Information Turut Serta dalam OpsBadai

Show informational about something

Aerisyu

Assistant Leader
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
502
10,304
DragonCoin
5,882,963.00
Pulau Persendirian
Angry Lion
Black Dragon
Charlie Dame...
Biskut Mazola
Famos Amos [ BANGSAWAN ]
OpsBadai.jpg

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
Sehubungan dengan operasi #OpsBadai yang dilancarkan beberapa jam lepas, saya mengajak kepada semua untuk kita sama-sama turut serta dalam operasi kali ini.

Macam mana nak turut serta?
1. Tukar gambar profil media sosial anda dengan emblem DragonForce Malaysia seperti di bawah:

2. Report akaun media sosial pro-zionist. [Rujuk #].
Macam mana nak report?​
Step 1: Click (•••)​
Step 2: Choose "Find support or report Page"​
Step 3: Choose "False Information"​
Step 4: Choose "Politics" atau "Social issues"​
Step 5: Click Submit​

3. Spam komen posting media sosial pro-zionist dengan komen #OpsBadai & #IsraelCuak sebanyak yang mungkin. [Rujuk #].

#Senarai akaun media sosial seperti di bawah.
List Sosial Media Pro - Zionis Laknatullah :
1. https://twitter.com/DaphnaLiel
2. https://twitter.com/EllaTravelsLove
3. https://twitter.com/Navot_Yair
4. https://twitter.com/david_lisovtsev
5. https://twitter.com/rakovdan
6. https://twitter.com/SyomabCovid19
7. https://twitter.com/YehoshuaYosi
8. https://twitter.com/netanyahu
9. https://www.instagram.com/b.netanyahu/
10. https://twitter.com/naftalibennett
11. https://twitter.com/AvigdorLiberman
12. https://twitter.com/bezalelsm
13. https://twitter.com/itamarbengvir
14. https://www.instagram.com/ayelet.shaked/
15. https://twitter.com/Ayelet__Shaked
16. https://twitter.com/gidonsaar
17. https://twitter.com/yoavgallant
18. https://www.instagram.com/yoav.gallant/
19. https://twitter.com/regev_miri
20. https://www.instagram.com/miriregevofficial/
21. https://twitter.com/NirBarkat
22. https://www.instagram.com/nir_barkat/
23. https://twitter.com/YuliEdelstein
24. https://www.instagram.com/yuli.edelstein/
25. https://twitter.com/giladerdan1
26. https://www.instagram.com/gilad.erdan/
27. https://twitter.com/AmichaiChikli
28. https://www.instagram.com/amichaichikli/
29. https://twitter.com/iditsilman
30. https://www.instagram.com/iditsilman/
31. https://twitter.com/ShirlyPinto
32. https://www.instagram.com/pintoshirly/
33. https://twitter.com/OfirAkunis
34. https://www.instagram.com/ofir_akunis/
35. https://twitter.com/davidbitan
36. https://twitter.com/YoavKisch
37. https://www.instagram.com/yoav.kisch/
38. https://twitter.com/orbachnir
39. https://www.instagram.com/nir_orbach1/
40. https://twitter.com/YomtobKalfon
41. https://twitter.com/MatanKahana
42. https://www.instagram.com/matan_kahana/
43. https://twitter.com/mossi_raz
44. https://www.instagram.com/mossi_raz/?hl=ms
45. https://twitter.com/oritstrock
46. https://twitter.com/almog_cohen08
47. https://twitter.com/paulmccartney
48. https://t.me/idfofficial https://x.com/yilmaznazif
49. https://www.instagram.com/natalieportman/
50. https://www.instagram.com/matisyahu/
51. https://twitter.com/jonvoight
52. https://twitter.com/genesimmons
53. https://www.instagram.com/madonna/
54. https://www.instagram.com/barbrastreisand/
55. https://www.instagram.com/bobdylan/
56. https://www.instagram.com/leonardcohen/
57. https://www.instagram.com/neildiamond/
58. https://www.instagram.com/paulmccartney/

** Terlebih dahulu, diingatkan kepada semua elakkan guna akaun utama anda semasa menjalankan operasi ini agar akaun utama anda tidak diban.



