Open UCAPAN AMBANG TAHUN BARU 2022/2023

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV

happy-new-year-wishes-greetings-firecrackers.png
Assalamualaikum semua.
Apa khabar?

Disini saya, Falcon98 atau lebih dikenali sebagai Ainul ingin mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU kepada semua warga forumers DFM yang comel-comel dan hensem-hensem.

Ohh haaa.. Korang ada ucapan tak? Kalau korang ada, marilah share dekat thread Ainul ni.

Korang boleh buat ucapan dan letak azam korang untuk next year. Kalau boleh nak mintak @DinXW bacakan nanti dekat dalam iRadio.

Mari mari semua. Kongsi dekat sini😘 Saya akan reply komen korang. Jangan risau.✌️
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum wbt selamat tahun baru kawan2 semua , harapkan anda semua sihat2 selalu serta diberikan kesihatan yang baik , semoga Allah Swt melindungi kita semua , jaga diri , keep support DFM !
waalaikumussalam wbt. Aamiin.. Semoga apa yang di doakan itu dimakbulkan Allah SWT. Aamiin.
 

Aerisyu

Assistant Leader
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
502
10,280
DragonCoin
5,882,963.00
Pulau Persendirian
Angry Lion
Black Dragon
Charlie Dame...
Biskut Mazola
Famos Amos [ BANGSAWAN ]
Assalamualaikum.

Sebelum 2022 melabuhkan tirai, ribuan terima kasih saya ucapkan buat semua warga DragonForce Malaysia atas sokongan terhadap forum DFM. Teruskan menyokong DragonForce Malaysia.
Terima kasih Familia DFM, pihak pengurusan forum DFM, family Bawang Rangers DFM dan semua yang mengenali diri ini sepanjang tahun 2022. Semoga ukhuwwah yang terbina kekal hingga ke syurgaNya. InshaaAllah. Yang pahit, disimpan rapi dalam ingatan sebagai pengajaran terindah dalam hidup. Dan yang manis, terpahat kemas sebagai kenangan serta memori yang takkan dilupakan.

Semoga tahun 2023 lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya. Semoga juga tahun 2023 akan memberi lebih banyak memori dan pengajaran. Didoakan semoga forum DFM dapat dirai sehingga 5 tahun, 10 tahun, 15 tahun akan datang bermula dari tahun penubuhannya.

Semoga juga mereka yang diuji dengan kesihatan, lekas sembuh. Semoga yang sedang struggle menuntut ilmu, diberi kemudahan serta kefahaman ilmu. Semoga apa sahaja yang sedang diusahakan dan didoakan, segera dikabulkan hajat pada waktu terbaik menurutNya. Ingatlah, Allah tidak akan memberi apa yang kita nak, tetapi Dia akan menganugerahkan apa yang kita perlu sesuai dengan kebutuhan kita dari pengetahuanNya yang tiada batas. Semoga DragonForce Malaysia (dragonforce.io) terus maju jaya dan dapat membantu lebih ramai masyarakat di luar sana.

Selamat menyambut tahun baharu 2023.
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum.

Sebelum 2022 melabuhkan tirai, ribuan terima kasih saya ucapkan buat semua warga DragonForce Malaysia atas sokongan terhadap forum DFM. Teruskan menyokong DragonForce Malaysia.
Terima kasih Familia DFM, pihak pengurusan forum DFM, family Bawang Rangers DFM dan semua yang mengenali diri ini sepanjang tahun 2022. Semoga ukhuwwah yang terbina kekal hingga ke syurgaNya. InshaaAllah. Yang pahit, disimpan rapi dalam ingatan sebagai pengajaran terindah dalam hidup. Dan yang manis, terpahat kemas sebagai kenangan serta memori yang takkan dilupakan.

Semoga tahun 2023 lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya. Semoga juga tahun 2023 akan memberi lebih banyak memori dan pengajaran. Didoakan semoga forum DFM dapat dirai sehingga 5 tahun, 10 tahun, 15 tahun akan datang bermula dari tahun penubuhannya.

Semoga juga mereka yang diuji dengan kesihatan, lekas sembuh. Semoga yang sedang struggle menuntut ilmu, diberi kemudahan serta kefahaman ilmu. Semoga apa sahaja yang sedang diusahakan dan didoakan, segera dikabulkan hajat pada waktu terbaik menurutNya. Ingatlah, Allah tidak akan memberi apa yang kita nak, tetapi Dia akan menganugerahkan apa yang kita perlu sesuai dengan kebutuhan kita dari pengetahuanNya yang tiada batas. Semoga DragonForce Malaysia (dragonforce.io) terus maju jaya dan dapat membantu lebih ramai masyarakat di luar sana.

