Information UPDATE - Account YouTube Artis/penyanyi Nabila Razali & Nana sheme Dan wafiy kena hack

Show informational about something

AlifNajmie

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
322
383
DragonCoin
1,214.00
Perodua Kancil
Redmi Note 11 Pro
ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.
Hari ni Aku nak sampai Kan tentang account YouTube seorang Artis kena hack baru baru ini. Dan ia terkejut apabila email YouTube nya tiba-tiba muncul Dan menerangkan account YouTubenya telah diremove oleh si hackers tersebut

Mstar : https://www.mstar.com.my/spotlight/...t-hairan-mv-lagu-peluang-kedua-tidak-dijumpai

Screenshot_2021-09-20-14-30-25-281_com.instagram.android.jpg

Screenshot_2021-09-20-14-39-13-535_com.instagram.android.jpg

update-----------

Bukan sahaja account youtube Nabila Razali tetapi seorang penyanyi wanita yang bernama Nana Sheme pun account youtube nye telah dihack. Menurut Nana,26, dia dimaklumkan oleh peminat dan rakan bahawa seorang warganegara asing menggunakan accountnya untuk melakukan siaran langsung (LIVE)

Mstar : https://www.mstar.com.my/spotlight/...ahun---ada-sentimental-value-dengan-arwah-ibu

photo_2021-09-20_22-24-51.jpg
photo_2021-09-20_22-24-54.jpg

Update lagi------

Mangsa ketiga iaitu wafiy ilhan YouTube nya telah digodam pada ISNIN lepas. Dia sedih apabila muzik video single pertamanya berjudul Lat Tali Lat sudah cecah 2.4 juta tontonan Hilang begitu Saja

MSTAR : https://www.mstar.com.my/spotlight/...rtama-cecah-24-juta-tontonan-tinggal-kenangan

Screenshot_2021-09-21-12-37-46-432_com.instagram.android.jpg
 

Attachments

  • photo_2021-09-20_22-24-54.jpg
    photo_2021-09-20_22-24-54.jpg
    99.4 KB · Views: 5
Last edited:

Nabilah

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
1,591
15,460
Di dimensi yang nyata tatkala dunia ini hanya fana
DragonCoin
147,084,797.00
Lamborghini Sian
Eagle
Oyen The Arrogant Cat
White Cat The MadCat
Charlie Dame...
Ancient Dragon
Baru ku tau nanasheme punya nama sebenar @Nabilah . Maknanya dua artis bernama Nabilah kena hack serentak. Coincidence?

Buat content baru lep

japlagi aku buat. aku nak ajar sekali cara retrieve kot kot diorg tengok youtube aku :p

Maaf susahkan,, sebenarnya memang dua2 tu account saya.. wajah berbeza kerana saya guna topik anti kekeliruan supaya nampak real..

@Alep Whitehat mohon yer buat content untuk naikkan saham saya.. terima kasih

wkwkwkwkkkwkww