Questions Wifi takle on

iBoy

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
5 Jun 2021
257
462
JANIN TO THE KUBUR
DragonCoin
2,096.00
Ulat Gonggok Gergasi
Dah try banyak cara pun still takle lagi bang🙃
Dekat modem tu ada LOS x?dan menyala x?
Sy dulu pun case macam ni Lepastu fix dgn
1.sambungkan dekoder ke router menggunakan LAN
2.klu x boleh jugak cuba try cabut balik dan pasang balik(LAN)
3.Tutup suis dan buka semula
4.klu x boleh juga biasanya dlm 4 jam macam tu dah ok.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Zexceed

x=zero+r

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
22 Nov 2021
96
270
DragonCoin
20,423.00
Assalamualaikum, Lama tak aktif hehehe. Sebenarnya ada tak yg yang tahu cara nak fix Wifi Error dekat Phone Asus ROG??
Tanya je sebelum pergi Customer service(jauh mat). Kalau ada yg tahu boleh tolong share tak? Tqq😅😅 maaf sbb buat Short thread
Waalaikumsalam, guna rog 5? Hotspot pun tak blh guna? Kalau dah try semua cara mgkin ada masalah hardware bukan software.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: 1lH4M