Selamat menyambut tahun baharu 2023.
wow panjang
 

Jaring

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Jun 2021
0
13
DragonCoin
2,000.00
Ulat Gonggok Gergasi
Angry Lion
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
ᴀɴᴛᴀʀᴀ ᴍᴇʀᴇᴋᴀ² ʏᴀɴɢ ʀᴀᴊɪɴ ᴍɪɴᴛᴀ ᴍᴀᴀғ:-
𝟏). ᴏᴘᴇʀᴀᴛᴏʀ
ʜᴀʀᴀᴘ ᴍᴀᴀғ, ɴᴏᴍʙᴏʀ ʏɢ ᴀɴᴅᴀ ᴘᴀɴɢɢɪʟ ᴛɪᴀᴅᴀ ᴅᴀʟᴀᴍ ᴘᴇʀᴋʜɪᴅᴍᴀᴛᴀɴ
𝟐). ᴍᴇsɪɴ ᴀᴛᴍ
ᴍᴀᴀғ, ʙᴀᴋɪ ᴀɴᴅᴀ ᴛɪᴅᴀᴋ ᴍᴇɴᴄᴜᴋᴜᴘɪ
𝟑). ᴄᴇɴᴛʀᴇ² ᴘʀᴇᴘᴀɪᴅ
ᴍᴀᴀғ, ᴘᴀɴɢɢɪʟᴀɴ ᴀɴᴅᴀ ᴛᴇʟᴀʜ ᴅɪsᴇᴋᴀᴛ. sɪʟᴀ ᴛᴀᴍʙᴀʜᴋᴀɴ ɴɪʟᴀɪ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴍᴇɴʏᴀᴍʙᴜɴɢ ᴋᴇᴍʙᴀʟɪ ᴘᴇʀᴋʜɪᴅᴍᴀᴛᴀɴ ᴋᴀᴍɪ
𝟒). ᴀsᴛʀᴏ
ᴍᴀᴀғ, sɪᴀʀᴀɴ ɪɴɪ ᴛɪᴅᴀᴋ ᴛᴇʀᴍᴀsᴜᴋ ᴅᴀʟᴀᴍ ʟᴀɴɢɢᴀɴᴀɴ ᴀɴᴅᴀ.

ᴋᴀʟᴀᴜ ᴍᴇʀᴇᴋᴀ ʙᴏʟᴇʜ, ᴋᴇɴᴀᴘᴀ ᴛɪᴅᴀᴋ ᴋɪᴛᴀ?
ᴏʟᴇʜ ɪᴛᴜ... sᴀʏᴀ ᴘᴜɴ ɴᴀᴋ ᴍɪɴᴛᴀᴋ ᴍᴀᴀғ ᴀɴᴅᴀɪ ᴀᴅᴀ ᴋᴀᴛᴀ𝟐 ʏɢ ᴍᴇɴɢɢᴜʀɪs ᴘᴇʀᴀsᴀᴀɴ ᴀɴᴅᴀ ᴛᴀɴᴘᴀ sᴇɴɢᴀᴊᴀ sᴇᴘᴀɴᴊᴀɴɢ ᴛᴀʜᴜɴ 2022

sᴇʟᴀᴍᴀᴛ ᴛᴀʜᴜɴ ʙᴀʀᴜ 𝟐𝟎𝟐3
sᴇᴍᴏɢᴀ ᴛᴇʀᴄᴀᴘᴀɪ ɪᴍᴘɪᴀɴ
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Happy new year all 💗🎊
Selamat tahun baru shibakuu

