Information TIPS UNTUK MENAMBAHKAN DragonCoins(DC) DENGAN CEPAT DAN BANYAK (UPDATE)

Show informational about something

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,695
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Assalamualaikum Disebabkan Pihak Dragon Force telah Membuat Benda yang baharu yaitu DragonCoins(DC) Ramai yang nak kumpul kan? Soo sif bagikan tips untuk menambahkan dengan cepat dan banyak hehe ini adalah pendapat sif dibawah contoh sif peroleh hari ini

1633341195483.png

1)Cara/Tips Menggunakkan Cara Steal Atau Mencuri


Yang Pertama,Korang perlu tau target korang yang mempunyai lebih dr 20k,Kerana Ia boleh mendapat lebih 1k and Pihak Dragon Force telah mengeluarkan satu member (sif xtau sangat so sif panggil member) Yaitu @Mesin ATM dan @Kedai DFM yang mempunyai lebih dr 20k (DC)

Yang seterusnya ialah, menyesuaikan DC atau Menyesuaikan modal untuk steal....Eh korang ingat Steal tak kurangkan DC korang? Dia kurang But 1% daripada Ewalet korang tetapi kalau nilai korang lebih dr 1K baik korang simpan dibank supaya tidak mengurangkan dengan banyak kita steal ni bukan sekali terus dapat kena banyak kali tp kalau beruntung terus dapat sif penah kena sekali so korang mesti nak tahu Berapa Modal Kita perlu kan? Kita perlu kurang dr 100DC ini kerana jika kita tidak dapat steal ia hanya mengurang dalam 2 3 dc dan menurun...Ini amat penting

Yang Terakhir,Selapas kita dapat DC sif sarankan cepat-cepat deposit ke bank untuk selamat kalau tak usaha korang yang farm tu lesap mcm tu je

2)Menyelesaikan Quest oleh warga DFM​

Ye Sif dpt banyak dari ni daripada Idola kita @xrrxiy yang suruh sif wat 600Like dan 100like kat dia untuk mendapat 10k dan 40k DC So ini bergantung pada Warga DFM yang nak buat Quest kat kita


3)Bagi reaction banyak-banyak​

Ok ini mungkin yang terakhir korang just bagi reaction kat mana-mana komen kalau nak senang pergi ke bawang arena boleh like banyak-banyak alang selesaikan Quest tu

4)Steal Tanpa Modal kurang

Sebernanya dh lama perasan tapi tak penah cuba tadi sif cuba rupa-rupanya memang boleh so modal korang yang korang nak kenakan ialah korang perlu test dahulu mula-mula steal dalam 100 tengok berapa kurang kalau kurang 1 kurangkan modal tu sampai tolak DC tu 0 soo kalau ikutkan dalam 10-1 dh tak tolak dah so korang bila korang steal tak ada la kena modal banyak

5)On off Reaction button​

Tadi Sif cuba On Off reation ni last-last tambah sooo xperlu nk tarik atas-atas just satu message on off je reation button tu kiranya spam reations tu haha

6)Membeli Loteri​

Okey yang ni sif try beli sémua loteri and Berjaya dapat DC 25K dc tetapi korang kena ada modal dalam 3K tak silap tp dpt gak 22K dc haha tp kalau nk try luck 1 loteri pon boleh tp kalau nak dapat hadiah dc tu ambik la semua asalkan ada modal



Okelah ini sahaja daripada sif semoga bermaafaat Terima Kasih Kepada yang telah memberi Quest kat sif tu sif buat dari pagi hingga petang soo YANG PALING PENTING USAHA TU BARU KITA DAPAT.....Sekian,Assalamualaikum

#bocahackerNiboss
#bocahbawang
 
Last edited:

Sampr1t

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
208
406
Life - Neutral - Earth
DragonCoin
6,923.00
Assalamualaikum Disebabkan Pihak Dragon Force telah Membuat Benda yang baharu yaitu DragonCoins(DC) Ramai yang nak kumpul kan? Soo sif bagikan tips untuk menambahkan dengan cepat dan banyak hehe ini adalah pendapat sif dibawah contoh sif peroleh hari ini


1)Cara/Tips Menggunakkan Cara Steal Atau Mencuri


Yang Pertama,Korang perlu tau target korang yang mempunyai lebih dr 20k,Kerana Ia boleh mendapat lebih 1k and Pihak Dragon Force telah mengeluarkan satu member (sif xtau sangat so sif panggil member) Yaitu @Mesin ATM dan @Kedai DFM yang mempunyai lebih dr 20k (DC)

Yang seterusnya ialah, menyesuaikan DC atau Menyesuaikan modal untuk steal....Eh korang ingat Steal tak kurangkan DC korang? Dia kurang But 1% daripada Ewalet korang tetapi kalau nilai korang lebih dr 1K baik korang simpan dibank supaya tidak mengurangkan dengan banyak kita steal ni bukan sekali terus dapat kena banyak kali tp kalau beruntung terus dapat sif penah kena sekali so korang mesti nak tahu Berapa Modal Kita perlu kan? Kita perlu kurang dr 100DC ini kerana jika kita tidak dapat steal ia hanya mengurang dalam 2 3 dc dan menurun...Ini amat penting

Yang Terakhir,Selapas kita dapat DC sif sarankan cepat-cepat deposit ke bank untuk selamat kalau tak usaha korang yang farm tu lesap mcm tu je

2)Menyelesaikan Quest oleh warga DFM​

Ye Sif dpt banyak dari ni daripada Idola kita @xrrxiy yang suruh sif wat 600Like dan 100like kat dia untuk mendapat 10k dan 40k DC So ini bergantung pada Warga DFM yang nak buat Quest kat kita


3)Bagi reaction banyak-banyak​

Ok ini mungkin yang terakhir korang just bagi reaction kat mana-mana komen kalau nak senang pergi ke bawang arena boleh like banyak-banyak alang selesaikan Quest tu




Okelah ini sahaja daripada sif semoga bermaafaat Terima Kasih Kepada yang telah memberi Quest kat sif tu sif buat dari pagi hingga petang soo YANG PALING PENTING USAHA TU BARU KITA DAPAT.....Sekian,Assalamualaikum

#bocahackerNiboss
#bocahb
main nombor ke sif?
 

FwzNk

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
8 Jun 2021
125
396
Your Heart • He/Him
DragonCoin
6,640.00
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
Assalamualaikum Disebabkan Pihak Dragon Force telah Membuat Benda yang baharu yaitu DragonCoins(DC) Ramai yang nak kumpul kan? Soo sif bagikan tips untuk menambahkan dengan cepat dan banyak hehe ini adalah pendapat sif dibawah contoh sif peroleh hari ini


1)Cara/Tips Menggunakkan Cara Steal Atau Mencuri


Yang Pertama,Korang perlu tau target korang yang mempunyai lebih dr 20k,Kerana Ia boleh mendapat lebih 1k and Pihak Dragon Force telah mengeluarkan satu member (sif xtau sangat so sif panggil member) Yaitu @Mesin ATM dan @Kedai DFM yang mempunyai lebih dr 20k (DC)

Yang seterusnya ialah, menyesuaikan DC atau Menyesuaikan modal untuk steal....Eh korang ingat Steal tak kurangkan DC korang? Dia kurang But 1% daripada Ewalet korang tetapi kalau nilai korang lebih dr 1K baik korang simpan dibank supaya tidak mengurangkan dengan banyak kita steal ni bukan sekali terus dapat kena banyak kali tp kalau beruntung terus dapat sif penah kena sekali so korang mesti nak tahu Berapa Modal Kita perlu kan? Kita perlu kurang dr 100DC ini kerana jika kita tidak dapat steal ia hanya mengurang dalam 2 3 dc dan menurun...Ini amat penting