Jadi, jom kita sama-sama share screenshots atau tangkap layar yang menunjukkan anda turut serta dalam operasi kali ini. Ini adalah bukti yang menunjukkan kita tidak berdiam diri dengan isu ummah dan akidah kita. Ini adalah salah satu jawapan kita sekiranya ditanya kelak tentang usaha yang kita dah lakukan sewaktu kita di dunia.
Saya mulakan ya.

1697220184830.png

Sekarang, giliran anda. Jom ramai-ramai kita share kat sini.
Jangan lupa Doa Qunut Nazilah sekali ya.
Wassalamu.

🇵🇸🇵🇸🇵🇸

"Jika diam saat agamamu dihina maka gantilah bajumu dengan kain kafan." – Buya Hamka
#IsraelCuak
#OpsBadai
#FreePalestine
 

ShiBakuTensEi

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
16 Jan 2022
851
2,555
Luc1d Dr34m
DragonCoin
2,448.00
Rumah Kampung
Villa DFM
Apple TV
Rumah sewa rm50
Apple Watch Series 7
Lamborghini Veneno
Come On !!! Tentera Bawang and All Netizen Malaysia Bangkitlah Seruannya Sudah Muncul Tiba Lakukan Tugas Anda Membadai , Share Lagi Di Platform2 Yang Anda Ada , Biar Netizen Malaysia Dapat Reach Supaya Mereka Semua Dapat Sertai Perjuangan Ini Demi Saudara Seislam Kita Disana. #OpsBadai #IsraelCuak #FreePalestine #Israhell
 
Last edited:

Aerisyu

Assistant Leader
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
502
10,304
DragonCoin
5,882,963.00
Pulau Persendirian
Angry Lion
Black Dragon
Charlie Dame...
Biskut Mazola
Famos Amos [ BANGSAWAN ]
UPDATE

Assalamualaikum dan selamat pagi warga forum.

Ada yang tengah breakfast ke? Sambil-sambil breakfast, ada berita baik saya nak share dengan hangpa. #OpsBadai tengah trending di X sekarang! So, jangan give up ya. Teruskan perjuangan! Crew-crew DFM tengah berjuang. Kita pun berjuang la cara kita kan? Semampu kita.
p/s: Hari ni dah masuk hari ke-8. Doakan untuk saudara-saudara kita di sana, moga Allah beri kekuatan buat mujahidin dan kemenangan kepada Islam.

#IsraelCuak
#OpsBadai
#OpsTaufan
#FreePalestine

1697239276579.png
 

farizayun

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
12 Oct 2023
2
7
DragonCoin
2,210.00
View attachment 30525

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
Sehubungan dengan operasi #OpsBadai yang dilancarkan beberapa jam lepas, saya mengajak kepada semua untuk kita sama-sama turut serta dalam operasi kali ini.

Macam mana nak turut serta?
1. Tukar gambar profil media sosial anda dengan emblem DragonForce Malaysia seperti di bawah:

2. Report akaun media sosial pro-zionist. [Rujuk #].
Macam mana nak report?​
Step 1: Click (•••)​
Step 2: Choose "Find support or report Page"​
Step 3: Choose "False Information"​
Step 4: Choose "Politics" atau "Social issues"​
Step 5: Click Submit​

