Solved Youtube Kementerian Kesihatan Malaysia Digodam

Solved Issue

manualize

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 May 2021
418
6,495
DragonCoin
8,291.00
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua.
Dukacita kami maklumkan bahawa akaun rasmi Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) di Youtube telah digodam.
Penggodam , Cardano [ADA] inc. baru sahaja bersiaran secara langsung menerusi penstriman langsung pada jam 10.00AM.
Jika terdapat pesanan masuk dari akaun tersebut, sila berhati-hati dan jangan menjadi mangsa penipuan. Pihak kami dan admin KKM sedang cuba sedaya upaya untuk mendapatkan semula akaun rasmi tersebut.
Kami berharap anda terus memberi sokongan kepada kami.
Maklumat Penggodaman :

1) Penggodam telah mendapat access dari gmail account KKM

2) Penggodam telah menukar email

3) Penggodam telah menukar phone number recovery

4) penggodam telah mengaktifkan 2FA

Sedikit nasihat kami kepada semua, jangan lupa untuk kerap memeriksa email anda jika terdapat sebarang cubaan untuk menceroboh. Selain itu jangan lupa untuk mengaktifkan 2FA dalam semua sosial media anda.

1632625785176.png
 

AlifNajmie

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
320
383
DragonCoin
2,694.00
Redmi Note 11 Pro
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua.
Dukacita kami maklumkan bahawa akaun rasmi Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) di Youtube telah digodam.
Penggodam , Cardano [ADA] inc. baru sahaja bersiaran secara langsung menerusi penstriman langsung pada jam 10.00AM.
Jika terdapat pesanan masuk dari akaun tersebut, sila berhati-hati dan jangan menjadi mangsa penipuan. Pihak kami dan admin KKM sedang cuba sedaya upaya untuk mendapatkan semula akaun rasmi tersebut.
Kami berharap anda terus memberi sokongan kepada kami.
Maklumat Penggodaman :

1) Penggodam telah mendapat access dari gmail account KKM

2) Penggodam telah menukar email

3) Penggodam telah menukar phone number recovery

4) penggodam telah mengaktifkan 2FA
View attachment 13215
Masyaallah...apa lah nak jadi ni...Dari sorang kena me sorang pulak lepastu sorang lagi..haih
 

Jaring

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Jun 2021
0
12
DragonCoin
2,000.00
Ulat Gonggok Gergasi
Angry Lion
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua.
Dukacita kami maklumkan bahawa akaun rasmi Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) di Youtube telah digodam.
Penggodam , Cardano [ADA] inc. baru sahaja bersiaran secara langsung menerusi penstriman langsung pada jam 10.00AM.
Jika terdapat pesanan masuk dari akaun tersebut, sila berhati-hati dan jangan menjadi mangsa penipuan. Pihak kami dan admin KKM sedang cuba sedaya upaya untuk mendapatkan semula akaun rasmi tersebut.
Kami berharap anda terus memberi sokongan kepada kami.
Maklumat Penggodaman :

1) Penggodam telah mendapat access dari gmail account KKM

2) Penggodam telah menukar email

3) Penggodam telah menukar phone number recovery

4) penggodam telah mengaktifkan 2FA

Sedikit nasihat kami kepada semua, jangan lupa untuk kerap memeriksa email anda jika terdapat sebarang cubaan untuk menceroboh. Selain itu jangan lupa untuk mengaktifkan 2FA dalam semua sosial media anda.

View attachment 13215
Waalaikumussalam min... In Shaa Allah Semoga dipermudahkan segala urusan 🤲
 

Mika259

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
14 Jul 2021
328
1,049
DragonCoin
24,686.00
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua.
Dukacita kami maklumkan bahawa akaun rasmi Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) di Youtube telah digodam.
Penggodam , Cardano [ADA] inc. baru sahaja bersiaran secara langsung menerusi penstriman langsung pada jam 10.00AM.
Jika terdapat pesanan masuk dari akaun tersebut, sila berhati-hati dan jangan menjadi mangsa penipuan. Pihak kami dan admin KKM sedang cuba sedaya upaya untuk mendapatkan semula akaun rasmi tersebut.
Kami berharap anda terus memberi sokongan kepada kami.
Maklumat Penggodaman :

1) Penggodam telah mendapat access dari gmail account KKM

2) Penggodam telah menukar email

3) Penggodam telah menukar phone number recovery

4) penggodam telah mengaktifkan 2FA

Sedikit nasihat kami kepada semua, jangan lupa untuk kerap memeriksa email anda jika terdapat sebarang cubaan untuk menceroboh. Selain itu jangan lupa untuk mengaktifkan 2FA dalam semua sosial media anda.

