Information Website lucah down!!!

Show informational about something

MARINE

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jul 2021
345
1,356
DragonCoin
2,978.00
Ancient Dragon
White Cat The MadCat
Eagle
Hai assalamualaikum wahai warga DFM. saya disini ingin mengumumkan web por** iaitu xhamster telah berjaya down buat masa ini! Kami sgt gembira dgn hasil ini.Walaupun hanya beberapa orang yang membantu tapi dapat memberi Impak!Kami skrg masih tgh ddos. Doakan dapat memberi impak yg teruk untuk mereka ya semua!(saya mintak Maaf sebab tak sempat buat Thread yang cantik buat masa ni! Nanti saya Akan edit kasi cantik ya min!)
A45AD146-75C3-46F6-8229-6D0E03316E94.jpeg
871F9863-979E-47A2-BBA8-828DB18CF3BA.jpeg
 
Last edited:

GadisWhiteHat

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
980
2,799
DragonCoin
4,040.00
View attachment 11750Hai assalamualaikum wahai warga DFM. saya disini ingin mengumumkan web por** iaitu xhamster telah berjaya down buat masa ini! Kami sgt gembira dgn hasil ini.Walaupun hanya beberapa orang yang membantu tapi dapat memberi Impak!Kami skrg masih tgh ddos. Doakan dapat memberi impak yg teruk untuk mereka ya semua!(saya mintak Maaf sebab tak sempat buat Thread yang cantik buat masa ni! Nanti saya Akan edit kasi cantik ya min!)View attachment 11747
sensor link tu. share IP saja. nanti budak2 pegi buka pula web tu
 

J1ng0

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
284
2,027
32
1t1k Br0quen
DragonCoin
4,495.00
Eagle
Ulat Gonggok Gergasi
Hai assalamualaikum wahai warga DFM. saya disini ingin mengumumkan web por** iaitu xhamster telah berjaya down buat masa ini! Kami sgt gembira dgn hasil ini.Walaupun hanya beberapa orang yang membantu tapi dapat memberi Impak!Kami skrg masih tgh ddos. Doakan dapat memberi impak yg teruk untuk mereka ya semua!(saya mintak Maaf sebab tak sempat buat Thread yang cantik buat masa ni! Nanti saya Akan edit kasi cantik ya min!)
View attachment 11761
View attachment 11747
Satu lagi request down website nombor ekor bila nak buat saya nak join utk down kan web no ekor...btw dah on guna tool rekt...
 
Last edited: