Open Tiktok insta account recovery web. ( Review- scammer alert)

Grimmy081

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
2,288
26,471
In your darkest nighmare
DragonCoin
9,126.00
Tart Nenas
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle
Black Dragon
Rawr The Fat Tiger
Ancient Piranha
Assalamualaikum
Tadi masa baca-baca forum ada nampak org mintak tolong pasal recovery account t****.

So grimmy jejalan la kat web, jumpa ini kat reddit.


Lepas tu grimmy try la masuk id apa yg dia nak tu. ( Account dah kena ban lama dah) dia cakap "active" 👿

Click continue huhuhu dia tulis connecting to grimmy punya ip address. 😱

Pastu cancel la by disconnect mobile network. 🤦

Search kat web scammer alert dan result nya 🤣


Sekian terima kasih
 

Craglitch

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
29 Oct 2021
443
2,979
./
DragonCoin
7,660.00
Linux
Angry Lion
Watch Dogs
Apple iPhone 13 Pro
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Assalamualaikum
Tadi masa baca-baca forum ada nampak org mintak tolong pasal recovery account t****.

So grimmy jejalan la kat web, jumpa ini kat reddit.


Lepas tu grimmy try la masuk id apa yg dia nak tu. ( Account dah kena ban lama dah) dia cakap "active" 👿

Click continue huhuhu dia tulis connecting to grimmy punya ip address. 😱

Pastu cancel la by disconnect mobile network. 🤦

Search kat web scammer alert dan result nya 🤣


Sekian terima kasih
Bagi link web boleh buat event defaces ni ;-;
 

Wicther

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jun 2021
1,486
5,206
21
DragonCoin
5,660.00
Bagi link web boleh buat event defaces ni ;-;
Idola ❤️
Assalamualaikum
Tadi masa baca-baca forum ada nampak org mintak tolong pasal recovery account t****.

So grimmy jejalan la kat web, jumpa ini kat reddit.


Lepas tu grimmy try la masuk id apa yg dia nak tu. ( Account dah kena ban lama dah) dia cakap "active" 👿

Click continue huhuhu dia tulis connecting to grimmy punya ip address. 😱

Pastu cancel la by disconnect mobile network. 🤦

Search kat web scammer alert dan result nya 🤣


Sekian terima kasih
Ok lah tu 👍