View attachment 13215
Payah lah macam ni, apa masalh dia nk ambil alih akaun channel dan buat live.... Walau dia nk promo
 

SaiKai

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
20 Sep 2021
3
11
DragonCoin
4,050.00
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua.
Dukacita kami maklumkan bahawa akaun rasmi Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) di Youtube telah digodam.
Penggodam , Cardano [ADA] inc. baru sahaja bersiaran secara langsung menerusi penstriman langsung pada jam 10.00AM.
Jika terdapat pesanan masuk dari akaun tersebut, sila berhati-hati dan jangan menjadi mangsa penipuan. Pihak kami dan admin KKM sedang cuba sedaya upaya untuk mendapatkan semula akaun rasmi tersebut.
Kami berharap anda terus memberi sokongan kepada kami.
Maklumat Penggodaman :

1) Penggodam telah mendapat access dari gmail account KKM

2) Penggodam telah menukar email

3) Penggodam telah menukar phone number recovery

4) penggodam telah mengaktifkan 2FA

Sedikit nasihat kami kepada semua, jangan lupa untuk kerap memeriksa email anda jika terdapat sebarang cubaan untuk menceroboh. Selain itu jangan lupa untuk mengaktifkan 2FA dalam semua sosial media anda.

View attachment 13215
ada yang cuba dapatkan balik tak
 

Anniehwehwe

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
349
5,714
reptile addicts
twitter.com
DragonCoin
2,009.00
Black Dragon
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Ancient Dragon
Rawr The Fat Tiger
Small PO The Panda
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua.
Dukacita kami maklumkan bahawa akaun rasmi Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) di Youtube telah digodam.
Penggodam , Cardano [ADA] inc. baru sahaja bersiaran secara langsung menerusi penstriman langsung pada jam 10.00AM.
Jika terdapat pesanan masuk dari akaun tersebut, sila berhati-hati dan jangan menjadi mangsa penipuan. Pihak kami dan admin KKM sedang cuba sedaya upaya untuk mendapatkan semula akaun rasmi tersebut.
Kami berharap anda terus memberi sokongan kepada kami.
Maklumat Penggodaman :

1) Penggodam telah mendapat access dari gmail account KKM

2) Penggodam telah menukar email

3) Penggodam telah menukar phone number recovery

4) penggodam telah mengaktifkan 2FA

Sedikit nasihat kami kepada semua, jangan lupa untuk kerap memeriksa email anda jika terdapat sebarang cubaan untuk menceroboh. Selain itu jangan lupa untuk mengaktifkan 2FA dalam semua sosial media anda.

View attachment 13215
semoga dipermudahkan urusan kalian utk dptkan balik acc yt itu
 

manualize

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 May 2021
418
6,495
DragonCoin
8,291.00
Update :

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua.
Sukacita kami ingin memaklumkan bahawa account youtube Kementerian Kesihatan Malaysia, KKM telah berjaya dipulihkan.

Jika terdapat sebarang pertanyaan boleh mengunjungi forum DragonForce Malaysia.
Official Forum : https://dragonforce.io
Facebook : https://fb.me/dragonforce.io
Telegram : https://t.me/dragonforceio
Twitter : https://twitter.com/dragonforceio
Instagram : https://instagram.com/dragonforceio
Radio Rasmi : https://radio.dragonforce.io
#DragonForceMalaysia #GroupTempurSiberMalaysia #HakMilikRakyatMalaysia

1632644574304.png
 

Hana888

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
25 Sep 2021
14
11
DragonCoin
33.79
Update :

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua.
Sukacita kami ingin memaklumkan bahawa account youtube Kementerian Kesihatan Malaysia, KKM telah berjaya dipulihkan.

Jika terdapat sebarang pertanyaan boleh mengunjungi forum DragonForce Malaysia.
Official Forum : https://dragonforce.io
Facebook : https://fb.me/dragonforce.io
Telegram : https://t.me/dragonforceio
Twitter : https://twitter.com/dragonforceio
Instagram : https://instagram.com/dragonforceio
Radio Rasmi : https://radio.dragonforce.io
#DragonForceMalaysia #GroupTempurSiberMalaysia #HakMilikRakyatMalaysia

View attachment 13224
Maaf,sy nak tanya kalau gini kita search kementerian kesihatan malaysia.masih keluar nama ini.video2 yg ada masih asal United Kingdom’s betul ke?
 

Attachments

  • F70382B2-6270-4EA6-916A-92D2EA6A75D5.jpeg
    F70382B2-6270-4EA6-916A-92D2EA6A75D5.jpeg
    762.7 KB · Views: 13

Alep Whitehat

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
4 Jun 2021
187
3,404
FBI HQ
DragonCoin
4,067,870.00
Dota 2
Ancient Dragon
alhamdulillah dah dapat, baru je tadi buat content kene hack. mantap admin admin kkm ni. pantas buat kerja. insyaallah takkan berulang lagi hehehehe
Update :

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua.
Sukacita kami ingin memaklumkan bahawa account youtube Kementerian Kesihatan Malaysia, KKM telah berjaya dipulihkan.

Jika terdapat sebarang pertanyaan boleh mengunjungi forum DragonForce Malaysia.
Official Forum : https://dragonforce.io
Facebook : https://fb.me/dragonforce.io
Telegram : https://t.me/dragonforceio
Twitter : https://twitter.com/dragonforceio
Instagram : https://instagram.com/dragonforceio
Radio Rasmi : https://radio.dragonforce.io
#DragonForceMalaysia #GroupTempurSiberMalaysia #HakMilikRakyatMalaysia

View attachment 13224