Yang Terakhir,Selapas kita dapat DC sif sarankan cepat-cepat deposit ke bank untuk selamat kalau tak usaha korang yang farm tu lesap mcm tu je

2)Menyelesaikan Quest oleh warga DFM​

Ye Sif dpt banyak dari ni daripada Idola kita @xrrxiy yang suruh sif wat 600Like dan 100like kat dia untuk mendapat 10k dan 40k DC So ini bergantung pada Warga DFM yang nak buat Quest kat kita


3)Bagi reaction banyak-banyak​

Ok ini mungkin yang terakhir korang just bagi reaction kat mana-mana komen kalau nak senang pergi ke bawang arena boleh like banyak-banyak alang selesaikan Quest tu

4)Steal Tanpa Modal kurang

Sebernanya dh lama perasan tapi tak penah cuba tadi sif cuba rupa-rupanya memang boleh so modal korang yang korang nak kenakan ialah korang perlu test dahulu mula-mula steal dalam 100 tengok berapa kurang kalau kurang 1 kurangkan modal tu sampai tolak DC tu 0 soo kalau ikutkan dalam 10-1 dh tak tolak dah so korang bila korang steal tak ada la kena modal banyak




Okelah ini sahaja daripada sif semoga bermaafaat Terima Kasih Kepada yang telah memberi Quest kat sif tu sif buat dari pagi hingga petang soo YANG PALING PENTING USAHA TU BARU KITA DAPAT.....Sekian,Assalamualaikum

#bocahackerNiboss
#bocahbawang
cuba spam like, pastu unlike, pastu like post yg sama, berkali2 lagi mudah HEHEHEHE

yg baca tu, jgn spam like sini.
 
Last edited:

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,695
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Amboi. Camtu sape nak buat quest dengan saya kena tag saya bila saya online. Ada 4 pakej:

Pakej A: 600 likes 10K DC
Pakej B: 1200 likes 15K DC
Pakej C: 2400 likes 25K DC

Satu quest, Satu user, Satu Pakej, Satu kali sahaja. Apa lagi? Fikirkan dan cepat tag bila saya online. Haha
HAHAHAHAHAH SEMPAT LG WKWKW HAA yang sapa² yang nk wat tu boleh wat senang² gitchu je ye
cuba spam like, pastu unlike, pastu like post yg sama, berkali2 lagi mudah HEHEHEHE

yg baca tu, jgn spam like sini.
ehemm, yowyow...
Bqgus gak wkwkwk
 

H34D_HUN73R

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
5 Jun 2021
709
1,703
MB X BAGI GUNA BENDERA PUTIH
DragonCoin
203,589.00
Ancient Piranha
Ulat Gonggok Gergasi
Amboi. Camtu sape nak buat quest dengan saya kena tag saya bila saya online. Ada 4 pakej:

Pakej A: 600 likes 10K DC
Pakej B: 1200 likes 15K DC
Pakej C: 2400 likes 25K DC

Satu quest, Satu user, Satu Pakej, Satu kali sahaja. Apa lagi? Fikirkan dan cepat tag bila saya online. Haha
macam jual like IG
 

WHITEHAT

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
3,493
1
6,699
EARTH
DragonCoin
4,105.00
Rumah Kontena
Small PO The Panda
Oyen The Arrogant Cat
White Cat The MadCat
Laptop 1 Malaysia, Laptop legend Hacker 2010-now
Raspberry Pi 4
amboi macam tu pun saya nak jugalah
saya memberikan anda 3 pakej

A:50 LIKE 500 DC
B:100 LIKE 15K DC
C:200 LIKE 25K DC

Satu quest, Satu user, Satu Pakej, Satu kali sahaja. Apa lagi? Fikirkan dan cepat tag bila saya online. Haha