3. Spam komen posting media sosial pro-zionist dengan komen #OpsBadai & #IsraelCuak sebanyak yang mungkin. [Rujuk #].

#Senarai akaun media sosial seperti di bawah.
List Sosial Media Pro - Zionis Laknatullah :
1. https://twitter.com/DaphnaLiel
2. https://twitter.com/EllaTravelsLove
3. https://twitter.com/Navot_Yair
4. https://twitter.com/david_lisovtsev
5. https://twitter.com/rakovdan
6. https://twitter.com/SyomabCovid19
7. https://twitter.com/YehoshuaYosi
8. https://twitter.com/netanyahu
9. https://www.instagram.com/b.netanyahu/
10. https://twitter.com/naftalibennett
11. https://twitter.com/AvigdorLiberman
12. https://twitter.com/bezalelsm
13. https://twitter.com/itamarbengvir
14. https://www.instagram.com/ayelet.shaked/
15. https://twitter.com/Ayelet__Shaked
16. https://twitter.com/gidonsaar
17. https://twitter.com/yoavgallant
18. https://www.instagram.com/yoav.gallant/
19. https://twitter.com/regev_miri
20. https://www.instagram.com/miriregevofficial/
21. https://twitter.com/NirBarkat
22. https://www.instagram.com/nir_barkat/
23. https://twitter.com/YuliEdelstein
24. https://www.instagram.com/yuli.edelstein/
25. https://twitter.com/giladerdan1
26. https://www.instagram.com/gilad.erdan/
27. https://twitter.com/AmichaiChikli
28. https://www.instagram.com/amichaichikli/
29. https://twitter.com/iditsilman
30. https://www.instagram.com/iditsilman/
31. https://twitter.com/ShirlyPinto
32. https://www.instagram.com/pintoshirly/
33. https://twitter.com/OfirAkunis
34. https://www.instagram.com/ofir_akunis/
35. https://twitter.com/davidbitan
36. https://twitter.com/YoavKisch
37. https://www.instagram.com/yoav.kisch/
38. https://twitter.com/orbachnir
39. https://www.instagram.com/nir_orbach1/
40. https://twitter.com/YomtobKalfon
41. https://twitter.com/MatanKahana
42. https://www.instagram.com/matan_kahana/
43. https://twitter.com/mossi_raz
44. https://www.instagram.com/mossi_raz/?hl=ms
45. https://twitter.com/oritstrock
46. https://twitter.com/almog_cohen08
47. https://twitter.com/paulmccartney
48. https://t.me/idfofficial https://x.com/yilmaznazif
49. https://www.instagram.com/natalieportman/
50. https://www.instagram.com/matisyahu/
51. https://twitter.com/jonvoight
52. https://twitter.com/genesimmons
53. https://www.instagram.com/madonna/
54. https://www.instagram.com/barbrastreisand/
55. https://www.instagram.com/bobdylan/
56. https://www.instagram.com/leonardcohen/
57. https://www.instagram.com/neildiamond/
58. https://www.instagram.com/paulmccartney/

** Terlebih dahulu, diingatkan kepada semua elakkan guna akaun utama anda semasa menjalankan operasi ini agar akaun utama anda tidak diban.



Jadi, jom kita sama-sama share screenshots atau tangkap layar yang menunjukkan anda turut serta dalam operasi kali ini. Ini adalah bukti yang menunjukkan kita tidak berdiam diri dengan isu ummah dan akidah kita. Ini adalah salah satu jawapan kita sekiranya ditanya kelak tentang usaha yang kita dah lakukan sewaktu kita di dunia.
Saya mulakan ya.

View attachment 30528

Sekarang, giliran anda. Jom ramai-ramai kita share kat sini.
Jangan lupa Doa Qunut Nazilah sekali ya.
Wassalamu.

🇵🇸🇵🇸🇵🇸

"Jika diam saat agamamu dihina maka gantilah bajumu dengan kain kafan." – Buya Hamka
#IsraelCuak
#OpsBadai
#FreePalestine
Okay, InshaAllah.. Sama2 kita..
 

Azim Aiman

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
1
9
DragonCoin
60.00
View attachment 30525

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
Sehubungan dengan operasi #OpsBadai yang dilancarkan beberapa jam lepas, saya mengajak kepada semua untuk kita sama-sama turut serta dalam operasi kali ini.

Macam mana nak turut serta?
1. Tukar gambar profil media sosial anda dengan emblem DragonForce Malaysia seperti di bawah:

2. Report akaun media sosial pro-zionist. [Rujuk #].
Macam mana nak report?​
Step 1: Click (•••)​
Step 2: Choose "Find support or report Page"​
Step 3: Choose "False Information"​
Step 4: Choose "Politics" atau "Social issues"​
Step 5: Click Submit​

3. Spam komen posting media sosial pro-zionist dengan komen #OpsBadai & #IsraelCuak sebanyak yang mungkin. [Rujuk #].

#Senarai akaun media sosial seperti di bawah.
List Sosial Media Pro - Zionis Laknatullah :
1. https://twitter.com/DaphnaLiel
2. https://twitter.com/EllaTravelsLove
3. https://twitter.com/Navot_Yair
4. https://twitter.com/david_lisovtsev
5. https://twitter.com/rakovdan
6. https://twitter.com/SyomabCovid19
7. https://twitter.com/YehoshuaYosi
8. https://twitter.com/netanyahu
9. https://www.instagram.com/b.netanyahu/
10. https://twitter.com/naftalibennett
11. https://twitter.com/AvigdorLiberman
12. https://twitter.com/bezalelsm
13. https://twitter.com/itamarbengvir
14. https://www.instagram.com/ayelet.shaked/
15. https://twitter.com/Ayelet__Shaked
16. https://twitter.com/gidonsaar
17. https://twitter.com/yoavgallant
18. https://www.instagram.com/yoav.gallant/
19. https://twitter.com/regev_miri
20. https://www.instagram.com/miriregevofficial/
21. https://twitter.com/NirBarkat
22. https://www.instagram.com/nir_barkat/
23. https://twitter.com/YuliEdelstein
24. https://www.instagram.com/yuli.edelstein/
25. https://twitter.com/giladerdan1
26. https://www.instagram.com/gilad.erdan/
27. https://twitter.com/AmichaiChikli
28. https://www.instagram.com/amichaichikli/
29. https://twitter.com/iditsilman
30. https://www.instagram.com/iditsilman/
31. https://twitter.com/ShirlyPinto
32. https://www.instagram.com/pintoshirly/
33. https://twitter.com/OfirAkunis
34. https://www.instagram.com/ofir_akunis/
35. https://twitter.com/davidbitan
36. https://twitter.com/YoavKisch
37. https://www.instagram.com/yoav.kisch/
38. https://twitter.com/orbachnir
39. https://www.instagram.com/nir_orbach1/
40. https://twitter.com/YomtobKalfon
41. https://twitter.com/MatanKahana
42. https://www.instagram.com/matan_kahana/
43. https://twitter.com/mossi_raz
44. https://www.instagram.com/mossi_raz/?hl=ms
45. https://twitter.com/oritstrock
46. https://twitter.com/almog_cohen08
47. https://twitter.com/paulmccartney
48. https://t.me/idfofficial https://x.com/yilmaznazif
49. https://www.instagram.com/natalieportman/
50. https://www.instagram.com/matisyahu/
51. https://twitter.com/jonvoight
52. https://twitter.com/genesimmons
53. https://www.instagram.com/madonna/
54. https://www.instagram.com/barbrastreisand/
55. https://www.instagram.com/bobdylan/
56. https://www.instagram.com/leonardcohen/
57. https://www.instagram.com/neildiamond/
58. https://www.instagram.com/paulmccartney/

** Terlebih dahulu, diingatkan kepada semua elakkan guna akaun utama anda semasa menjalankan operasi ini agar akaun utama anda tidak diban.



Jadi, jom kita sama-sama share screenshots atau tangkap layar yang menunjukkan anda turut serta dalam operasi kali ini. Ini adalah bukti yang menunjukkan kita tidak berdiam diri dengan isu ummah dan akidah kita. Ini adalah salah satu jawapan kita sekiranya ditanya kelak tentang usaha yang kita dah lakukan sewaktu kita di dunia.
Saya mulakan ya.

View attachment 30528

Sekarang, giliran anda. Jom ramai-ramai kita share kat sini.
Jangan lupa Doa Qunut Nazilah sekali ya.
Wassalamu.

🇵🇸🇵🇸🇵🇸

"Jika diam saat agamamu dihina maka gantilah bajumu dengan kain kafan." – Buya Hamka
#IsraelCuak
#OpsBadai
#FreePalestine
🥷🇲🇾⚡♥️🇵🇸
 

Anonghost

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
64
136
DragonCoin
10,007,560.00
View attachment 30525

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
Sehubungan dengan operasi #OpsBadai yang dilancarkan beberapa jam lepas, saya mengajak kepada semua untuk kita sama-sama turut serta dalam operasi kali ini.

Macam mana nak turut serta?
1. Tukar gambar profil media sosial anda dengan emblem DragonForce Malaysia seperti di bawah:

2. Report akaun media sosial pro-zionist. [Rujuk #].
Macam mana nak report?​
Step 1: Click (•••)​
Step 2: Choose "Find support or report Page"​
Step 3: Choose "False Information"​
Step 4: Choose "Politics" atau "Social issues"​
Step 5: Click Submit​

3. Spam komen posting media sosial pro-zionist dengan komen #OpsBadai & #IsraelCuak sebanyak yang mungkin. [Rujuk #].

#Senarai akaun media sosial seperti di bawah.
List Sosial Media Pro - Zionis Laknatullah :
1. https://twitter.com/DaphnaLiel
2. https://twitter.com/EllaTravelsLove
3. https://twitter.com/Navot_Yair
4. https://twitter.com/david_lisovtsev
5. https://twitter.com/rakovdan
6. https://twitter.com/SyomabCovid19
7. https://twitter.com/YehoshuaYosi
8. https://twitter.com/netanyahu
9. https://www.instagram.com/b.netanyahu/
10. https://twitter.com/naftalibennett
11. https://twitter.com/AvigdorLiberman
12. https://twitter.com/bezalelsm
13. https://twitter.com/itamarbengvir
14. https://www.instagram.com/ayelet.shaked/
15. https://twitter.com/Ayelet__Shaked
16. https://twitter.com/gidonsaar
17. https://twitter.com/yoavgallant
18. https://www.instagram.com/yoav.gallant/
19. https://twitter.com/regev_miri
20. https://www.instagram.com/miriregevofficial/
21. https://twitter.com/NirBarkat
22. https://www.instagram.com/nir_barkat/
23. https://twitter.com/YuliEdelstein
24. https://www.instagram.com/yuli.edelstein/
25. https://twitter.com/giladerdan1
26. https://www.instagram.com/gilad.erdan/
27. https://twitter.com/AmichaiChikli
28. https://www.instagram.com/amichaichikli/
29. https://twitter.com/iditsilman
30. https://www.instagram.com/iditsilman/
31. https://twitter.com/ShirlyPinto
32. https://www.instagram.com/pintoshirly/
33. https://twitter.com/OfirAkunis
34. https://www.instagram.com/ofir_akunis/
35. https://twitter.com/davidbitan
36. https://twitter.com/YoavKisch
37. https://www.instagram.com/yoav.kisch/
38. https://twitter.com/orbachnir
39. https://www.instagram.com/nir_orbach1/
40. https://twitter.com/YomtobKalfon
41. https://twitter.com/MatanKahana
42. https://www.instagram.com/matan_kahana/
43. https://twitter.com/mossi_raz
44. https://www.instagram.com/mossi_raz/?hl=ms
45. https://twitter.com/oritstrock
46. https://twitter.com/almog_cohen08
47. https://twitter.com/paulmccartney
48. https://t.me/idfofficial https://x.com/yilmaznazif
49. https://www.instagram.com/natalieportman/
50. https://www.instagram.com/matisyahu/
51. https://twitter.com/jonvoight
52. https://twitter.com/genesimmons
53. https://www.instagram.com/madonna/
54. https://www.instagram.com/barbrastreisand/
55. https://www.instagram.com/bobdylan/
56. https://www.instagram.com/leonardcohen/
57. https://www.instagram.com/neildiamond/
58. https://www.instagram.com/paulmccartney/

** Terlebih dahulu, diingatkan kepada semua elakkan guna akaun utama anda semasa menjalankan operasi ini agar akaun utama anda tidak diban.



Jadi, jom kita sama-sama share screenshots atau tangkap layar yang menunjukkan anda turut serta dalam operasi kali ini. Ini adalah bukti yang menunjukkan kita tidak berdiam diri dengan isu ummah dan akidah kita. Ini adalah salah satu jawapan kita sekiranya ditanya kelak tentang usaha yang kita dah lakukan sewaktu kita di dunia.
Saya mulakan ya.

View attachment 30528

Sekarang, giliran anda. Jom ramai-ramai kita share kat sini.
Jangan lupa Doa Qunut Nazilah sekali ya.
Wassalamu.

🇵🇸🇵🇸🇵🇸

"Jika diam saat agamamu dihina maka gantilah bajumu dengan kain kafan." – Buya Hamka
#IsraelCuak
#OpsBadai
#FreePalestine
Mantap boss
 

farizayun

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
12 Oct 2023
2
7
DragonCoin
2,210.00
UPDATE

Assalamualaikum dan selamat pagi warga forum.

Ada yang tengah breakfast ke? Sambil-sambil breakfast, ada berita baik saya nak share dengan hangpa. #OpsBadai tengah trending di X sekarang! So, jangan give up ya. Teruskan perjuangan! Crew-crew DFM tengah berjuang. Kita pun berjuang la cara kita kan? Semampu kita.
p/s: Hari ni dah masuk hari ke-8. Doakan untuk saudara-saudara kita di sana, moga Allah beri kekuatan buat mujahidin dan kemenangan kepada Islam.

#IsraelCuak
#OpsBadai
#OpsTaufan
#FreePalestine

View attachment 30529
Alhamdulillah ☝🏻
 

kayshi

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Oct 2023
5
10
DragonCoin
290.00
UPDATE

Assalamualaikum dan selamat pagi warga forum.

Ada yang tengah breakfast ke? Sambil-sambil breakfast, ada berita baik saya nak share dengan hangpa. #OpsBadai tengah trending di X sekarang! So, jangan give up ya. Teruskan perjuangan! Crew-crew DFM tengah berjuang. Kita pun berjuang la cara kita kan? Semampu kita.
p/s: Hari ni dah masuk hari ke-8. Doakan untuk saudara-saudara kita di sana, moga Allah beri kekuatan buat mujahidin dan kemenangan kepada Islam.

#IsraelCuak
#OpsBadai
#OpsTaufan
#FreePalestine

View attachment 30529
Done report semua acc lahanat ni 🔥🔥🔥
 

Abcdeath

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
4 Sep 2021
704
3,244
DFM
DragonCoin
36,406.00
View attachment 30525

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
Sehubungan dengan operasi #OpsBadai yang dilancarkan beberapa jam lepas, saya mengajak kepada semua untuk kita sama-sama turut serta dalam operasi kali ini.

Macam mana nak turut serta?
1. Tukar gambar profil media sosial anda dengan emblem DragonForce Malaysia seperti di bawah:

2. Report akaun media sosial pro-zionist. [Rujuk #].
Macam mana nak report?​
Step 1: Click (•••)​
Step 2: Choose "Find support or report Page"​
Step 3: Choose "False Information"​
Step 4: Choose "Politics" atau "Social issues"​
Step 5: Click Submit​

