Terlupa tutup microphone, kantoi beli aiskrim masa kelas online

Nabilah

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
1,591
15,460
Di dimensi yang nyata tatkala dunia ini hanya fana
DragonCoin
147,084,797.00
Lamborghini Sian
Eagle
Oyen The Arrogant Cat
White Cat The MadCat
Charlie Dame...
Ancient Dragon
Hai,, Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera Geng:cool:

Malamni saja nak kongsikan kepada semua 1 topik yang kiranya agak lawak,, sambil-sambil kita cari ilmu di forum sambil kita berhibur sikit.

Jadi nak dijadikan cerita, tadi scroll jap media sosial dan terjumpa artikel daripada OhBulan (mesti korang semua tahu) dengan tajuk seperti yang kat atas. Mungkin ada yang dah tahu tentang ni,, sebab dah viral.. Tapi tak kira tetap nak kongsi jugak🤣 🤣

Ada seorang gadis ni dia tak tutup mic dan waktu kelas online tu dia pergi beli aiskrim 'Mat Kool' , siap ada latar belakang musik aiskrim tu lagi. Suara gadis tu pun dengar teruja (iyelaa kan dapat makan aiskrim🤣🤣).
Jadi dibawah ni disertakan dengan link video tiktok ,, korang tengok sendiri dan korang akan terhibur (tak tahu lah orang lain, tapi i is terhibur).



Dan korang jika ada pengalaman yang lawak ketika kelas online,, jangan segan-segan untuk kongsikan di comment😁😁 Mungkin dengan kongsikan pengalaman lawak tu dapat kurangkan sedikit tekanan untuk belajar secara online.

psttt: kelas online memang mencabar

Sumber
 

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,724
Bawah Tanah
DragonCoin
9,654,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
Hai,, Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera Geng:cool:

Malamni saja nak kongsikan kepada semua 1 topik yang kiranya agak lawak,, sambil-sambil kita cari ilmu di forum sambil kita berhibur sikit.

Jadi nak dijadikan cerita, tadi scroll jap media sosial dan terjumpa artikel daripada OhBulan (mesti korang semua tahu) dengan tajuk seperti yang kat atas. Mungkin ada yang dah tahu tentang ni,, sebab dah viral.. Tapi tak kira tetap nak kongsi jugak🤣 🤣

Ada seorang gadis ni dia tak tutup mic dan waktu kelas online tu dia pergi beli aiskrim 'Mat Kool' , siap ada latar belakang musik aiskrim tu lagi. Suara gadis tu pun dengar teruja (iyelaa kan dapat makan aiskrim🤣🤣).
Jadi dibawah ni disertakan dengan link video tiktok ,, korang tengok sendiri dan korang akan terhibur (tak tahu lah orang lain, tapi i is terhibur).



Dan korang jika ada pengalaman yang lawak ketika kelas online,, jangan segan-segan untuk kongsikan di comment😁😁 Mungkin dengan kongsikan pengalaman lawak tu dapat kurangkan sedikit tekanan untuk belajar secara online.

psttt: kelas online memang mencabar

Sumber
awal bulan oct hari itu ada seminer ( x igt seminer apa) so masa seminer tu saya rasa bosan so sya buka lagu dekat youtube (Dendelion RuthB) pastu saya pun nyanyi la..(nyanyi sikit ii je sbb nk fokus seminer) pastu tetiba cikgu saya pm saya dkt wsp and ckp "''tutup la mic tu'' tgk ii aq tak mute mic HMM siap ada cikgu suruh saya ttp mic dekat chat gmeet tapi tak nampak HAHAHAHAH

pastu saya tanya la cikgu "''lama ke saya buka mic ini '' dia jwb '' yee lama dah buka'' siap dia gelak tauuuu hmm HAHAHAHAH

dari haritu sampai skrg x berani nak buka youtube masa gmeet HAHAHAHAHAH
 

Nabilah

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
1,591
15,460
Di dimensi yang nyata tatkala dunia ini hanya fana
DragonCoin
147,084,797.00
Lamborghini Sian
Eagle
Oyen The Arrogant Cat
White Cat The MadCat
Charlie Dame...
Ancient Dragon
awal bulan oct hari itu ada seminer ( x igt seminer apa) so masa seminer tu saya rasa bosan so sya buka lagu dekat youtube (Dendelion RuthB) pastu saya pun nyanyi la..(nyanyi sikit ii je sbb nk fokus seminer) pastu tetiba cikgu saya pm saya dkt wsp and ckp "''tutup la mic tu'' tgk ii aq tak mute mic HMM siap ada cikgu suruh saya ttp mic dekat chat gmeet tapi tak nampak HAHAHAHAH

pastu saya tanya la cikgu "''lama ke saya buka mic ini '' dia jwb '' yee lama dah buka'' siap dia gelak tauuuu hmm HAHAHAHAH

dari haritu sampai skrg x berani nak buka youtube masa gmeet HAHAHAHAHAH
hahahah salah tu,, youtube tu bukak tapi pastikan mic tutup.. hahahah.. menyumbangkan suara laa tuu,, hilang stress member time kelas hahahah tak fokussss