KALAU SAYA BAIK HATI SAYA BAGI LEBIH SIKIT
 

DarkPhoenix

DFM GFX Team
DFM GFX Team
LV
0
 
5 Jun 2021
387
1,790
3RR0R_L0C4T3
DragonCoin
409.00
Call Of Duty: Modern Warfare
PUBG
Dota 2
DJI Mavic Pro
Kemah
Assalamualaikum Disebabkan Pihak Dragon Force telah Membuat Benda yang baharu yaitu DragonCoins(DC) Ramai yang nak kumpul kan? Soo sif bagikan tips untuk menambahkan dengan cepat dan banyak hehe ini adalah pendapat sif dibawah contoh sif peroleh hari ini


1)Cara/Tips Menggunakkan Cara Steal Atau Mencuri


Yang Pertama,Korang perlu tau target korang yang mempunyai lebih dr 20k,Kerana Ia boleh mendapat lebih 1k and Pihak Dragon Force telah mengeluarkan satu member (sif xtau sangat so sif panggil member) Yaitu @Mesin ATM dan @Kedai DFM yang mempunyai lebih dr 20k (DC)

Yang seterusnya ialah, menyesuaikan DC atau Menyesuaikan modal untuk steal....Eh korang ingat Steal tak kurangkan DC korang? Dia kurang But 1% daripada Ewalet korang tetapi kalau nilai korang lebih dr 1K baik korang simpan dibank supaya tidak mengurangkan dengan banyak kita steal ni bukan sekali terus dapat kena banyak kali tp kalau beruntung terus dapat sif penah kena sekali so korang mesti nak tahu Berapa Modal Kita perlu kan? Kita perlu kurang dr 100DC ini kerana jika kita tidak dapat steal ia hanya mengurang dalam 2 3 dc dan menurun...Ini amat penting

Yang Terakhir,Selapas kita dapat DC sif sarankan cepat-cepat deposit ke bank untuk selamat kalau tak usaha korang yang farm tu lesap mcm tu je

2)Menyelesaikan Quest oleh warga DFM​

Ye Sif dpt banyak dari ni daripada Idola kita @xrrxiy yang suruh sif wat 600Like dan 100like kat dia untuk mendapat 10k dan 40k DC So ini bergantung pada Warga DFM yang nak buat Quest kat kita


3)Bagi reaction banyak-banyak​

Ok ini mungkin yang terakhir korang just bagi reaction kat mana-mana komen kalau nak senang pergi ke bawang arena boleh like banyak-banyak alang selesaikan Quest tu

4)Steal Tanpa Modal kurang

Sebernanya dh lama perasan tapi tak penah cuba tadi sif cuba rupa-rupanya memang boleh so modal korang yang korang nak kenakan ialah korang perlu test dahulu mula-mula steal dalam 100 tengok berapa kurang kalau kurang 1 kurangkan modal tu sampai tolak DC tu 0 soo kalau ikutkan dalam 10-1 dh tak tolak dah so korang bila korang steal tak ada la kena modal banyak




Okelah ini sahaja daripada sif semoga bermaafaat Terima Kasih Kepada yang telah memberi Quest kat sif tu sif buat dari pagi hingga petang soo YANG PALING PENTING USAHA TU BARU KITA DAPAT.....Sekian,Assalamualaikum

#bocahackerNiboss
#bocahbawang
AKU BUAT X JADI DO..DH BANYAK HABISKAN DUIT DEMI NK STEAL ORG KAYA..😭😭😭
 

Nabil Khusairy

DFM Member
DFM Member
Amboi. Camtu sape nak buat quest dengan saya kena tag saya bila saya online. Ada 4 pakej:

Pakej A: 600 likes 10K DC
Pakej B: 1200 likes 15K DC
Pakej C: 2400 likes 25K DC

Satu quest, Satu user, Satu Pakej, Satu kali sahaja. Apa lagi? Fikirkan dan cepat tag bila saya online. Haha
Kena up lagi tu dc 😂