Solved Tolong tunjuk ajar saya dn warga DFM

Solved Issue

NzR98

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
12 Jun 2021
48
156
25
403 Forbidden error
DragonCoin
5,464.00
Apple iPhone 13 Pro
Eagle
Assalamualaikum dan selamat ptang warga DFM yg hebat' semua . macam mana cara supaya saya boleh down kan 1 website ? tolong bg petua , saya tk akan buat sesuka hati , saya cuma nak down kan website' yg terkait dengan porno . kesian tengok anak' remaja yg hyper nonton video porno . kalau ada yg sudi tunjuk ajar .
 

AkiraCalix

Psychokinetic
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
835
15,139
./utopia
DragonCoin
2,708,473,037.50
Tart Nenas
Bugatti Centodieci
Mercedes-Benz Maybach Exelero
Angry Lion
Eagle
Ancient Piranha
Assalamualaikum dan selamat ptang warga DFM yg hebat' semua . macam mana cara supaya saya boleh down kan 1 website ? tolong bg petua , saya tk akan buat sesuka hati , saya cuma nak down kan website' yg terkait dengan porno . kesian tengok anak' remaja yg hyper nonton video porno . kalau ada yg sudi tunjuk ajar .
Waalaikumsalam,maaf tapi sebelum itu sila buat intro disini dahulu https://dragonforce.io/forums/introduction.37/

Edited: Done intro
 
Last edited:

NoExit

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
135
627
Los Angeles, CA, USA
DragonCoin
15,290.00
Assalamualaikum dan selamat ptang warga DFM yg hebat' semua . macam mana cara supaya saya boleh down kan 1 website ? tolong bg petua , saya tk akan buat sesuka hati , saya cuma nak down kan website' yg terkait dengan porno . kesian tengok anak' remaja yg hyper nonton video porno . kalau ada yg sudi tunjuk ajar .
Walaikumsalam, boleh guna ddos
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,502
36,691
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
9,184,799.00
Assalamualaikum dan selamat ptang warga DFM yg hebat' semua . macam mana cara supaya saya boleh down kan 1 website ? tolong bg petua , saya tk akan buat sesuka hati , saya cuma nak down kan website' yg terkait dengan porno . kesian tengok anak' remaja yg hyper nonton video porno . kalau ada yg sudi tunjuk ajar .
Assalammualaikum buat intro. Dlu.. Sy lock. Lepas intro diri sy open tq

Update : intro done.. Tq

Tq @AkiraCalix
 
Last edited:

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,502
36,691
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
9,184,799.00
Assalamualaikum dan selamat ptang warga DFM yg hebat' semua . macam mana cara supaya saya boleh down kan 1 website ? tolong bg petua , saya tk akan buat sesuka hati , saya cuma nak down kan website' yg terkait dengan porno . kesian tengok anak' remaja yg hyper nonton video porno . kalau ada yg sudi tunjuk ajar .
Boleh cek ke ruangan seksyen technology.. Utk mendapatkan jawpan apa yg awk cari, awk mesti rajin membaca dan fahami apa yg anda cari.. Ingt perbuatan ini adalah salah dan dfm tidak bertanggungjawab atas apa yg awk hendak lakukan.. Tq
 

nanovim

newbie
DFM Member
LV
0
 
12 Jul 2021
706
9,640
DragonCoin
1,028,686.00
Eagle
Ancient Piranha
Ulat Gonggok Gergasi
Ada banyak cara;
Dengan menggunakan exploit kita boleh buat web tu shutdown, or just dia up tanpa dia sedar kewujudan orang 'belakang'

Boleh baca mengenai:-
XSS , LFI, SQL injection, IDOR, dsbg , dari situ boleh cuba dapatkan sensitive information

boleh rujuk OWASP Top 10 untuk ketahui vulnerability yang paling common berlaku up to trend, boleh cari juga di ruangan technology seperti yang disarankan oleh saudara @Aiman , jika tiada, mohon kongsi di sini juga untuk kebaikan orang lain

Nak bagitau semua benda sangatlah susah sebab benda rumit dan sentiasa berubah-ubah, there is no one for all method. Oleh itu saya rasa prefix 'Question' boleh tukar kepada 'Solved' TQ
 

NzR98

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
12 Jun 2021
48
156
25
403 Forbidden error
DragonCoin
5,464.00
Apple iPhone 13 Pro
Eagle
Walaikumsalam, boleh guna ddos
yaa boleh kerr ?
Waalaikumsalam,maaf tapi sebelum itu sila buat intro disini dahulu https://dragonforce.io/forums/introduction.37/
sudah tuan
Boleh cek ke ruangan seksyen technology.. Utk mendapatkan jawpan apa yg awk cari, awk mesti rajin membaca dan fahami apa yg anda cari.. Ingt perbuatan ini adalah salah dan dfm tidak bertanggungjawab atas apa yg awk hendak lakukan.. say
baik saya dh tau tuan . saya berani hadapi tu tuan .
Ada banyak cara;
Dengan menggunakan exploit kita boleh buat web tu shutdown, or just dia up tanpa dia sedar kewujudan orang 'belakang'

Boleh baca mengenai:-
XSS , LFI, SQL injection, IDOR, dsbg , dari situ boleh cuba dapatkan sensitive information

boleh rujuk OWASP Top 10 untuk ketahui vulnerability yang paling common berlaku up to trend, boleh cari juga di ruangan technology seperti yang disarankan oleh saudara @Aiman , jika tiada, mohon kongsi di sini juga untuk kebaikan orang lain

Nak bagitau semua benda sangatlah susah sebab benda rumit dan sentiasa berubah-ubah, there is no one for all method. Oleh itu saya rasa prefix 'Question' boleh tukar kepada 'Solved' TQ
terima kasih saya akan buat research dan belajar tuan .
@NzR98..hrp awk dpt apa yang otai2 komen..tq..and gunakan ilmu tu untk jln kebaikan☺️
insyaAllah , saya buat kerana agama saya tuan . semoga ada keberkatan .
 
  • Like
Reactions: Yoshiki and Copcol

Bahahaisthebest

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
24 Jun 2021
280
868
DragonCoin
11,435.00
Oyen The Arrogant Cat
Eagle
Ulat Gonggok Gergasi
kenapa pihak DFM tak buat ddos attack kt web 18+ secara besar besaran ek🤔Tetibe terfikir😂
because these porn website use CDN or firewall, mass DDOS attack wont work because DDOS bisa di counter dengan cukup mudah menggunakan Cloud flare or something like that. And it would bring unwnated attention into our little group here, so it does more harm to us than harm them