ᴀɴᴛᴀʀᴀ ᴍᴇʀᴇᴋᴀ² ʏᴀɴɢ ʀᴀᴊɪɴ ᴍɪɴᴛᴀ ᴍᴀᴀғ:-
𝟏). ᴏᴘᴇʀᴀᴛᴏʀ
ʜᴀʀᴀᴘ ᴍᴀᴀғ, ɴᴏᴍʙᴏʀ ʏɢ ᴀɴᴅᴀ ᴘᴀɴɢɢɪʟ ᴛɪᴀᴅᴀ ᴅᴀʟᴀᴍ ᴘᴇʀᴋʜɪᴅᴍᴀᴛᴀɴ
𝟐). ᴍᴇsɪɴ ᴀᴛᴍ
ᴍᴀᴀғ, ʙᴀᴋɪ ᴀɴᴅᴀ ᴛɪᴅᴀᴋ ᴍᴇɴᴄᴜᴋᴜᴘɪ
𝟑). ᴄᴇɴᴛʀᴇ² ᴘʀᴇᴘᴀɪᴅ
ᴍᴀᴀғ, ᴘᴀɴɢɢɪʟᴀɴ ᴀɴᴅᴀ ᴛᴇʟᴀʜ ᴅɪsᴇᴋᴀᴛ. sɪʟᴀ ᴛᴀᴍʙᴀʜᴋᴀɴ ɴɪʟᴀɪ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴍᴇɴʏᴀᴍʙᴜɴɢ ᴋᴇᴍʙᴀʟɪ ᴘᴇʀᴋʜɪᴅᴍᴀᴛᴀɴ ᴋᴀᴍɪ
𝟒). ᴀsᴛʀᴏ
ᴍᴀᴀғ, sɪᴀʀᴀɴ ɪɴɪ ᴛɪᴅᴀᴋ ᴛᴇʀᴍᴀsᴜᴋ ᴅᴀʟᴀᴍ ʟᴀɴɢɢᴀɴᴀɴ ᴀɴᴅᴀ.

ᴋᴀʟᴀᴜ ᴍᴇʀᴇᴋᴀ ʙᴏʟᴇʜ, ᴋᴇɴᴀᴘᴀ ᴛɪᴅᴀᴋ ᴋɪᴛᴀ?
ᴏʟᴇʜ ɪᴛᴜ... sᴀʏᴀ ᴘᴜɴ ɴᴀᴋ ᴍɪɴᴛᴀᴋ ᴍᴀᴀғ ᴀɴᴅᴀɪ ᴀᴅᴀ ᴋᴀᴛᴀ𝟐 ʏɢ ᴍᴇɴɢɢᴜʀɪs ᴘᴇʀᴀsᴀᴀɴ ᴀɴᴅᴀ ᴛᴀɴᴘᴀ sᴇɴɢᴀᴊᴀ sᴇᴘᴀɴᴊᴀɴɢ ᴛᴀʜᴜɴ 2022

sᴇʟᴀᴍᴀᴛ ᴛᴀʜᴜɴ ʙᴀʀᴜ 𝟐𝟎𝟐3
sᴇᴍᴏɢᴀ ᴛᴇʀᴄᴀᴘᴀɪ ɪᴍᴘɪᴀɴ
betul jugak tu, bru perasan.. selamat tahun baru ankell
 
  • Like
Reactions: Kisuke_Baji

Grimmy081

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
2,288
26,471
In your darkest nighmare
DragonCoin
9,126.00
Tart Nenas
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle
Black Dragon
Rawr The Fat Tiger
Ancient Piranha
Assalammualaikum semua, disini grimmy meminta maaf tok segala kesalahan tahun lepas. Grimmy juga ingin mengucapkan selamat tahun baru 2023 dan berdoa agar kita semua dpt membaiki diri, meningkatkan keupayaan diri kita dan juga mendoakan kesejahteraan ahli forum, staff, member, admin , superadmin dan juga bot2.

XD ~ deep tunneling ~
 

Leviathan01

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
16 Jan 2022
240
640
unknown location!
DragonCoin
0.00
Ancient Piranha
DJI Mavic Pro
Apple TV
Fire Red Dragon
Counter-Strike: Global Offensive
Frost Dragon

View attachment 26997
Assalamualaikum semua.
Apa khabar?

Disini saya, Falcon98 atau lebih dikenali sebagai Ainul ingin mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU kepada semua warga forumers DFM yang comel-comel dan hensem-hensem.

Ohh haaa.. Korang ada ucapan tak? Kalau korang ada, marilah share dekat thread Ainul ni.

Korang boleh buat ucapan dan letak azam korang untuk next year. Kalau boleh nak mintak @DinXW bacakan nanti dekat dalam iRadio.

Mari mari semua. Kongsi dekat sini😘 Saya akan reply komen korang. Jangan risau.✌️
Selamat tahun baru semua dan mechamato 😆👍
 
  • Like
Reactions: Kisuke_Baji