Information ZoomRaid Malaysia

Show informational about something

Alep Whitehat

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
4 Jun 2021
187
3,404
FBI HQ
DragonCoin
4,067,870.00
Dota 2
Ancient Dragon
Assalammualaikum dan salam sejahtera rakyat forum DragonForce Malaysia

download.jpg

Sekitar pukul 6.00pm tadi, aku ada buat this one video kat platform tiktok yang mengulas tajuk ZoomRaid. Kalau korang semua familiar dengan platform untuk online class, Zoom dan Google Meet. Mungkin korang pernah tertengok kat tiktok atau mana2 platform yang macam akan ada ramai orang masuk Zoom / GoogleMeet.

Benda ni basically digunakan oleh orang orang yang tak bertanggungjawab. ZoomRaid ni makin menjadi jadi terutama dikalangan pelajar sekolah yang malas nak belajar. Raid ni biasanya dilakukan semasa kelas online dan meeting atau nak prank kawan kawan masa meeting dalam platform yang berkenaan.

Nak dijadikan cerita, dalam video tiktok punya video tu, aku hanya mengulas apa itu zoomraid, siapa dalang dalam zoomraid and bagaimana orang itu boleh membuat zoomraid ni. Tapi penerimaan video itu amatlah kurang memuaskan sebab kebanyakkan budak budak sekolah menyalahgunakan informasi yang aku berikan. Aku ada tengok dalam telegram zoomraid, banyak yang share googlemeet dan zoom kelas masing masing. Kekecewaan ini menyebabkan aku takedown video yang aku buat hampir 600k views itu di aplikasi tiktok.

Sekali lagi aku nak tekankan, apa yang korang dapat dalam forum DragonForce Malaysia dan dalam video youtube/tiktok aku hanyalah sebagai pembelajaran. Jangan gunakan kearah kejahatan macam bocah bocah yang gunakan ilmu ZoomRaid yang aku kasi tu okay.

Disini aku belajar yang tak semua ilmu orang akan gunakan ke arah kebaikan. Sekian

XOXO done
 

Anniehwehwe

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
349
5,714
reptile addicts
twitter.com
DragonCoin
2,009.00
Black Dragon
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Ancient Dragon
Rawr The Fat Tiger
Small PO The Panda
Assalammualaikum dan salam sejahtera rakyat forum DragonForce Malaysia

View attachment 13690

Sekitar pukul 6.00pm tadi, aku ada buat this one video kat platform tiktok yang mengulas tajuk ZoomRaid. Kalau korang semua familiar dengan platform untuk online class, Zoom dan Google Meet. Mungkin korang pernah tertengok kat tiktok atau mana2 platform yang macam akan ada ramai orang masuk Zoom / GoogleMeet.

Benda ni basically digunakan oleh orang orang yang tak bertanggungjawab. ZoomRaid ni makin menjadi jadi terutama dikalangan pelajar sekolah yang malas nak belajar. Raid ni biasanya dilakukan semasa kelas online dan meeting atau nak prank kawan kawan masa meeting dalam platform yang berkenaan.

Nak dijadikan cerita, dalam video tiktok punya video tu, aku hanya mengulas apa itu zoomraid, siapa dalang dalam zoomraid and bagaimana orang itu boleh membuat zoomraid ni. Tapi penerimaan video itu amatlah kurang memuaskan sebab kebanyakkan budak budak sekolah menyalahgunakan informasi yang aku berikan. Aku ada tengok dalam telegram zoomraid, banyak yang share googlemeet dan zoom kelas masing masing. Kekecewaan ini menyebabkan aku takedown video yang aku buat hampir 600k views itu di aplikasi tiktok.

Sekali lagi aku nak tekankan, apa yang korang dapat dalam forum DragonForce Malaysia dan dalam video youtube/tiktok aku hanyalah sebagai pembelajaran. Jangan gunakan kearah kejahatan macam bocah bocah yang gunakan ilmu ZoomRaid yang aku kasi tu okay.

Disini aku belajar yang tak semua ilmu orang akan gunakan ke arah kebaikan. Sekian

XOXO done
terbaik lep. harapnya kita dpt mengambil pengajaran drpd kes ii terdahulu.
 

mattajb

HQ Member
DFM Administrator
LV
0
 
4 Jun 2021
3,820
22,375
your lucid dream
DragonCoin
7,411,339.00
Tart Nenas
Sarang Naga
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Ancient Dragon
Black Dragon
Assalammualaikum dan salam sejahtera rakyat forum DragonForce Malaysia

View attachment 13690

Sekitar pukul 6.00pm tadi, aku ada buat this one video kat platform tiktok yang mengulas tajuk ZoomRaid. Kalau korang semua familiar dengan platform untuk online class, Zoom dan Google Meet. Mungkin korang pernah tertengok kat tiktok atau mana2 platform yang macam akan ada ramai orang masuk Zoom / GoogleMeet.

Benda ni basically digunakan oleh orang orang yang tak bertanggungjawab. ZoomRaid ni makin menjadi jadi terutama dikalangan pelajar sekolah yang malas nak belajar. Raid ni biasanya dilakukan semasa kelas online dan meeting atau nak prank kawan kawan masa meeting dalam platform yang berkenaan.

Nak dijadikan cerita, dalam video tiktok punya video tu, aku hanya mengulas apa itu zoomraid, siapa dalang dalam zoomraid and bagaimana orang itu boleh membuat zoomraid ni. Tapi penerimaan video itu amatlah kurang memuaskan sebab kebanyakkan budak budak sekolah menyalahgunakan informasi yang aku berikan. Aku ada tengok dalam telegram zoomraid, banyak yang share googlemeet dan zoom kelas masing masing. Kekecewaan ini menyebabkan aku takedown video yang aku buat hampir 600k views itu di aplikasi tiktok.

Sekali lagi aku nak tekankan, apa yang korang dapat dalam forum DragonForce Malaysia dan dalam video youtube/tiktok aku hanyalah sebagai pembelajaran. Jangan gunakan kearah kejahatan macam bocah bocah yang gunakan ilmu ZoomRaid yang aku kasi tu okay.

Disini aku belajar yang tak semua ilmu orang akan gunakan ke arah kebaikan. Sekian

XOXO done
Toltu. Budak-budak yang malas nak belajar masuk kelas je akan buat benda macam tu. Tak suka masuk kelas takde masalah, itu hal peribadi. Tapi jika sampai menghalang perjalanan kelas yang cikgu bersusah payah sediakan kandungan untuk sampaikan ilmu gunakan wadah Gmeet atau Zoom tu memang melampau. Saya pantang orang tak hormat pada guru. Cikgu pun sampaikan ilmu.