Tolong Saya!

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,724
Bawah Tanah
DragonCoin
9,654,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
Saya baru perasan harini Telegram Saya seolah-olah dihack.... saya tak masuk goup-group tersebut tapi tiba-tiba saya ada dalam group tersebut... Harap anda dapat bantu saya.View attachment 14957
Saya rasa itu bukn hack .. cuba awak tengok orang add awak dalam group tu ke?? sebab kadang - kadang telegram saya pun sama je macam itu ..tiba ii masuk group yang pelik .....pastu check ii ada yang add ..
 

BadGUY

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
9
28
DragonCoin
1,694.00
Apple Watch Series 7
Saya rasa itu bukn hack .. cuba awak tengok orang add awak dalam group tu ke?? sebab kadang - kadang telegram saya pun sama je macam itu ..tiba ii masuk group yang pelik .....pastu check ii ada yang add

Saya rasa itu bukn hack .. cuba awak tengok orang add awak dalam group tu ke?? sebab kadang - kadang telegram saya pun sama je macam itu ..tiba ii masuk group yang pelik .....pastu check ii ada yang add ..
Saya rasa itu bukn hack .. cuba awak tengok orang add awak dalam group tu ke?? sebab kadang - kadang telegram saya pun sama je macam itu ..tiba ii masuk group yang pelik .....pastu check ii ada yang add ..
Tak ada sapa yang add saya bila masuk dalam group tu dia naik mute sahaja
 

TIGERRED

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
21 Oct 2021
54
901
My Past
DragonCoin
79,778.00
Cyberpunk 2077
Black Dragon
Frost Dragon
Ancient Dragon
DJI Mavic Pro
Rawr The Fat Tiger
Dah Lama dah bila keluar je group tiba-tiba dia masuk balik
nak elak dr kena hack,jgn buka website pelik2, download dr google melainkn guna VPN luar, atau guna MOD game atau sebagainya,sbb malware phone lagi bahaya dr malware pc salah 1 contoh kalau buka web yg pelik2, kita pikir ala web ni je pun,takkan boleh kena hack, di ADS/iklan website pelik2 ada setengah website dlm tu terdapat malware tanpa kita sedar benda tu terus run in background selagi ADS/iklan tak tutup atau browser tak force close, sama juga mcm hack website tak semuanya baik, ada org jual hack tp tembak coin miner dlm pc user, kalau boleh sentiasa ikut perkembangan update system smartphone yer, lebih2 lagi android
 

AkiraCalix

Psychokinetic
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
835
15,139
./utopia
DragonCoin
2,851,024,250.00
Tart Nenas
Bugatti Centodieci
Mercedes-Benz Maybach Exelero
Angry Lion
Eagle
Ancient Piranha
Saya baru perasan harini Telegram Saya seolah-olah dihack.... saya tak masuk goup-group tersebut tapi tiba-tiba saya ada dalam group tersebut... Harap anda dapat bantu saya.View attachment 14957
Dah Lama dah bila keluar je group tiba-tiba dia masuk balik
Tak ada sapa yang add saya bila masuk dalam group tu dia naik mute sahaja
Baik saya akan cuba
Dah report banyak kali dah tapi still masuk balik
Terima kasih @Abey jiee... saya check tadi ada 18 device dan saya dah logout semuanya.
Terima kasih.. ada 18 device tadi😅
Maaf tapi sila buat intro dahulu ya disini https://dragonforce.io/forums/introduction.37/ dan selepas ni kalau boleh reply thread guna multi-quote mcm saya buat ni ya supaya nampak kemas..

Edit : Selesai buat intro
 
Last edited: