WELCOME 2022

Dragonnetwor

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
5 Jun 2021
373
1,298
DragonCoin
3,854.00
Perodua Kancil
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset

Assalamualaikum wbt

maafkan sy kerana kurang active di forum ini semenjak dua ini
kerana sy menghadapi mslh social anxiety yang sngt teruk sy cuba utk menjauhkan diri daripada semua org

jadi sy ingin meminta pandangan ahli forum apa yg patut sy buat di tahun yg akn dtg utk mengubah diri sy ke arah lebih baik dan matang biasala new year new me

Insyaallah menjelang tahun baru sy akan buat thread² information yg baru terimakasih kepada sesiapa yg masih menunggu thread daripada sy.


SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2022 KEPADA SEMUA WARGA FORUM🌃
 

kruskalwalis

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Oct 2021
261
3,620
DragonCoin
2,017,673.00
Black Dragon
Ancient Dragon
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Dragon Nest (드래곤네스트)
Walaupun belum lagi tapi nak ucap la jugak Happy New Year, moga dapat apa yang anda hajatkan especially untuk Social Anxiety tu.

Saya bukanlah orang yang pakar atau faham erti social anxiety sangat cuma saya just utarakan cadangan saya;
  • Keluar jalan sorang sorang dan pergi mana-mana, tengok orang dan take your time slowly
  • Pergi swimming sorang sorang and just have fun exercising or swimming into vastness of the pool
  • Try buat sharing dengan local community ke, create a class ke, cari kawan-kawan minat sama; can start with discord
insyaAllah yang terbaik buat @Dragonnetwor 🙏
 

Dragonnetwor

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
5 Jun 2021
373
1,298
DragonCoin
3,854.00
Perodua Kancil
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
Walaupun belum lagi tapi nak ucap la jugak Happy New Year, moga dapat apa yang anda hajatkan especially untuk Social Anxiety tu.

Saya bukanlah orang yang pakar atau faham erti social anxiety sangat cuma saya just utarakan cadangan saya;
  • Keluar jalan sorang sorang dan pergi mana-mana, tengok orang dan take your time slowly
  • Pergi swimming sorang sorang and just have fun exercising or swimming into vastness of the pool
  • Try buat sharing dengan local community ke, create a class ke, cari kawan-kawan minat sama; can start with discord
insyaAllah yang terbaik buat @Dragonnetwor 🙏
Tq ats nasihat tu bro insyaallah sy akn buat slow²
 

kruskalwalis

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Oct 2021
261
3,620
DragonCoin
2,017,673.00
Black Dragon
Ancient Dragon
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Dragon Nest (드래곤네스트)
Tq ats nasihat tu bro insyaallah sy akn buat slow²

Yep take your time, postpone your semester or school if you think its necessary. Not that I'm in your shoe or speaking untuk you buat juga, just sharing some ways that might be helpful cause I took mine and its fine if you dont follow it. Anyway semoga yang terbaik
 

Yoshiki

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
369
1,128
Core "BlackShield Crew"
DragonCoin
13,194.00
Shark
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle

Assalamualaikum wbt

maafkan sy kerana kurang active di forum ini semenjak dua ini
kerana sy menghadapi mslh social anxiety yang sngt teruk sy cuba utk menjauhkan diri daripada semua org

jadi sy ingin meminta pandangan ahli forum apa yg patut sy buat di tahun yg akn dtg utk mengubah diri sy ke arah lebih baik dan matang biasala new year new me


Insyaallah menjelang tahun baru sy akan buat thread² information yg baru terimakasih kepada sesiapa yg masih menunggu thread daripada sy.


SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2022 KEPADA SEMUA WARGA FORUM🌃
@Dragonnetwor..Setmind je bro..bila kau setmind..and kau fokus kpada setmind kau..kau akn jumpa jln keluar...yg motivated utk diri kita sndiri adalah akal dan hati..bila kau setmind and niat kt hati kau utk berubah..kau akn jumpa jln keluar...Happy New Year from me too👏
 

Dragonnetwor

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
5 Jun 2021
373
1,298
DragonCoin
3,854.00
Perodua Kancil
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
@Dragonnetwor..Setmind je bro..bila kau setmind..and kau fokus kpada setmind kau..kau akn jumpa jln keluar...yg motivated utk diri kita sndiri adalah akal dan hati..bila kau setmind and niat kt hati kau utk berubah..kau akn jumpa jln keluar...Happy New Year from me too👏
Baik terima kasih insyaallah aku akn cuba utk ubah mindset
 
  • Like
Reactions: Yoshiki

Zul whitehat

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
84
179
DragonCoin
6,469.00

Assalamualaikum wbt

maafkan sy kerana kurang active di forum ini semenjak dua ini
kerana sy menghadapi mslh social anxiety yang sngt teruk sy cuba utk menjauhkan diri daripada semua org

jadi sy ingin meminta pandangan ahli forum apa yg patut sy buat di tahun yg akn dtg utk mengubah diri sy ke arah lebih baik dan matang biasala new year new me


Insyaallah menjelang tahun baru sy akan buat thread² information yg baru terimakasih kepada sesiapa yg masih menunggu thread daripada sy.


SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2022 KEPADA SEMUA WARGA FORUM🌃
Slmt thun bru jugk.. Btw smoga dimurhkn rzki sllu dn sntiasa sht😊
 
  • Heart
Reactions: Dragonnetwor

Grimmy081

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
2,288
26,471
In your darkest nighmare
DragonCoin
9,126.00
Tart Nenas
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle
Black Dragon
Rawr The Fat Tiger
Ancient Piranha

Assalamualaikum wbt

maafkan sy kerana kurang active di forum ini semenjak dua ini
kerana sy menghadapi mslh social anxiety yang sngt teruk sy cuba utk menjauhkan diri daripada semua org

jadi sy ingin meminta pandangan ahli forum apa yg patut sy buat di tahun yg akn dtg utk mengubah diri sy ke arah lebih baik dan matang biasala new year new me


Insyaallah menjelang tahun baru sy akan buat thread² information yg baru terimakasih kepada sesiapa yg masih menunggu thread daripada sy.


SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2022 KEPADA SEMUA WARGA FORUM🌃
Waalaikumusalam nice resolution for incoming year of 2022 😁. 👏

Bak kata @Falcon98 lets be friends! And together we are strong.

Moga hajat anda dipermudahkan amin.
 
  • Heart
Reactions: Dragonnetwor