3. Spam komen posting media sosial pro-zionist dengan komen #OpsBadai & #IsraelCuak sebanyak yang mungkin. [Rujuk #].

#Senarai akaun media sosial seperti di bawah.
List Sosial Media Pro - Zionis Laknatullah :
1. https://twitter.com/DaphnaLiel
2. https://twitter.com/EllaTravelsLove
3. https://twitter.com/Navot_Yair
4. https://twitter.com/david_lisovtsev
5. https://twitter.com/rakovdan
6. https://twitter.com/SyomabCovid19
7. https://twitter.com/YehoshuaYosi
8. https://twitter.com/netanyahu
9. https://www.instagram.com/b.netanyahu/
10. https://twitter.com/naftalibennett
11. https://twitter.com/AvigdorLiberman
12. https://twitter.com/bezalelsm
13. https://twitter.com/itamarbengvir
14. https://www.instagram.com/ayelet.shaked/
15. https://twitter.com/Ayelet__Shaked
16. https://twitter.com/gidonsaar
17. https://twitter.com/yoavgallant
18. https://www.instagram.com/yoav.gallant/
19. https://twitter.com/regev_miri
20. https://www.instagram.com/miriregevofficial/
21. https://twitter.com/NirBarkat
22. https://www.instagram.com/nir_barkat/
23. https://twitter.com/YuliEdelstein
24. https://www.instagram.com/yuli.edelstein/
25. https://twitter.com/giladerdan1
26. https://www.instagram.com/gilad.erdan/
27. https://twitter.com/AmichaiChikli
28. https://www.instagram.com/amichaichikli/
29. https://twitter.com/iditsilman
30. https://www.instagram.com/iditsilman/
31. https://twitter.com/ShirlyPinto
32. https://www.instagram.com/pintoshirly/
33. https://twitter.com/OfirAkunis
34. https://www.instagram.com/ofir_akunis/
35. https://twitter.com/davidbitan
36. https://twitter.com/YoavKisch
37. https://www.instagram.com/yoav.kisch/
38. https://twitter.com/orbachnir
39. https://www.instagram.com/nir_orbach1/
40. https://twitter.com/YomtobKalfon
41. https://twitter.com/MatanKahana
42. https://www.instagram.com/matan_kahana/
43. https://twitter.com/mossi_raz
44. https://www.instagram.com/mossi_raz/?hl=ms
45. https://twitter.com/oritstrock
46. https://twitter.com/almog_cohen08
47. https://twitter.com/paulmccartney
48. https://t.me/idfofficial https://x.com/yilmaznazif
49. https://www.instagram.com/natalieportman/
50. https://www.instagram.com/matisyahu/
51. https://twitter.com/jonvoight
52. https://twitter.com/genesimmons
53. https://www.instagram.com/madonna/
54. https://www.instagram.com/barbrastreisand/
55. https://www.instagram.com/bobdylan/
56. https://www.instagram.com/leonardcohen/
57. https://www.instagram.com/neildiamond/
58. https://www.instagram.com/paulmccartney/

** Terlebih dahulu, diingatkan kepada semua elakkan guna akaun utama anda semasa menjalankan operasi ini agar akaun utama anda tidak diban.



Jadi, jom kita sama-sama share screenshots atau tangkap layar yang menunjukkan anda turut serta dalam operasi kali ini. Ini adalah bukti yang menunjukkan kita tidak berdiam diri dengan isu ummah dan akidah kita. Ini adalah salah satu jawapan kita sekiranya ditanya kelak tentang usaha yang kita dah lakukan sewaktu kita di dunia.
Saya mulakan ya.

View attachment 30528

Sekarang, giliran anda. Jom ramai-ramai kita share kat sini.
Jangan lupa Doa Qunut Nazilah sekali ya.
Wassalamu.

🇵🇸🇵🇸🇵🇸

"Jika diam saat agamamu dihina maka gantilah bajumu dengan kain kafan." – Buya Hamka
#IsraelCuak
#OpsBadai
#FreePalestine
Lesgo guyss !! Kita sokong palestine !!
 

ShenLong

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Oct 2023
10
27
DragonCoin
4,520.00
View attachment 30525

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
Sehubungan dengan operasi #OpsBadai yang dilancarkan beberapa jam lepas, saya mengajak kepada semua untuk kita sama-sama turut serta dalam operasi kali ini.

Macam mana nak turut serta?
1. Tukar gambar profil media sosial anda dengan emblem DragonForce Malaysia seperti di bawah:

2. Report akaun media sosial pro-zionist. [Rujuk #].
Macam mana nak report?​
Step 1: Click (•••)​
Step 2: Choose "Find support or report Page"​
Step 3: Choose "False Information"​
Step 4: Choose "Politics" atau "Social issues"​
Step 5: Click Submit​

3. Spam komen posting media sosial pro-zionist dengan komen #OpsBadai & #IsraelCuak sebanyak yang mungkin. [Rujuk #].

#Senarai akaun media sosial seperti di bawah.
List Sosial Media Pro - Zionis Laknatullah :
1. https://twitter.com/DaphnaLiel
2. https://twitter.com/EllaTravelsLove
3. https://twitter.com/Navot_Yair
4. https://twitter.com/david_lisovtsev
5. https://twitter.com/rakovdan
6. https://twitter.com/SyomabCovid19
7. https://twitter.com/YehoshuaYosi
8. https://twitter.com/netanyahu
9. https://www.instagram.com/b.netanyahu/
10. https://twitter.com/naftalibennett
11. https://twitter.com/AvigdorLiberman
12. https://twitter.com/bezalelsm
13. https://twitter.com/itamarbengvir
14. https://www.instagram.com/ayelet.shaked/
15. https://twitter.com/Ayelet__Shaked
16. https://twitter.com/gidonsaar
17. https://twitter.com/yoavgallant
18. https://www.instagram.com/yoav.gallant/
19. https://twitter.com/regev_miri
20. https://www.instagram.com/miriregevofficial/
21. https://twitter.com/NirBarkat
22. https://www.instagram.com/nir_barkat/
23. https://twitter.com/YuliEdelstein
24. https://www.instagram.com/yuli.edelstein/
25. https://twitter.com/giladerdan1
26. https://www.instagram.com/gilad.erdan/
27. https://twitter.com/AmichaiChikli
28. https://www.instagram.com/amichaichikli/
29. https://twitter.com/iditsilman
30. https://www.instagram.com/iditsilman/
31. https://twitter.com/ShirlyPinto
32. https://www.instagram.com/pintoshirly/
33. https://twitter.com/OfirAkunis
34. https://www.instagram.com/ofir_akunis/
35. https://twitter.com/davidbitan
36. https://twitter.com/YoavKisch
37. https://www.instagram.com/yoav.kisch/
38. https://twitter.com/orbachnir
39. https://www.instagram.com/nir_orbach1/
40. https://twitter.com/YomtobKalfon
41. https://twitter.com/MatanKahana
42. https://www.instagram.com/matan_kahana/
43. https://twitter.com/mossi_raz
44. https://www.instagram.com/mossi_raz/?hl=ms
45. https://twitter.com/oritstrock
46. https://twitter.com/almog_cohen08
47. https://twitter.com/paulmccartney
48. https://t.me/idfofficial https://x.com/yilmaznazif
49. https://www.instagram.com/natalieportman/
50. https://www.instagram.com/matisyahu/
51. https://twitter.com/jonvoight
52. https://twitter.com/genesimmons
53. https://www.instagram.com/madonna/
54. https://www.instagram.com/barbrastreisand/
55. https://www.instagram.com/bobdylan/
56. https://www.instagram.com/leonardcohen/
57. https://www.instagram.com/neildiamond/
58. https://www.instagram.com/paulmccartney/

** Terlebih dahulu, diingatkan kepada semua elakkan guna akaun utama anda semasa menjalankan operasi ini agar akaun utama anda tidak diban.



Jadi, jom kita sama-sama share screenshots atau tangkap layar yang menunjukkan anda turut serta dalam operasi kali ini. Ini adalah bukti yang menunjukkan kita tidak berdiam diri dengan isu ummah dan akidah kita. Ini adalah salah satu jawapan kita sekiranya ditanya kelak tentang usaha yang kita dah lakukan sewaktu kita di dunia.
Saya mulakan ya.

View attachment 30528

Sekarang, giliran anda. Jom ramai-ramai kita share kat sini.
Jangan lupa Doa Qunut Nazilah sekali ya.
Wassalamu.

🇵🇸🇵🇸🇵🇸

"Jika diam saat agamamu dihina maka gantilah bajumu dengan kain kafan." – Buya Hamka
#IsraelCuak
#OpsBadai
#FreePalestine
maju player keep strong bawang ranger
 
  • Like
Reactions: Prince_Cruel88

koyakketu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
25
32
dalam batu
DragonCoin
745,667,758.00
Samsung Galaxy Z FLIP 3