Tweeter kena hacked

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
account tweeter kawan saya kna hack .. dalam account tu ada bind dengan account pubg dia .. saya harap ada yg boleh bantu .. kalau memerlukan maklumat full saya boleh bagitau kalau diperlukan .. thanks sape yg boleh bantu
Soalan 1 : Identiti hacker/ orang yang menyamar tu ada tak? Kalau ada sila hantar.
 

neroo

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
12 Sep 2021
20
48
DragonCoin
6,196.00
Soalan 1 : Identiti hacker/ orang yang menyamar tu ada tak? Kalau ada sila hantar.
identiti hacker tu xde tpi number whatsapp dia ada lah .. asalnya dia minx tolong untuk join mini tour pubg lepastu kawan saya daftar lah .. lepas daftar tu terus account tweeter gan account pubg dia x boleh bukak
 

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,722
Bawah Tanah
DragonCoin
9,654,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
account tweeter kawan saya kna hack .. dalam account tu ada bind dengan account pubg dia .. saya harap ada yg boleh bantu .. kalau memerlukan maklumat full saya boleh bagitau kalau diperlukan .. thanks sape yg boleh bantu
Weyy sorry saya igtkn acc pubg safe .. aduhhhhh sorry ii..terlalu smgt sampai chat yp cml..
 
  • Like
Reactions: neroo

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,722
Bawah Tanah
DragonCoin
9,654,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
haah boleh2 tpi acc pubg tu hacker tu on mcm mna ye ?
mcm ni la awak ..acc pubg kalau di full bind and once hacker dh hack..dia akan up version pubg atau hacker akan masukan illegal uc and akn di ban 10 hari gitu so masa itu lah hacker akan unbind acc sosial media yg lain kt acc tu ... sbb once dia dh up version mmg x de sape bole on acc tu kecuali owner acc tu up version dkt phone dia .. so itula cara hacker unbind acc pubg

apa itu up version? up version tu maksud dia ..contoh pubg dia kan update version 1 esok ..and dia akn release version 1 serta backup untuk version 1 iaitu version 2 ..so kalau version 1 byk bug or apa dia akn update version 2..

utk case ini...ada solution dia so kita kena fikir lebih bijak dari hacker .. so awak sruh kawan awak up next version utk pubg and once dh up trus unbind acc twitter yang kena hack ....

tapii kalau nk buat citu kena full bind .. kalau x mmg susah

so pengajaran dia adalah ,,jangan tekan mana ii link yg suspicious and minx maklumat peribadi anda serta acc sosial media..benda tu mmg bahaya ..
 
  • Like
Reactions: Yoshiki and neroo

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
mcm ni la awak ..acc pubg kalau di full bind and once hacker dh hack..dia akan up version pubg atau hacker akan masukan illegal uc and akn di ban 10 hari gitu so masa itu lah hacker akan unbind acc sosial media yg lain kt acc tu ... sbb once dia dh up version mmg x de sape bole on acc tu kecuali owner acc tu up version dkt phone dia .. so itula cara hacker unbind acc pubg

apa itu up version? up version tu maksud dia ..contoh pubg dia kan update version 1 esok ..and dia akn release version 1 serta backup untuk version 1 iaitu version 2 ..so kalau version 1 byk bug or apa dia akn update version 2..

utk case ini...ada solution dia so kita kena fikir lebih bijak dari hacker .. so awak sruh kawan awak up next version utk pubg and once dh up trus unbind acc twitter yang kena hack ....

tapii kalau nk buat citu kena full bind .. kalau x mmg susah

so pengajaran dia adalah ,,jangan tekan mana ii link yg suspicious and minx maklumat peribadi anda serta acc sosial media..benda tu mmg bahaya ..
and one more, klu org ajak tukar tukar acc ke, beli acc ke apa ke jual acc ke ap ke semua tu, jgn ...amik langkah pencegahan dgn jd selfish dan tak bg kat sapa2 pon acc game ke, media sosial ke... jd la selfish demi keselamatan anda!
 
  • Like
Reactions: neroo and M4LiQU3

neroo

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
12 Sep 2021
20
48
DragonCoin
6,196.00
mcm ni la awak ..acc pubg kalau di full bind and once hacker dh hack..dia akan up version pubg atau hacker akan masukan illegal uc and akn di ban 10 hari gitu so masa itu lah hacker akan unbind acc sosial media yg lain kt acc tu ... sbb once dia dh up version mmg x de sape bole on acc tu kecuali owner acc tu up version dkt phone dia .. so itula cara hacker unbind acc pubg

apa itu up version? up version tu maksud dia ..contoh pubg dia kan update version 1 esok ..and dia akn release version 1 serta backup untuk version 1 iaitu version 2 ..so kalau version 1 byk bug or apa dia akn update version 2..

utk case ini...ada solution dia so kita kena fikir lebih bijak dari hacker .. so awak sruh kawan awak up next version utk pubg and once dh up trus unbind acc twitter yang kena hack ....

tapii kalau nk buat citu kena full bind .. kalau x mmg susah

so pengajaran dia adalah ,,jangan tekan mana ii link yg suspicious and minx maklumat peribadi anda serta acc sosial media..benda tu mmg bahaya ..
kawan saya kata .. dia x full bind
 
  • Like
Reactions: M4LiQU3