga hari ini.

Usia semakin bertambah tanda jangka hayat semakin pendek.
Perasaan tika ini bercampur baur, suka, gembira, terharu, sebak, sedih, semua sekali ada. Berkecamuk di dalam hati.
Setiap apa yang dilalui sepanjang usia ini,, apa yang hadir sehingga kini.. Terlalu banyak sangat,, pahit dan manis,, suka dan duka.

Terima kasih kepada warga DFM, menerima insan yang tiada apa ini sebagai ahli. Sambut dengan tangan yang terbuka,, meraikan seperti ahli keluarga.. Terima kasih sangat-sangat,, saya amat menghargainya.
Izinkan saya cipta memori dan kenangan di dalam ini,, biarpun kenangan itu pahit atau manis.. Tetap saya ingin sematkan di dalam hati.

Maaf panjang pula rasanya menaip,, bila hati mahu meluah jari menaip laju tanpa kawalan. Sedar tak sedar sudah berbaris baris. Terima Kasih untuk segalanya.
Salam sayang daripada saya Nabilah ❤️
Semoga tiada rasa benci dihati dan yang hadir hanyalah rasa sayang yang semakin mekar ❤️

Salam Jumaat dan Salam Sayyidul Ayyam🌸

p/s: terfikir nak buat kat profile post tapi terlebih character,, huhu tak sedar menaip panjang.. semoga thread ni tidak menganggu untuk diselit disini ✌🏻
 
  • Love
Reactions: Nabilah

H34D_HUN73R

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
5 Jun 2021
709
1,703
MB X BAGI GUNA BENDERA PUTIH
DragonCoin
203,589.00
Ancient Piranha
Ulat Gonggok Gergasi

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Assalamualaikum WBT​



Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi,, masih diberikan peluang untuk bernafas sehingga hari ini.

Usia semakin bertambah tanda jangka hayat semakin pendek.
Perasaan tika ini bercampur baur, suka, gembira, terharu, sebak, sedih, semua sekali ada. Berkecamuk di dalam hati.
Setiap apa yang dilalui sepanjang usia ini,, apa yang hadir sehingga kini.. Terlalu banyak sangat,, pahit dan manis,, suka dan duka.

Terima kasih kepada warga DFM, menerima insan yang tiada apa ini sebagai ahli. Sambut dengan tangan yang terbuka,, meraikan seperti ahli keluarga.. Terima kasih sangat-sangat,, saya amat menghargainya.
Izinkan saya cipta memori dan kenangan di dalam ini,, biarpun kenangan itu pahit atau manis.. Tetap saya ingin sematkan di dalam hati.

Maaf panjang pula rasanya menaip,, bila hati mahu meluah jari menaip laju tanpa kawalan. Sedar tak sedar sudah berbaris baris. Terima Kasih untuk segalanya.
Salam sayang daripada saya Nabilah ❤️
Semoga tiada rasa benci dihati dan yang hadir hanyalah rasa sayang yang semakin mekar ❤️

Salam Jumaat dan Salam Sayyidul Ayyam🌸

p/s: terfikir nak buat kat profile post tapi terlebih character,, huhu tak sedar menaip panjang.. semoga thread ni tidak menganggu untuk diselit disini ✌🏻
Happy befday kak @Nabilah 🎂,
may Allah bless you 🎉
Happy turn ______👵
 
  • Love
Reactions: Nabilah